Zen Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Nemam pojma, ali otvorite novu nista vas ne kosta. Uostalom nisam ja jedini mod na S&S.
MissionVao Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 (edited) Nisi jedini mod ali si jedini koji je pisao u skorije vreme na toj temi Opet nas napada neki podivljali mod iz senke koji mrzi pirsing Edited February 4, 2007 by Double Fire
Alita Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 i ja pitala, i aksenostagodmajkumu je isto reko da nema pojma... i postovala sam na OiP i niko jos nije odgovorio... ko god da je, tema je na djubristu. Picke... makar da znamo zasto.
Axeanosilas Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 aksenostagodmajkumu "Не псуј, Наташа, јебем ти губицу" Ево вам оне нове, одобрена.
Protagonist Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Hm, trebala bi mi neka pomoć... Odlučio sam da uradim 2 tattoo-a, mada ne velika. Oba su na nozi, jedan je pisano slovo na gležnju, šta je već, pored skočnog zgloba a drugi sa strane na cevanici, tako nešto. E sad tu bih stavio nešto tipa kao što angelina jolie ima na leđima (pogledati sliku ) ili tako neki trip, sa nekom porukom samo još da se snađem kako to da izvedem... gde da nađem takve tetovaže itd, zna li neko? http://www.vanishingtattoo.com/images/tattoo_8/anjoliecloseup1x2.jpg Hvala
scum Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 mrzi me da precesljavam sad temu, ali ajde neka preporuka kod koga se tetovirati... znam i sta hocu i gde hocu... ali mi malo cena deluje pretrano s obzirom da je u pitanju samo smajli.... bio danas kod onog brace u TC Sremska... lik mi trazi oko 70ak jevreja za tattoo a posle odem u sindjel... tamo je 100-120€ ima tih tattoo majstora jos pun K, ali bih ipak vise voleo da idem kod nekog "preporucenog"....
Protagonist Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Ja se taman ponadao da je meni neko nešto odgovorio :) Ja planiram kod Slobe da odem, taman sam blizu Žarkova
scum Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Ja se taman ponadao da je meni neko nešto odgovorio :) Ja planiram kod Slobe da odem, taman sam blizu Žarkova sto kod njega? zato sto je blizu ili zato sto je jeftin ili zato sto je proveren??? hajde mi baci njegov tel....
blondie Posted March 26, 2007 Author Report Posted March 26, 2007 ja sam isla kod bobana u sremsku i prezadovoljna sam.. super je odradio posao, tri puta sam isla - naprdivala, nisam znala sta cu od sebe ali od svih studija koje sam obisla, a to je bar 95% u beogradu, i s kojima sam pricala (detaljno, u svrhu intervjua, reportaze i ankete), i pored cinjenice da sam ja tri puta isla kod Bobana (i opet bi) - Sloba ti je najbolji. najveci je majstor od svih, i cak mi je gomila drugih majstora rekla da je on najbolji, s postovanjem.. neki su cak od njega i ucili zanat. ne znam koliko ce ti naplatiti, sigurno nije skuplji od Sindjela. na kraju, nemoj da se mislis za 10-20 eura, znam da svakome pare znace, ali to ti je nesto sto ostaje sto se kaze za cijeli zivot. treba ti nesto kvalitetno, da ti se boja ne ispira za godinu ili dvije i tako ta sranja. sa srecom i bachi sliku da vidimo kako je ispalo.
Protagonist Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Samo sam čekao da se javiš http://www.slobatattoo.com/contact.php
Goxy Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 (edited) poznajem lika koji je do pre par godina radio tetovaze u vigvam studiu i on mi je isto rekao da je sloba najpouzdaniji u beogradu.dobro radi i vigvam,gledao sam neke radove u casopisu tattoo magazin. ali zati su oni u tattoo house-u(valjda se tako zove) teski diletanti.najgori su ubedljivo. Edited March 27, 2007 by Goxy
Turin Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 ne znam meni su zenske tetovaze definitivan turn-off. ko mornari jebote. trip: obavljas radnju sa ribom i ona te pita: JESI LI POJEO DOVOLJNO SPANACA DANAS, MAJKU TI JEBEM?!
Alita Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 :) :) care... zavisi bre koja... male tetovaze koje isticu liniju tela su defnitivno prelepe...
Protagonist Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Slažem se sa alitom, i još ako je devojka zgodna i tetovaža ''ide'' uz nju, onda je što se mene tiče vrh.
Protagonist Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Mator si, u tome je problem Kako je krenulo za par godina će skidanje tetovaže biti najopuštenije...
Leshina Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 ja hocu na ledjima da istetoviram orla rasirenih krila iznad cije se glave nalazi motiv sunca... duzina bi bila nekih 30-ak santima. ili samo sunce na vratu sa strane ili u gornjem delu ledja,kod vrata. jel zna neko koliko bi me kostalo to zadovoljstvo kod tog slobe?
blondie Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 sto pitas ovdje? cijena se odredjuje na osnovu boja, detalja, tezine rada i ne samo velicine. nazovi slobu i pitaj - ne ujeda
Protagonist Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ja sam vala bio kod slobe i sedeo 5 sati i gledao tetovaže... Za to vreme je nekom liku, zvezdašu radio neku Ultra Boys tetovažu i bruka je odradio. Stvarno čovek radi perverzija! A za cenu moraš da vidiš sa njim.... Ja ću da uradim 3 kineska znaka i da stavim nešto u pozadini, tipa neki tribal ili nešto, videću da li sloba ima neku ideju još za to...
Protagonist Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Jel zna neko gde mogu da nađem proverena značenja kanji simbola?
ReMeDy_ Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 kolko vidim, sad je originalnije nemati nikakvu tetovazu.
Protagonist Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 to je već subjektivna stvar... Svako radi što voli...
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 kolko vidim, sad je originalnije nemati nikakvu tetovazu. Ziva istina!
SerbZmaj Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Pa kada su svi smorili sa tetovazama Ortak istetovirao medvede na lopatici i ekstra mu stoji...
Wolf89 Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Ja sam nasao cool sliku za tat. Glava vuka razjapljenih čeljusti sa crvenim očima. Nešto kao logo četnika samo bez beretke i uradjena je skroz crno. Uradiću je desnom ramenu. Da mogu da se kurčim zasučenih rukava :DSamo jos da nadjem novce i dobrog majstora i to je to. Edited June 29, 2007 by Wolf89
Recommended Posts