Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ma, ova crna boja mi izgleda čudno, više kao nagoretina neko mastilo...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

tumblr_lhaevv4gIK1qddhm4o1_500.jpg

prvo, ovo izgleda odvratno i ne vidim zasto bi neko zeleo da nosi ovo na sebi ali ajde... drugo, mali je broj ljudi koji mogu da imaju lepo organizovan zivot sa ovakvom vrstom tetovaze na ovako izlozenom delu tela

onaj Kokopelijev covek je fenomenalan ali kao sto rece MissionVao, malo su mi bezlicne tetovaze i pored odlicne tehnike.

A kad sam vec kod njegovih fotki sa sajta, razmisljam, zasto ljudi vole da crtaju bube po telu? (na jednoj slici vidim i pacove, mislim, wtf?)

ona zirafa je simpaticna za devojke :smile:

Edited by marcoman
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Tehnika?

scarring.

prvo obojadišeš standardnim mastilom za tetovaže. posle toga ufatiš nožić i iseckaš delove kože, na kojima će se stvoriti teksturisan ožiljak (malo ispupčenje).

samo za saldokusce i one koji dobro trpe bol i imaju živaca/vremena da se staraju o rani dok ne zaraste... što može da potraje.

prvo, ovo izgleda odvratno i ne vidim zasto bi neko zeleo da nosi ovo na sebi ali ajde... drugo, mali je broj ljudi koji mogu da imaju lepo organizovan zivot sa ovakvom vrstom tetovaze na ovako izlozenom delu tela

treće, your business, mind it.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

scarring.

prvo obojadišeš standardnim mastilom za tetovaže. posle toga ufatiš nožić i iseckaš delove kože, na kojima će se stvoriti teksturisan ožiljak (malo ispupčenje).

samo za saldokusce i one koji dobro trpe bol i imaju živaca/vremena da se staraju o rani dok ne zaraste... što može da potraje.

Rekoh već da znam za to, nego mi je boja izgledala baš čudno...

• 2 weeks later...
Posted

Ništa neće bolje reći da si geek od tetovaže u binarnom kodu. Tako, takođe, deluješ i kao da nikada nisi jebao. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...