Azaralena Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Da, zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMeDy_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 kapiram da je zbog ovog "fali mi hromozom" tupog pogleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ne znam sto ima ljudi koji se prze na face koje ce ocigledno biti uzzzasne kad omatore/nabace koje kilo Mozda mu se svidja zbog tetovaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Zašto? O.o Pa zbog tetovaze, najbolji logo u istoriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ne vidi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 bah, ne bih nikad tetovirala bend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ja bih, i to sleya Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 da ali zamisli da slayer postane... hmm. emo? i onda se razocaras? xD zato ne bih... kad bih, to bi bio neki bend koji se raspao - tipa the beatles ili the doors xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 SLAYER POSTANE EMO?!?! :o Povuci riječ!! btw danas se tetovaže lako skidaju a još će lakše za 10 godina tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMeDy_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ne znam sto ima ljudi koji se prze na face koje ce ocigledno biti uzzzasne kad omatore/nabace koje kilo Mozda mu se svidja zbog tetovaze E, sto me kuliras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) ja bih ovo na clanku http://img179.imageshack.us/img179/9814/tetuf4.jpg ili ovo, isto na clanku http://img179.imageshack.us/img179/8229/tet3ha6.jpg ili samo jednog (ovog desnog, i bez zvezde) http://img239.imageshack.us/img239/2523/tet2al0.jpg ali punim 18 za malo manje od godinu dana, tako da... do tad cju valjda da se odlucim Ti ne volis pingvine nesto naricot jel da? Ja bih, i to sleya da ali zamisli da slayer postane... hmm. emo? i onda se razocaras? xD zato ne bih... kad bih, to bi bio neki bend koji se raspao - tipa the beatles ili the doors xD Majku mu, prvo ovo za Sleyer je glupo. Bend koji se raspao? Kakve to veze ima sada? Bitno je sta tebi taj bend znaci ili pretstavlja a ne da li postoje ili ne. Ako je neko jako uticao na tebe i zelis da istetoviras to je OK. Prema ovome sto si napisala deluje malo hm... nezrelo. Ja definitivno tetoviram recenicu "WWIII be all that you can be" na podlaktici samo mi fali neki lepi font... Skroz dole na nozi sa strane cu verovatno uraditi ovo http://www1.istockphoto.com/file_thumbview...aphy_om_aum.jpg Edited April 3, 2008 by enclave Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 hoću da zaboravim ovaj dan i prošli dan postajem ravnodušan posmatram se iznutra potreban je podsticaj prazan sam i umoran želim da sam tamo gde je lako reći: dobro je tattoo - ruža na grudima tattoo - na maljavim laž i mimikrija tattoo - jako dobar tattoo dobro sam se sakrio ne mozeš me pronaći ne mozeš me dotaći ne mozeš me doseći hoću da zaboravim ovaj dan i prošli dan postajem ravnodušan posmatram se iznutra tattoo - ruža na grudima tattoo - na maljavim laž i mimikrija tattoo - jako dobar tattoo - Tattoo je nit' alfa, nit' omega - već jedno veliko DELTA ... al' džaba sve to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 bah, ne bih nikad tetovirala bend. Sta onda kazes na ovo: Provalite samo Peterovu facu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 @ dead man walking samo sam dala primer XD ne kazem da cje oni postati emo, nego da te razocaraju... a to bi te sigurno razocaralo, iako je malo verovatno. @ enclave ma jok, ne volim ih xD i da. kazem "bend koji se raspao" zato sto znam da oni onda necje mocji da naprave neko veliko sranje koje ce da me razocara. [npr. moj najomiljeniji bend na svetu je hladno pivo, koje je iz zagreba. kad bi mile (pevac) negde/nekad poceo da pljuje po srbima, definitivno ih u zivotu vise ne bih ukljucila...] kad su raspadnuti, onda ne mogu da prave sranja btw, svidja mi se ovo za na nogu @ talvi kazem da mi se ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 kad bih tetovirao logo benda to bi onda bio ovaj: jedan od najjacih logoa ikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Двоумим се између два цртежа... у сваком случају, иде на лево раме... е сад: или Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Anjice pahuljica bi ti lepse stajala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 јебеш му све, то сви кажу... :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 meni se vise svidja ono prvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Slusaj ti mene i daleko ces da doguras. Ja cu sigurno nesto da istetoviram ali zasad nemam ideju. Imas neki predlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Sometimes I never give a fuck најбоље Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Pahuljica, ipak. Nekako ide uz tebe, za razliku od ovog zlocudnog morskog konjica koji je malo... hm... preostar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 иде уз мене, иако ме не знаш лол хвала енивеј Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 pa sva si nekako pahuljasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts