Dead Man Walking Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 perwol black magic i crno će opet biti crno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ja sam nekoj ribi radio ilustraciju za tetovažu, a kad ju je odnela tatto majstoru, ovaj joj je rekao da ne zna to da odradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 totalno znam o cemu pricas, samo sam se nadovezala na pricu - cemu :) koliko para, toliko muzike. i boje zavisi gdje nabavljaju, s cim mijesaju i dal znaju da ih mjesaju. na nekim koncertima ovdje, vidjela sam neke likove, sto kazes - imaju nenormalno zive boje. crvena je bas crvena, zuta bas zuta. odavno planiram da moju sliku sredim ponovo, da ono sto treba da bude crno, bude CRNO. a ne tamno sivo. mislim da cu birati salon prema tome koliko im se jako vide najsvetlije boje svi umeju da zamazu tamnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 fazon je sto sve izgleda bajno kad se TEK istetoviras.. vrijeme pokaze kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 errrm... nisi valjda mislila da sam rekla da cu da gledam boju u bocici? nego prethodne radove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayca Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ti prethodni radovi su uslikani odmah po završetku tetoviranja. Koža je crvena, a boje jarke. Posle nedelju, mesec, godinu dana tattoo na koži ne izgleda isto kao na fotografiji u salonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 upravo to sam i htjela da kazem. Df, ukljuci se malo u ono sto govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 kakva je crna posle izvesnog vremena dosta zavisi i od toga kakva je necija koza.. ipak je tattoo nesto ispod koze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 to mozda slucaj tamo kod nas gdje se koriste lose boje, pa kako kome djeluje...... ono sto sam ja licno od nekih majstora, jeste da AKO je boja prava, i ako odrzavas kozu u smislu - ne ljustis se od izgoretina pet puta godisnje i sl. - onda boja ne moze da se mijenja po 10-15 godina.. ako odrzavas tetovazu regularno, opet moras da uzmes u obzir cinjenicu da koza stari, promjene moraju da se dese.. ali pricamo o nekim sitnim nijansama.. ne crno-sivo.. i sl. i znam neke likove ovdje, koji imaju recimo bas jako crveno, ili crnu.. izgleda kao da su se juce tetovirali, a ne prije 15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) sve zavisi od toga koliko volite sunčanje, tetovaža mora da blijedi kao i svaka druga boja na svijetu... Edited June 8, 2008 by [kinetic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvekan a.k.a. ludak Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 fazon je sto sve izgleda bajno kad se TEK istetoviras.. vrijeme pokaze kvalitet. tachno xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tattoozola Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 pozz evo moj prvi post na ovom forumu, tema je tattoo, a isto je moj poziv u zadnje dvije i po godine pa da i ja nesto dodam. Ovde se prica o svjetskim maistorima, i kako oni rade, probajte doc kod Roberta Hernandeza ili Victora Portugala sa zeljom da istetovirate natpis na podlaktici ili ruzicu na plecki. U Beogradu imate stvarno par odlicnih majstora samo ako malo bolje pratite tattoo scenu (Srdjana Lizarda, Slobu i Damira), u Novom Sadu imate Ivana (pure paint tattoo) i Bobana iz Ritma nereda, Kragujevac Mojsa i u BiH imate u svijetu priznate majstore Pedi i Cigla u Banja Luci, e sad ukoliko kod njih odete s nekim glupim motivom a trazite da to izgleda svjetski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Bobana iz Ritma nereda On radi tetovaze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tattoozola Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 On radi tetovaze ? da i to dosta dobre, uzmi ponekad srbijanski tattoo magazin, u nekoliko brojeva izlazili su i njegovi radovi a u jednom broju i clanak o njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) e sad ukoliko kod njih odete s nekim glupim motivom a trazite da to izgleda svjetski... Sta sad ti hoces a usput si i neupucena. Ja sam ta koja je rekla da kod nas tetovaze izgledaju bledo i traljavo (vecinom) u odnosu na to recimo ne u inostranstvu nego 'kako moze da izgleda'. Niko nije spominjao motive. Tacno je da kod nas vidjam uglavnom iste motive koji se provlace i da deluje da su ljudi bas neinventivni ali izvini kad budem videla da neko ume da napravi tattoo u boji "da se useres koliko je realan" ili da sencenje ne izgleda kao onaj chart sivih nijansa sa sve jasnim linijama "prelaza" onda cu pricati drugacije. Za sad jedino u Slobu iz Urban Savage-a i eventualno Seen-a (ako on bese radi one dobre crno bele) imam vere Moje pitanje je bilo "zasto ne moze bolje?" - da li je stvar u opremi ili umecu? ne racumem se u detalje kako se tacno tetovira i sta utice na krajnji ishod zato i pitam. Edited August 22, 2008 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tattoozola Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ajde mi molim te navedi od kog si majstora uzivo vidjela tattoo u boji "da se useres koliko je realan" a sto se tice maistora kod nas i zasto im slike ne izgledaju tako kako ti kazes, razlog je samo u umjecu a ne u opremi, ali moras biti svjesna da rad u koloru ne govori o tome koliko je ko kvalitetan vec kome sta vise lezi, jedan Petri Surjala koji razvaljuje kolor ima lose black & gray, al isto tako paul booth ubija black & gray a kolore skoro da izbjegava da radi. Jako su rijetki majstori koji sve podjednako dobro rade, a sloba je definitvno jedan od onih kojem lezi sve. ps: nikako ne mogu biti neupucena samo ne upucen Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 upropastio sam je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Odični radovi! Paul Booth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 haaa. kerry-jev majstor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Odični radovi! Paul Booth Fenomenalno!!! Nemam sta vise da kazem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 prejako mi je ovo od autopsy-a na ledja http://i292.photobucket.com/albums/mm17/ma...attoo-28050.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Tattoo Wigwam vise nije u svom studiju u Kosovskoj, Goran je u procesu trazenja novog mesta za lokal.... Za sve zainteresovane.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Nisam citao celu temu,jel kacio ovde neko fotografije radova na svom telu?Jebes ti tog sto je radio Kingu i ostalim zvezdama tetke,da vidimo sta mi imamo na sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ja trenutno nemam ništa na sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ja trenutno nemam ništa na sebi Pa dobro,postavi fotografiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts