Thrash Till Death Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Tako je, zovemo se po igrici Metal slug. I verujte da rokamo bolje nego Marco, Eri, Tarma i Fio (junaci iz igre) zajedno. Svi ljubitelji speed-thrasha mogu nas videti u “Blue Moon” cafeu 21. tekuceg. Vise informacija uskoro. ZIVI BILI I PIVO PILI! Cheerz! Quote
Valkyrie Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Zanimljivo... Koji je repertoar - tačnije malo, ako nije tajna Odakle je bend, od kad svirate, i tako... Srećno Quote
THE WIZARD Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 samo zbog naziva benda cu da dodjem da vas vidim!!! a da! i zbog speed-thrash-a... Quote
RedGirl Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Где је Blue Moon? Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj 4 Quote
StarbreakeR Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Zanimljivo...lepo ime i lepe bendove radite... Quote
Гласник смрти Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj 4 'Фала цуро! Quote
Kali Agna Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 tribute to tankard?! opa momci, mozda nesto i ispadne od vas Quote
WoI Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 urose maznuli su nam ideju za tankard mamu im jebem Quote
Thrash Till Death Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 sigurno cemo raditi lesson in violence od exodusa, (empty) tankard i poison od tankarda, outbreak of evil i agent orange od sodoma i bice tu verovatno varvarska horda od hellera i jos nesto. bice jedna pesma iznenadjenja. cisto kao obavestenje bend cine: cora-solo gitara kosta-ritam gitara golub-bubanj franky-bassssssss marfi(ja)-vokal iz bg smo. dodjite da pijemo pivo i bengujemo uz dobar thrash! CHEERZ! Quote
crusader84 Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Tako je, zovemo se po igrici Metal slug. I verujte da rokamo bolje nego Marco, Eri, Tarma i Fio (junaci iz igre) zajedno. Svi ljubitelji speed-thrasha mogu nas videti u “Blue Moon” cafeu 21. tekuceg. Vise informacija uskoro. ZIVI BILI I PIVO PILI! Cheerz! Znači 'ladno sam mislio da je tema o igri! kako sam se ja drogirao sa tom igrom negde u 7. ili 8. razredu, časovi su mi počinjali u 7:30 a ja dolazio sat ranije da bih imao vremena da se ljudski naigram u fliperani preko puta! Jel će bude na svirci postavljen neki automat da može da se igra Metal Slug? Quote
Гера Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 jel mi verujete da sam jutros presao igricu, i sad odem na net, i mislio sam da mi se prividja! do jaja su vam bendovi sto obradjujete, ali jebes vise obrade, i to vise nije zanimljivo! Quote
Possessed Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 franky-bassssssss marfi(ja)-vokal iz bg smo. Franky nije iz BGa on je iz Sremchice!!! Druga Drzhava! Videcu da svrnem!!! Quote
voodoo_ Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Da nije u pitanju visoki ćelavi Frenki što je sad na ETF-u, a išao je u Teslu?!? Ako jeste, pozdrav'te ga! Quote
Thrash Till Death Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 nije to taj frenki. pa ono kao jes' da nije iz bg i da meni treba manje do indonezije nego frenkiju do kalisa, al' aj'. svi smo mi fanovi metal slug igre i svi smo mi imali smanjenu iz vladanja zbog davanja para na zetone za ovo blazenstvo. nema flipera. valjda. pa postojimo samo 2 meseca. naravno da nemamo nista svoje, ali smo uvezbali do jaja ove obrade, pa rekosmo sto da ne. uvek smo voleli da pijemo sa novim ljudima. Quote
Mega_Deda Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ako je kec za sve pare, onda je ok. Aj se udruze ovi bendovi sa thrash foruma pa da napravimo neko przenje. Ima vec 4-5 bendova, da rasturimo neki lokal bree!!! Quote
Darth Vader Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ajde da napravimo zajednicku svirku, bilo bi do jaja... Golub Quote
Mega_Deda Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Znam da bi nadimac sigurno radio, moj bend isto sigurno. Samo przenjeeeeeee!!! Quote
THE WIZARD Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 fali vam samo Exhibition Bout od sodoma pa da budete ql!!! samo nemojte ausgebombt... Quote
Darth Vader Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Znaci vec imamo 3 banda..... Do jaja Quote
Thrash Till Death Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 ako smislite nesto povodom toga javite nam. mi smo radi da cepamo uz jos par thrash bendova. ali prvo moramo da se ponapijamo pa da odradimo svirku. Quote
Џрк Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 urose maznuli su nam ideju za tankard mamu im jebem Ma nema brines, mi smo originalni. Kantard do smrti!!! Quote
WoI Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Kantard ce iskljucivo da radi Tankard Vrno nam se Sodom,takod a kad pocne raspust idemo malo Maniac Forces Quote
Jabba the Hutt Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Franky nije iz BGa on je iz Sremchice!!! Druga Drzhava! Videcu da svrnem!!! Da se nosis ti Dorke u persun, kad si igrao basket samnom i Ivanom, bila ti lepa Sremcica, a sad je prozivas po netu, eee... E, sto se nas tice, mi sviramo de oces i kad oces, samo da ima da se pije! Aj obavezno da svi dodjete, pa da pravimo njesra zajedno! BTW, nece biti automata sa Metal Slugom na ovoj svirci, ali na sledecoj cemo deliti cd-ove na kojima ce biti amulatori sa svim delovima Metal Sluga Quote
Recommended Posts