Lord Iffy Boatrace Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Uvek mora da se pegla tr00 'till death!
Sreta Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 (edited) Tetovirao me basista Daha Milan , ne zna se ko je bio razbiveniji od nas dvojce , a tet smo izmisljali u hodu Pipice jedne ko mi zabo minus ? Tet je mozda kanta ali ja ga volim . Moj vam usput Edited April 9, 2010 by Sreta 3 6
Lord Iffy Boatrace Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Simpa je skroz samo mi nije jasno kako je mogao da radi od krvi ako si bio razbiven...ja sam popio kafetin kad sam isao pa tog dana nismo mogli puno da radimo zbog krvi...
Sreta Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 To za krv nemam pojma , mislim bilo je , non stop je brisao , mozda je individualno kolko ce da curi A da se stekao za boje nemam pojma , tet je prilicno veliki , mislim da nije bas ovoliki , da je fotka malo uvelicana , mada menu u sustini i boli uvo nije mi neka poenta da se sepurim sa ovim ionako ide majca uvek preko njega Sto je najbitnije cena je bila simbolicna , u studiju su mi trazili 500 e za ovaj tet , verovatno bi ispao bolji , nego da te tetovira pijani ortak , ali libo me vceu
Lord Iffy Boatrace Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) To za krv nemam pojma , mislim bilo je , non stop je brisao , mozda je individualno kolko ce da curi A da se stekao za boje nemam pojma , tet je prilicno veliki , mislim da nije bas ovoliki , da je fotka malo uvelicana , mada menu u sustini i boli uvo nije mi neka poenta da se sepurim sa ovim ionako ide majca uvek preko njega Sto je najbitnije cena je bila simbolicna , u studiju su mi trazili 500 e za ovaj tet , verovatno bi ispao bolji , nego da te tetovira pijani ortak , ali libo me vceu Boja ti je ispala zato sto si krvario,to bi mogao da ti popravi kad budes u normalnom stanju,zato se 24H pre tetoviranja ne konzumira nista od opijata,ukljucujuci i lekove tipa kafetin i ostala sranja...ja sam morao 2 puta na doradu zato sto sam krvario k'o svinja,kad je koza krenula da se peruta tek tad sam video koliko se zapravo boje primilo! Edited May 3, 2010 by BruceBruce
Machka Naopachka Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Ova tetovaža mi je... wow. Valjda bela boja? Ne znam, ne razumem se... mnogo dobro izgleda. Ako imate živaca dodajte Black Lotus Clothing na face-u ima mnooogo dobre garderobe i kostima tamo.
Night's Blood Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Mislim da sam negde cula da bela tetovaza vremenom postane zuckasta. :/
feyd Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 sve tetovaže promene boju, posle par godina - tamne boje izblede, a svetle postanu sličnije boji kože. shit sa tetovažama je što, da bi uvek dobro izgledale, moraju da se obnavljaju. deo u kome ja ne briljiram, priznajem no, uskoro, za nedelju-dve ću valjda konačno odraditi leđa.
Night's Blood Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Ljubav http://www.youtube.com/watch?v=hujd4YFBQss&feature=related
voodoo_ Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 no, uskoro, za nedelju-dve ću valjda konačno odraditi leđa. Sad radiš grudi i triceps? 1
MissionVao Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 @Macka: da, bele tetovaze su skroz posebne i meni licno prelepe. Nisu dovoljno napadne da ti prividno izmene figuru, ne strce, ali zato ne mogu ni da se skidaju lako posto sto je svetlija boja slabije reaguje na laser. Plus skoro niko nece da ti je uradi. Nego razvijaju neko novo mastilo koje bi moglo da se ukloni jednim jedinim odlaskom na laser, vise o tome ovde.
Kokopelli Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Čekam final touch pa odo' i ja na drugu Plećka, majanska rečenica ipak.
Vincent Hess Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6c80UDpv2NA
feyd Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 ne znam zasto bi neko uopste pristao da se bavi njom u takvom derucem stanju.
Recommended Posts