michelle Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Sloba mi se čini kao baš dobar, al voleo bih da čujem i ostala mišljenja. Za 37 mi ne radi galerija a na tattoomagazin sam gledao već, mada nisam našao ni jedan rad što se meni nešto preterano sviđa. moja sestra je kod Slobe prepravljala tet koji je u Beogradu uradila kod jednog drugog majstora (koga ne bih spominjala). Tetovaza je bila razlivena, izbledela i uzasnih kontura. Sloba je izvukao maksimum, napravi je nesto fenomenalno, a slika je ostala bas onakva kako je ona htela. Na zalost nemam sliku da postavim, ali dovoljno je reci da je posle 2 godine tetovaza iste boje (nalazi se na stopalu) i izgleda kao da je uradjena pre mesec dana. Znam jos par ljudi koji su radili kod njega i sve tetovaze su super uradjene. Od mene preporuka
blondie Posted October 28, 2006 Author Report Posted October 28, 2006 da, to je najbitnije - da boja ne blijedi i da stvarno poslije nekoliko godina ostaje ista.. dobro, znam i neke koji su godinama bili zadovoljni svojom tetovazom , a onda su pustili da im par puta koza pregori, pa se oguli, pa opet pregori, pa oguli i tu se moze desiti da boja MALO izblijedi. izbjegavati sunce. ja kreten izgorila par puta - zaboravila skroz da imam sliku na ledjima (sta cu kad se ne gledam otpozadi ), ali sreca nisam zapazila nikakve promjene.. evo vec par godina. nadam se da ce tako ostati.
Protagonist Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 I mislim da ću kod Slobe raditi... imam 300 evra, nadam se da će me to pokriti Samo još da tačno smislim šta ću i gde ću, ne mogu da se odlučim E i zanima me koliko se tattoo promeni kad smršaš, ugojiš se, nabilduješ ili bilo šta slično? A i moraću da pazim jer ja lako izgorim, mada sam rekao da se nikad više neću posle ovog leta sunčati jer sam bukvalno imao opekotine trećeg stepena
Cayca Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Kako ti se rastezhe kozha i tattoo se deformishe mada ne verujem da male oscilacije imaju velikog uticaja.
dusk Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ajd pogledajte LINK pa mi recite sta mislite o ovome...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 uffff....tetovaze su dobre.....za jednu kurvu!
Alita Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Pusti sad tetovaze... JAdna zena. Mora da je strasno imati takav poremecaj.
Tatyannahhh Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 do jaja..idem da istetoviram Cola Cola po celim ledjima
Vitamin K Experience Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ajd pogledajte LINK pa mi recite sta mislite o ovome... Ja mislim da je ona srećna i ponosna na poruke koje želi da prense svojim telom.
Tatyannahhh Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 (edited) Meni se digao. do her doggy style and have a laptop on her back so you can talk to us® Edited October 30, 2006 by Dodjavola!
blondie Posted October 31, 2006 Author Report Posted October 31, 2006 Ja mislim da je ona srećna i ponosna na poruke koje želi da prense svojim telom. ja mislim da necu propustiti Dr Philla u novembru.. a pocecu i ovog drugog celavog da gledam..
MudriPanj Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Ja mislim da je ona srećna i ponosna na poruke koje želi da prense svojim telom. ja mislim da je retardirana, sto se vidi i iz njenih odgovora, a onaj koji ju je tetovirao je pravi gad
Vitamin K Experience Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Ček', polako. Ti si čitao intervju?
Zlockica Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 The tattoo of the gratest band on the face of the earth, IRON MAIDEN! http://img172.imageshack.us/img172/3623/trooperbo0.jpg dobro uradjeno u roku od 3 sata.
Cayca Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Dobro izgleda samo ja ne volim Trooper Edija. Kao klinka sam kovala planove da jednog dana preko celih ledja uradim ovog
Cayca Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ja bih to, u stvari i danas istetovirala, ali nemam dobro mesto na telu za tu sliku (ledja su mi delom zauzeta) + treba naci nekoga ko to mozhe da nacrta na meni + treba sve to platiti.
Protagonist Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Wuhu, našao sam napokon lepu slike tetovaže R. Williams-a, pošto mi se i ona sviđa. http://www.tattoos-by-design.co.uk/celebri...&tattoo=505 Jedino me jebe što ne mogu da sačuvam sliku na komp Bem ti sajt...
Recommended Posts