markomrki Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 mislim ja nemam tetovazu, i laik sam za tehniku radjenja Ovo sve govori, jeste da je tebi neverovatno da je to tako, ali nazalost jeste, kod Slobe se ceka milion godina, i on stancuje ljude kao markice, Goran ne radi trenutno, Imas i Lizarda eto, a jel znas sta im je zajednicko, to je sto deru ljude sa cenama, kapiras. Tako da dok ne pocnes da se kreces citaj tetoviras, sta da ti kazem...videces i sam. Ja sam ovaj tet platio 80 jura u berlinu, radjen sa najkvalitetnijim bojama, Ovde mi je receno bez 250 da ne ulazim, pa onda imamo ono sto ima nekih sto koriste iste igle po vise puta, pa onda nije samo da zna da ti ubaci mastilo, nego da to izgleda lepo, pa da boja ostane i da je postojana, pa jos hiljadu stvari, pa sama nega i nacin nege koji se i razlikuje kod nas u odnosu na spolja i tako dalje i tako dalje. Da se ne zezamo ima kod nas dvoje troje koji mogu da ti urade kako valja, ali da puknes oko tri puta vise kesa od realne cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Mare, alal vera... odličan tet, a odlična i fotka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 @markomrki: super izgleda chisto i kvalitetno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Hvala tebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Malo perverzija sa Behemoth sajta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ja ću da uradim Dissection reapera negde još ovo leto, 'beš mi sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Visokoumno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ova mi je jako dobra, ali inace volim tetovaze na skrivenim mestima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Da li zna neko mozda u Pesti ili u okolnim zemljama neki studio koji radi scarification tetovaze? Edited April 5, 2009 by STARSHOOTER_SUPREME Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ova mi je jako dobra, ali inace volim tetovaze na skrivenim mestima . meni to izgleda fake, jesi li sigurna da je genuine? ajde daj molim te potkrijepi to nekim linkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Da li zna neko mozda u Pesti ili u okolnim zemljama neki studio koji radi scarification tetovaze? google je tvoj dobar drugar http://www.zagyvai.com/ npr Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Mislis da nisam probao,odes na english i frame virus i spyware chak i iskljucio AV i nece da otvori:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
phant0m Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Jos jedna dubokoumna tetovaza http://www.b0g.org/wsnm/uploads/tattoo01.jpg Nego jel neko gledao film Max Payne? Svidja mi se ona tetovaza iz filma cini mi se da se zove Norse Valkyrie ali ne mogu nigde da nadjem nista slicno toj tetovazi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Jos jedna dubokoumna tetovaza http://www.b0g.org/wsnm/uploads/tattoo01.jpg Nego jel neko gledao film Max Payne? Svidja mi se ona tetovaza iz filma cini mi se da se zove Norse Valkyrie ali ne mogu nigde da nadjem nista slicno toj tetovazi.... bravo lepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phant0m Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 bravo lepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=34405281 Ovo je radio lik iz ZR, ja sam se odusevila kad sam videla. Inace radio je tattoo nekim mojim prijateljima i stvarno su dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 To onaj Dragan, sto ima salon u Svetosavskoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Axa, meni je radio pirs, ali i tetovaze radi jako dobro. Pogledaj mu space. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tetovirao je on jednog mog ortaka, lik super radi a uopste nije skup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Pa koliko ja znam jedini u gradu ima studio (javni), nema toliko konkurencije. Manji grad manje cene . Kontam da su cene po BG i NS nabudzene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Zapravo ima jos nekoliko ljudi u Zr-u koji se bave tetoviranjem, ali je fora sto Dragan jedini ima dozvolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Pa to sam i mislila kad sam rekla da jedini ima javni studio . U svakom gradu ima onih sto rade bez dozvole, i nikad mi nece biti jasni ljudi sto idu kod takvih likova, ako vec hoces tattoo skupi kintu i uradi kako treba, jbt toliko bolesti moze da se navuce preko igle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokanac Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Obozavam tattoo i svaka tetovaza mora da mi ima znacenje!!!Evo dve moje tattoo pa mi recite kako vam se cini... Ovo je nova: A ovo stara: Evo ih obe na okupu: Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Super je. Da li je mnogo lično da te pitam kojeg je značenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts