Jump to content

Tattoo

blondie

Recommended Posts

Jel zna neko gde mogu da nađem proverena značenja kanji simbola?

kod mene :bigblue:

elem, treba mi savet... posto radim svoju prvu tetovazu, i ne mogu da kazem da se nesto posebno razumem u majstore, treba mi savet kod koga da idem. Svojom nesrecom sam svratila u Sindjel, i traze mi 70 evra za tetovazu na clanku noge u velicini kutije shibica, koja pritom nije ni popunjena (znaci stencil varijanta). Navratila sam i u Sremsku, decko kaze 50 evra, pa me zanim vase misljenje o tom studiju? I da, kakav je "studio 37" i sa cenama a i sa kvalitetom? Hvala svima na pomoci :pivopije:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Divno! Posto i ja uskoro radim macku, isto samo konture, ali nesto drugacije od tvog.

Inace, od svih koji imaju tradiciju u tetoviranju :P sam cula da je Sindjel shit i da bespotrebno deru. S druge strane, najvise hvale Slobu.

Toliko ja znam...

• 2 weeks later...

Ja sam moje tetovaze radio kod mene ..naime studio se zove "skinart" a njegov vlasnik je jedan od top 10 tattoo majstora u evropi...sada radi zajedno za oba njegova sina koji su isto tako dobri...Ima jedno studio u Kumanovu i jedno u Skoplju...pa ako se nekad po neku slucajnost nadzete u MK a u isto vreme ste se zazeljeli za tattoo-have a bujrum

http://www.tattooskinart.com.mk/eng/index.asp

Edited by Ive

otdkb3-2.jpg

ocem ovo. na ledja.

sloba ti je najbolji za ovo.. ima najkvalitetnije boje, i strasan je u detaljima.. na kraju, pitaj ga da ti pokaze neke njegove slicne radove - a isto pitaj i druge majstore, i vidjeces sto kazu da je najbolji :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...