Jump to content

Recommended Posts

Posted

I kako.....KAKO da nista ne prokomentarise covjek?? :mhihi:

Ali primeti da si SAMO TI odreagovao.

Šta li to znači majka mu stara... :rolleyes: c c c ...

Posted (edited)

Hahaha...Taj je mac sa dvije ostrice,njega ne komentarisem :P

Inace,da ne bude totalno offtopic,evo godinama se premisljam da napravim neku tetovazu na listu (noge,za šaljivdzije dežurnije od mene),znaci totalno originalno mjesto,ali bolje i tu nego na ramenu.

Moj najbolji drug  je radio to, medjutim, nesto nam se raziđoše putevi,pa ja ostadoh da moram da platim ako hocu tetovazu. Sramota! Enivej,ne bi bila u boji (ili vrlo diskretno),pa me zanima kako se krecu cijene po BG. 

Znaci,otprilke ove velicine (samo ljepsa):

tribal_leg_tattoo_1506932545966.jpg

Edited by Poor Twisted Me
  • 2 weeks later...
Posted

e,aj mi preporucite neki dobar studio u bg-u??

,pa me zanima kako se krecu cijene po BG.

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

Posted

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim  da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

:ph34r:

Thanks...I guess.

Posted

pa,znam ad radi neki lik u paviljoinma za dz ali mislim da ne zna dovoljnd oobro da radi....imslim da su ti u boji skuljpe,ali po meni bolje vise da platis bolja da bude.u sindjelu edar sranje i deru.....ttttoliko znam

:haha: :haha: :haha:

Posted (edited)

@Satan: za takvu tetovazu ti ne treba neko specijalan... tako da biras najjeftinijeg, niko te nece zaraziti od navedenih (naravno nece ni mnogi drugi): wigwam, sloba, maja, damir, sindjel... kupi tattoo&piercing magazin, nije skup.

http://www.myspace.com/wigwamtattoo

http://www.damirtattoo.com

http://www.sindjel.com

http://www.majatattoo.com

Wigwam se preselio, sad je u Marsala Birjuzova 6, prizemlje, ako se ne varam

Moram otici u radnu posetu na jesen obavezno da radim "nastavak"

Ja sam se sad vratio iz berlina, i prepravio sam tet tamo. Radio sam prvo kod Maje, i razocarao sam se, jer me nije dobro uopste istetovirala. I onda sam se malo raspitao, i kad su mi rekli da za ovo moje za ponovo prelazenje da mi uzme 200 jura, rekao sam NE. Jebo te neci da zaradjuju na meni. U Srbiji svi imaju trip da treba da se obogate sa poslom koji rade. Ne moze to. Cini mi se da je i Sloba takav. Ne moze on da ti uzima kesa sto je jedini dobar ovde. To je malo bez veze. U svakom slucaju, predjem ga ponovo u nemackoj i jos malo dodetaljisem, sve za 80 eura, znaci 160 eura jeftinije. Pri tome kvalitet boja i rada, i celokupna usluga da ne spominjem. Sada sam zadovoljan, nekako mi je drago sto sam tamo radio, razmisljam da ako se desi da putujem u Berlin jos nekad, uradim tamo jos neki tet

pozz

evo moj prvi post na ovom forumu, tema je tattoo, a isto je moj poziv u zadnje dvije i po godine pa da i ja nesto dodam.

Ovde se prica o svjetskim maistorima, i kako oni rade, probajte doc kod Roberta Hernandeza ili Victora Portugala sa zeljom da istetovirate natpis na podlaktici ili ruzicu na plecki. U Beogradu imate stvarno par odlicnih majstora samo ako malo bolje pratite tattoo scenu (Srdjana Lizarda, Slobu i Damira), u Novom Sadu imate Ivana (pure paint tattoo) i Bobana iz Ritma nereda, Kragujevac Mojsa i u BiH imate u svijetu priznate majstore Pedi i Cigla u Banja Luci, e sad ukoliko kod njih odete s nekim glupim motivom a trazite da to izgleda svjetski...

ajde neka neko jos jednom pita za preporuku :rockdevil:

Edited by MissionVao
Posted

izaslo bi te ne bas malo,ali ne bas previse para :haha: salim se,ja sam hteo da radim 10x10 ovde u somboru,crno belo isto tako ko sto ti kazes nema ni premalo detalja,a ni previse i trazio je oko 70eura.

Posted

Решио сам да прва тетоважа буде нешто мало, некомпликовано,а опет мени битно. И изабрао сам то. Алиса ми је дала број неког лика који је њој радио па ћу да се распитам код њега. :)

Posalji mi broj tog lika, sto pre...

Najzad prelomih... :red:

Posted (edited)

ajde neka neko jos jednom pita za preporuku :rockdevil:

E mali update, ne znam jesam li vec rekla

Wigwam se preselio u Nikole Spasica, onaj trzni centar gde je Voodoo klub, na prvom spratu.

fon studija 328-70-13

Edited by Smorock
Posted (edited)

Ali primeti da si SAMO TI odreagovao.

Šta li to znači majka mu stara... :rolleyes: c c c ...

Znači da ja ne zalazim na ovu temu. :D

A podsetio sam se i zašto. :P

Edited by Sisus
Posted (edited)

Recimo ove su mi veoma simpaticne..

butterfly-tattoos-full-back.jpg

2009-08-14-fullbacktattoos.jpg

7386.gif

Ok je ova na ovom momku,though...

Inace,ovo je dobro mjesto za tetovazu (Carpe Diem part):

carpe_diem_tattoo.jpg

Edited by Poor Twisted Me
  • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...