Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

29t.jpg

Do kraja godine cu ovu na unutrasnju stranu ruke da stavim. Jos malo pa ce da me optuze za plagijat i povredu autorskih prava Konstantina Vasiljeva. :haha:

Samo bez sovuljage. :da:

Edited by Маузер
Posted (edited)

ja predpostavljam da ce crnom ici jer je ovo mnogo velika povrsina bele boje,ne sumnjam da ce Shomi to da mu izvuce i ako bude u boji,samo bela je jako specificna pa se ne stavlja u velikim kolicinama...

Edited by BruceBruce
Posted

Hmm, help. Ko kod nas radi dobro portrete zivotinja?:D

Novi Sad:

La Madre Muerta

Šomi Tetovažer (ukucas na facebook i nadjes)

Be Beaty Novi Sad (Ivan Radonic ukucas na facebook i nadjes majstora koji tamo radi)

Toliko od mene sto se tice proverenih ljudi u NS-u. :D

Posted

Pa sta znam, meni se iz gomile njihovih radova svidelo bar 80%, sto je dobro. :D

Ni ovi iz La Madre Muerta nisu losi, bar mi se tako cini.

Uglavnom, hvala na preporukama. :) Zvacu bas BeBeauty, da njih pitam ko je dobar sa portretima zivotinja. Jbg, trebali bi da mi daju realnu i iskrenu preporuku.

Posted (edited)

Pa sta znam, meni se iz gomile njihovih radova svidelo bar 80%, sto je dobro. :D

Ni ovi iz La Madre Muerta nisu losi, bar mi se tako cini.

Uglavnom, hvala na preporukama. :) Zvacu bas BeBeauty, da njih pitam ko je dobar sa portretima zivotinja. Jbg, trebali bi da mi daju realnu i iskrenu preporuku.

A evo i jedan Shomijev rad na tu temu ako nisi upoznata sa time kako radi:

401044_242172085858288_100001964940911_546641_1708119401_n.jpg

A evo ga i Ivi(La Madre Muerta),pa ti vidi koji ti stil vise odgovara,svakako se neces pokajati bilo koga da odaberes od ova 3 fenomenalna majstora koje sam ti preporucio. :pivopije:

207784_1022026551575_1252545814_56376_9986_n.jpg

Edited by BruceBruce
Posted

Da, zaista su odlicni svi. A ovaj kuca me je odusevio. Doduse, ja bih "malo" egzoticniju zivotinju radila, pa me zato brine koliko je ko ispraksan u tome. Ali opet, dobar majstor bi trebao da zna sta radi.:D

Posted

Da, zaista su odlicni svi. A ovaj kuca me je odusevio. Doduse, ja bih "malo" egzoticniju zivotinju radila, pa me zato brine koliko je ko ispraksan u tome. Ali opet, dobar majstor bi trebao da zna sta radi.:D

Ma nema da brines,bice bolje nego sto mozes da zamislis. ;)

Posted (edited)

@Macka i Bruce: U crnoj cu raditi jer mi je tetovaza na istoj ruci u crnoj. I kod Djermana cu raditi Bruce, on je ono das mu sliku preslikace je u liniju i jos ce bolje izgledati nego u realnosti, a radio mi je i prvu. Za Somija cuvam ledja. :da:

Edited by Маузер
  • Upvote 2
Posted

@Macka i Bruce: U crnoj cu raditi jer mi je tetovaza na istoj ruci u crnoj. I kod Djermana cu raditi Bruce, on je ono das mu sliku preslikace je u liniju i jos ce bolje izgledati nego u realnosti, a radio mi je i prvu. Za Somija cuvam ledja. :da:

Obojica su velemajstori :pivopije:

Posted

29t.jpg

Do kraja godine cu ovu na unutrasnju stranu ruke da stavim. Jos malo pa ce da me optuze za plagijat i povredu autorskih prava Konstantina Vasiljeva. :haha:

Samo bez sovuljage. :da:

ne zaboravi da mu skines rukavicu sa leve ruke

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...