sunessence Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ја сам одушевљена радом овог дечка из Зрењанина, чији је линк ка фоткама на Мајспејсу остављен. Посебно ми се свиђа како ради виле - слаба сам на те тетоважице. Углавном су им лица сачињена од свега неколико цртица и некако умрљана, или у најбољем случају безизражајна - ове његове ми се баш свиђају.
sunessence Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Е, верујем... Изгледа да ћу ја ипак прошетати до Зрењанина.
Black Label Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ovo planiram ^^ Samo ne toliko velik i na pocetku vrata
Brynhildr Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=2245036 Jebote.
Night's Blood Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 I ja sam tako reagovala. Nikad u zivotu ne bih to uradila.
Talvi Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Ovo planiram ^^ Samo ne toliko velik i na pocetku vrata Ah, moja davnasnja zelja. Bice jednom. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=2245036 Jebote. Znam tu zenu iz vidjenja... Malo je glupo reci, ali ona nije sasvim svoja. Sto se, uostalom, i vidi iz prilozenog.
sunessence Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Хммм... ја сам помислила да је то фотошоповано. И да - увиђам одуство логике у тој помисли, али још је израженије у чињеници да је та слика СТВАРНА и да неко то стварно носи на образу. Ух!
Talvi Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Jbg. I sam Dragan je valjda rekao da nije mogao cudom da se nacudi kad mu je dosla i zatrazila to, ali jbg, musterija je uvek u pravu.
Night's Blood Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Sta ga briga, nece je on nositi i dobice pare za to.
Talvi Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Pa to, taj rad. Ako nista, to mu je bukvalno hodajuca reklama.
Night's Blood Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Pa da. Trebala je to na celu istetovirati.
Swallow_this Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ljudovi..... Ima li neko iskustva sa onim privremenim tetkama na godinu dana i to??? Valja li to čemu? :/ Nadam se da nije kasno. [ipak je proslo 5 meseci od ovog posta] Privremena tetovaza je, iskreno, najidiotskija investicija ikad. Ukoliko zaista zelis tet odradi "normalnu", "dugotrajnu" tetovazu, kako god. Ukoliko se predomisljaas, ili pak, zelis je na odredjeno, nemoj ni da se tetoviras. Bolje kupi kanu pa se crtaj na svake 2 nedelje. Sto se mene licno tice, na osnovu iskustva, nema razloga za i protiv. Postoje samo razlozi protiv. Moj prvi tet je odradjen u 8 razredu osnovne...kao privremena tetovaza. Kostala je 3x vise nego klasicna. "Rok trajanja", koji niko ne moze da ti garantuje tacno, zavisi od dubine uboda - sto ne znaci da manje boli. "Bol" je poptuno jednak. Moj je bio na 3 godine, radjen tamno sivom bojom. Prvih godinu dana je izgledao normalno, do trenutka kada je neverovatnom brzinom poceo da gubi oblik, boju, konture. Tako da je posle skoro 2 godine izgledao kao da mi je neko nonsalantno ubrizgao mastilo pod kozu. Radi nepotrebnog eksponiranja besne mrlje koja je sevala na mom telu, odradjeno je osvezavanje, "klasicnim postupkom", za vjek vjekova. To je opet mnogo vise para, zbog pokrivanja i prepravljanja sranja. Sva sreca pa sad imam normalan, lep tet. Privremena sranja su price za mlalu decu i konzervativne matorce. Valjda su neke stvari sad jasnije.
F4R15 Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 drug mi je pricao za neke privremene tetovaze, izgledaju kao prave, samo se skidaju normalno, bez nekih operacija qraca palaca. Zna li neko ista vise o tome ?
Zen Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) Nisi procitao post iznad, jel? A ima jos jedan vrsta privremenih tetovaza koje se skidaju bez problema, obicno se pakuju uz zvake. Edited May 17, 2009 by Smorock
In The Flesh Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 A ima jos jedan vrsta privremenih tetovaza koje se skidaju bez problema, obicno se pakuju uz zvake. Ima bas dobrih tatoo-a u tim pakovanjima
Swallow_this Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 drug mi je pricao za neke privremene tetovaze, izgledaju kao prave, samo se skidaju normalno, bez nekih operacija qraca palaca. privremene tetovaze jesu prave tetovaze. poenta reci "privremeno" je da se ona skida "normalno", sama od sebe. pigment vremenom bledi do potpunog nestajanja. samo sto se to potpuno nestajanje ne desi nikad.
MissionVao Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) samo sto se to potpuno nestajanje ne desi nikad. si siguran? Mislim cela poenta je da nestane skroz + sta je sa celom pricom da treba jako dobro birati kod koga ces da ti ne bi ostala neka mesta gde je dublje 'ubodeno', koja nikad nece izbledeti? cak i da ne nestane skroz ipak je bolje od 'prave' jer skidanje prave jebe keve kako boli (koga zanima nek skine LA Ink S2E4) dok bi to isto lasersko skidanje na ostacima privremene daleko lakse islo. mada sve se svodi na to da ako nisi siguran nemoj brate nista da radis. I gledajte L.A Ink, mnogo je kul serija. Edited May 17, 2009 by Double Fire
Orochi Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Dojaja je L.A. Ink!! mnogo mi se svidelo Ja bih uradila tetovazu,ali dizajn bi sama radila, mene muci cena. I kako oni uposte odlucuju kolko ce da kosta? Po velicini? Detaljima?
Night's Blood Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Uglavnom po velicini, ali verovatno je i utrosak boje bitan faktor.
Swallow_this Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 SVE utice na cenu teta: velicina koja se radi mesto na kojem se radi (nije isto raditi tet na ramenu i unutrasnjsem delu nadlaktice) kompleksnost motiva boje koje se koriste (da li je tet bnw ili u koloru) vrsta boje koja se koristi (da ne kazem "marka" boje) vreme koje se utrosi na rad da li je tet unikatan ili je po sablonu ima tu jos gluposti ali otprilike to je to. sve ovo naravno, varira od majstora do majstora..
MissionVao Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Jel moze uopste kod nas da se dodje sa svojom idejom, koju majstor treba da finishira u vidu crteza, da ti je uradi i ne stavi u katalog da bi jos neko to imao? Posto pre par godina znam da ogromna vecina em nije htela da radi van svog kataloga em su slikali sve sto urade pa su ljudi mogli da te kopiraju.
Zen Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Jel moze uopste kod nas da se dodje sa svojom idejom, koju majstor treba da finishira u vidu crteza, da ti je uradi i ne stavi u katalog da bi jos neko to imao? Posto pre par godina znam da ogromna vecina em nije htela da radi van svog kataloga em su slikali sve sto urade pa su ljudi mogli da te kopiraju. Provereno znam za Gorana iz Wigwama da kod njega to moze. To je bio slucaj i sa mojom tetovazom, ja sam je crtala, on ju je dovrsio i nije u katalogu A inace normlano je da te majstor uslika kad zavrsi rad, takodje postoji album sa slikama gotovih tetovaza koje "nisu za kopiranje"... Najvazniej je da se ti sama dogovorish sa majstorom, ako je neka dijabola onda kod njega neces ni raditi. Bte kad vec pominjem Wigwam, jel se skucio negde?
Orochi Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Ja ipak jos uvek razvijam svoju ideju, bas bih htela, ipak cu morati da pronadjem dobrog saradnika. I ja sam htela da se bavim tetovazama jednog dana...ali drzim se ja osnovnog XD
Recommended Posts