Hamsun Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ne znam što da ti kažem, meni izgleda ok... Uostalom meni je manje rame, pa i nije vjerovatno mjesto za neke veće improvizacije Rađeno je u Podgorici...
blondie Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 (edited) kinetic: bez zajebancije - i imalo zelje da omalovazim rad majstora - samo sam iskrena i objektivna.. bolje da je ta slika ostala na papiru, cak i tamo bi izgledala malo djecije. ja bi trazila odstetu od majstora.. brate, danas je tet toliko napredovao u smislu slike, boja, samih majstora, smijesno mi je da neko i dalje tetovira sebe u fazonu JNA - Batajnica.. Edited September 19, 2007 by blondie
vudun Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 More istetoviraću ''ovu'' sa blondie avatara, na maljavim grudima mojim...
cotoha Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Evo lika iz Skotske koji je istetovirao crnogorski grb: pa ovaj je gori od onoga sto je istetovirao oko %)))
blondie Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 a vidji, dlakavIJEh ledja u zivotu vidJela nisam.. daj Boze da se ta nadzvrljana slika vidi.. inace, tet je na nivou :
Zen Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Pa odabir slike je na onome ko zeli tatu... A kvalitet izrada slike je na majstoru.
Minerva_SD Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 (edited) Ovaj je super i bezbolno prošao, i tako sam zakazala sledeći... Isto kao i prvi, bez njihovih kataloga, pa da milion ljudi ima isto, nego sam im kao i prvi put odnela sliku šta hoću da mi odrade! A devojku koja radi ne menjam, svi koji su videli su oduševljeni, a ja prva među njima, tako da neću da je menjam! Edited September 27, 2007 by Nimfadora
blondie Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 sto je najgore od svega, to mi nije namjera - nego bilo KO ko se pojavi na temi na kojoj ti postujes, ima konflikt s tobom.. aj uzdravlje.. nije sve tako crno 1
Minerva_SD Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Blondie, lutko, varaš se, ti si jedna od retkih koja se iz ko zna kojih razloga kači samnom, lepo ti kažem, zaobiđi me! 1
blondie Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 kako god sam te nazvala to je bio kompliment. aj sad, zali se mami. nego, stigla pica i chizstiks, nemam vremena vise za naglabanje, sutra cemo
Zen Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Nego zene nemojte da se cupate za kose, polako i smireno. Confirm whatever she says and avoid eye contact..... Dosta spama i flejmovanja. Mirno nastavite diskusiju. Ili jos bolje - nemojte. Hvala.
Lakilea Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Hmm bas mi je drago da sam procitala ovaj topic (dobro ne svee ali dovoljno) jer mi je prvobitna ideja bila da odem u Sindjel.. Zvacemo ovoga Slobu Ja njemu ne moram da odnesem sliku na papiru, jel' tako? Mislim, moze on da mi nacrta? (ne odmah na kozi..)
Zen Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Svaki tattoo lik ce da ti nacrta sta zelis, naravno mnogo je lakse ako vec imas neki nacrt ili samu sliku.
Anika_79 Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Bljak! Mislim, tatto, inače... Unakažavanje sopstvenog tela! Čemu?
MissionVao Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 A cemu prezderavanje? A cemu treci sex kad si vec imao 2 tog dana? A cemu odeca koja nije najjeftinija? A cemu bilo sta? Hoce li glupa pitanja prestati
Anika_79 Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Valjda mogu da pitam? Zanima me zašto to neko sebi radi, pa smatram da pitanje nije glupo!
Краљ Хаоса Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Valjda mogu da pitam? Zanima me zašto to neko sebi radi, pa smatram da pitanje nije glupo! ако ти се не свиђа и не схваташ то увек можеш да урадиш ово из мог потписа! Мислим на "крако и јасно" део! Edited October 3, 2007 by Краљ Хаоса
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 čemu život, kad ćemo ionako umreti??? čemu tetovaže? zbog hedonizma
Краљ Хаоса Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) čemu život, kad ćemo ionako umreti??? čemu tetovaže? zbog hedonizma и то психолошког! Знаш, оно, неки желе увек више од живота! Edited October 3, 2007 by Краљ Хаоса
ReMeDy_ Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) jebesh mi sve ako pozelim nesto vise od zivota i onda uzmem da se tetoviram. Edited October 3, 2007 by ReMeDy_
Краљ Хаоса Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 jebesh mi sve ako pozelim nesto vise od zivota i onda uzmem da se tetoviram. ти си веома досадна особа зар не? негде на нету сам прочитао основну разлику између људи са тетоважом и оних без, а то је да људе који имају тетоваже заболе дупе да ли је имаш или не!!
ReMeDy_ Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 osnovna razlika je to sto ljudima bez tetovaze ne treba tetovaza da ne kazem da su zadovoljni sobom i bez nje.
MissionVao Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ali iz nekog razloga se osecaju pozvanim da osudjuju ono sto im kao sto sam kazes ne treba? Smeshni ste.
Краљ Хаоса Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ali iz nekog razloga se osecaju pozvanim da osudjuju ono sto im kao sto sam kazes ne treba? Smeshni ste. овај пост потврђује основну разлику између тетовираних и нететовираних људи!
Recommended Posts