Маузер Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 (edited) Do kraja godine cu ovu na unutrasnju stranu ruke da stavim. Jos malo pa ce da me optuze za plagijat i povredu autorskih prava Konstantina Vasiljeva. Samo bez sovuljage. Edited January 27, 2012 by Маузер
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 (edited) ja predpostavljam da ce crnom ici jer je ovo mnogo velika povrsina bele boje,ne sumnjam da ce Shomi to da mu izvuce i ako bude u boji,samo bela je jako specificna pa se ne stavlja u velikim kolicinama... Edited January 27, 2012 by BruceBruce
*memento mori* Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Hmm, help. Ko kod nas radi dobro portrete zivotinja?
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Hmm, help. Ko kod nas radi dobro portrete zivotinja? Novi Sad: La Madre Muerta Šomi Tetovažer (ukucas na facebook i nadjes) Be Beaty Novi Sad (Ivan Radonic ukucas na facebook i nadjes majstora koji tamo radi) Toliko od mene sto se tice proverenih ljudi u NS-u.
Zen Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 sta znam, videh uzivo radove iz tog B salona, prilicno mi se ne svidja kvalitet.
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 (edited) sta znam, videh uzivo radove iz tog B salona, prilicno mi se ne svidja kvalitet. Zavisi koji majstor radi,dosta su ih menjali.Evo ga Radonic,meni se jako svidja kako on radi: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001977609916 Edited January 27, 2012 by BruceBruce
*memento mori* Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Pa sta znam, meni se iz gomile njihovih radova svidelo bar 80%, sto je dobro. Ni ovi iz La Madre Muerta nisu losi, bar mi se tako cini. Uglavnom, hvala na preporukama. Zvacu bas BeBeauty, da njih pitam ko je dobar sa portretima zivotinja. Jbg, trebali bi da mi daju realnu i iskrenu preporuku.
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 (edited) Pa sta znam, meni se iz gomile njihovih radova svidelo bar 80%, sto je dobro. Ni ovi iz La Madre Muerta nisu losi, bar mi se tako cini. Uglavnom, hvala na preporukama. Zvacu bas BeBeauty, da njih pitam ko je dobar sa portretima zivotinja. Jbg, trebali bi da mi daju realnu i iskrenu preporuku. A evo i jedan Shomijev rad na tu temu ako nisi upoznata sa time kako radi: A evo ga i Ivi(La Madre Muerta),pa ti vidi koji ti stil vise odgovara,svakako se neces pokajati bilo koga da odaberes od ova 3 fenomenalna majstora koje sam ti preporucio. Edited January 27, 2012 by BruceBruce
*memento mori* Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Da, zaista su odlicni svi. A ovaj kuca me je odusevio. Doduse, ja bih "malo" egzoticniju zivotinju radila, pa me zato brine koliko je ko ispraksan u tome. Ali opet, dobar majstor bi trebao da zna sta radi.
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Da, zaista su odlicni svi. A ovaj kuca me je odusevio. Doduse, ja bih "malo" egzoticniju zivotinju radila, pa me zato brine koliko je ko ispraksan u tome. Ali opet, dobar majstor bi trebao da zna sta radi. Ma nema da brines,bice bolje nego sto mozes da zamislis.
Маузер Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 (edited) @Macka i Bruce: U crnoj cu raditi jer mi je tetovaza na istoj ruci u crnoj. I kod Djermana cu raditi Bruce, on je ono das mu sliku preslikace je u liniju i jos ce bolje izgledati nego u realnosti, a radio mi je i prvu. Za Somija cuvam ledja. Edited January 27, 2012 by Маузер 2
Lord Iffy Boatrace Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 @Macka i Bruce: U crnoj cu raditi jer mi je tetovaza na istoj ruci u crnoj. I kod Djermana cu raditi Bruce, on je ono das mu sliku preslikace je u liniju i jos ce bolje izgledati nego u realnosti, a radio mi je i prvu. Za Somija cuvam ledja. Obojica su velemajstori
Zen Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Proteklih godinu dan aoverih od gledanja Miami, La i NY Inc-a, takda su mi standardi otisli u nebo
Маузер Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 U Miami incu samo onaj Garver je fantastican majstor dok su ovi ostali suvi prosek. 2
Helle Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/848/pieceofmind.gif/ 2
marcoman Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Do kraja godine cu ovu na unutrasnju stranu ruke da stavim. Jos malo pa ce da me optuze za plagijat i povredu autorskih prava Konstantina Vasiljeva. Samo bez sovuljage. ne zaboravi da mu skines rukavicu sa leve ruke
Oak Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Možda malo previše pokriveno, ali je odlična, meni barem. 2
Machka Naopachka Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 kombinacija boje i crno sivog... <3
Helle Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 ZOMBIE BOY This guy is crazy, pricao mi drug o njemu, vidis sta se desi kad te zezaju k'o klinca u skoli. 1
Sreta Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Kurtonski tet . Ja sam bog ! Moj vas umivo ! 4 5
Machka Naopachka Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Modesty čovek strip Edited February 10, 2012 by Machka Naopachka 2 4
Recommended Posts