Night's Blood Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 E, mogle smo nas 3 zaliti kokopelija. @Kokopeli- Lep je tattoo.
Kokopelli Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Hvala i da, mogle bismo Ajlin, moramo se dogovorit' onda što prije...
Machka Naopachka Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Super izgleda Kokopelli, i taman je veličine, da je veći bilo bi preterano čestitam još jednom
In The Flesh Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Super izgleda , i taman je veličine, da je veći bilo bi preterano I kako.....KAKO da nista ne prokomentarise covjek??
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 I kako.....KAKO da nista ne prokomentarise covjek?? Ali primeti da si SAMO TI odreagovao. Šta li to znači majka mu stara... c c c ...
In The Flesh Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Pa ne znam,nijesam o tome razmisljao...Sta znaci? Da je taman velicine i da super izgleda?
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Zagoretino Sad će Koko i jedan mali da zalepi, imaćeš još prostora za komentarisanje veličine.
In The Flesh Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 (edited) Hahaha...Taj je mac sa dvije ostrice,njega ne komentarisem Inace,da ne bude totalno offtopic,evo godinama se premisljam da napravim neku tetovazu na listu (noge,za šaljivdzije dežurnije od mene),znaci totalno originalno mjesto,ali bolje i tu nego na ramenu. Moj najbolji drug je radio to, medjutim, nesto nam se raziđoše putevi,pa ja ostadoh da moram da platim ako hocu tetovazu. Sramota! Enivej,ne bi bila u boji (ili vrlo diskretno),pa me zanima kako se krecu cijene po BG. Znaci,otprilke ove velicine (samo ljepsa): Edited November 7, 2009 by Poor Twisted Me
Darja Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 e,aj mi preporucite neki dobar studio u bg-u?? ,pa me zanima kako se krecu cijene po BG. pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam
In The Flesh Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam Thanks...I guess.
Ајлин Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Čekaj pitaću ti ja nekoga, ko baš ima na listu tattoo, kod koga je radio i koja je cena. Njegova mnogo lepo izgleda.
Kokopelli Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam :haha:
MissionVao Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 (edited) @Satan: za takvu tetovazu ti ne treba neko specijalan... tako da biras najjeftinijeg, niko te nece zaraziti od navedenih (naravno nece ni mnogi drugi): wigwam, sloba, maja, damir, sindjel... kupi tattoo&piercing magazin, nije skup. http://www.myspace.com/wigwamtattoo http://www.damirtattoo.com http://www.sindjel.com http://www.majatattoo.com Wigwam se preselio, sad je u Marsala Birjuzova 6, prizemlje, ako se ne varam Moram otici u radnu posetu na jesen obavezno da radim "nastavak" Ja sam se sad vratio iz berlina, i prepravio sam tet tamo. Radio sam prvo kod Maje, i razocarao sam se, jer me nije dobro uopste istetovirala. I onda sam se malo raspitao, i kad su mi rekli da za ovo moje za ponovo prelazenje da mi uzme 200 jura, rekao sam NE. Jebo te neci da zaradjuju na meni. U Srbiji svi imaju trip da treba da se obogate sa poslom koji rade. Ne moze to. Cini mi se da je i Sloba takav. Ne moze on da ti uzima kesa sto je jedini dobar ovde. To je malo bez veze. U svakom slucaju, predjem ga ponovo u nemackoj i jos malo dodetaljisem, sve za 80 eura, znaci 160 eura jeftinije. Pri tome kvalitet boja i rada, i celokupna usluga da ne spominjem. Sada sam zadovoljan, nekako mi je drago sto sam tamo radio, razmisljam da ako se desi da putujem u Berlin jos nekad, uradim tamo jos neki tet pozz evo moj prvi post na ovom forumu, tema je tattoo, a isto je moj poziv u zadnje dvije i po godine pa da i ja nesto dodam. Ovde se prica o svjetskim maistorima, i kako oni rade, probajte doc kod Roberta Hernandeza ili Victora Portugala sa zeljom da istetovirate natpis na podlaktici ili ruzicu na plecki. U Beogradu imate stvarno par odlicnih majstora samo ako malo bolje pratite tattoo scenu (Srdjana Lizarda, Slobu i Damira), u Novom Sadu imate Ivana (pure paint tattoo) i Bobana iz Ritma nereda, Kragujevac Mojsa i u BiH imate u svijetu priznate majstore Pedi i Cigla u Banja Luci, e sad ukoliko kod njih odete s nekim glupim motivom a trazite da to izgleda svjetski... ajde neka neko jos jednom pita za preporuku Edited November 19, 2009 by MissionVao
Buried in Smoke Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 jedno n00b pitanje.. koliko bi me izasao tatu dimenzija cirka 12x10cm sa umerenim brojem detalja, ne bas malo, ali ni previse, da li bi mi mogao neko reci, o dobri ljudi?
dimmu1 Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 izaslo bi te ne bas malo,ali ne bas previse para salim se,ja sam hteo da radim 10x10 ovde u somboru,crno belo isto tako ko sto ti kazes nema ni premalo detalja,a ni previse i trazio je oko 70eura.
Amphitritê Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Решио сам да прва тетоважа буде нешто мало, некомпликовано,а опет мени битно. И изабрао сам то. Алиса ми је дала број неког лика који је њој радио па ћу да се распитам код њега. Posalji mi broj tog lika, sto pre... Najzad prelomih...
Zen Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) ajde neka neko jos jednom pita za preporuku E mali update, ne znam jesam li vec rekla Wigwam se preselio u Nikole Spasica, onaj trzni centar gde je Voodoo klub, na prvom spratu. fon studija 328-70-13 Edited January 10, 2010 by Smorock
Night's Blood Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 (edited) Corey Miller Edited December 3, 2009 by Night's Blood 1
Sisus Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Ali primeti da si SAMO TI odreagovao. Šta li to znači majka mu stara... c c c ... Znači da ja ne zalazim na ovu temu. A podsetio sam se i zašto. Edited December 4, 2009 by Sisus
Zen Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Recimo ove su mi veoma simpaticne.. I ovde ima nekih groznih http://bigstupididiot.com/2009/09/24/20-tattoos-you-dont-want-to-get-if-youre-a-girl/
In The Flesh Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Recimo ove su mi veoma simpaticne.. Ok je ova na ovom momku,though... Inace,ovo je dobro mjesto za tetovazu (Carpe Diem part): Edited December 4, 2009 by Poor Twisted Me 1
Ranis Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 (edited) preporuchite mi par tattoo majstora iz bg sa dobrim odnosom kvalitet-cena! Edited December 8, 2009 by Ranis
Recommended Posts