Aris Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 idemo na svirku idemo na svirku juhu huh uh hu... booombbaaaaa... pozdrav ekipi Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 I da.Konacno smo dobili snimak jedne pesme metal sluga.Jeste da je cover ali nema veze. http://www.youtube.com/watch?v=iEzVpNzyaeI Metal Slug - Outbreak of Evil (sodom-cover) Quote
Aris Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 I da.Konacno smo dobili snimak jedne pesme metal sluga.Jeste da je cover ali nema veze. http://www.youtube.com/watch?v=iEzVpNzyaeI Metal Slug - Outbreak of Evil (sodom-cover) Quote
ΣΟΚΙ Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 drugari pozdravite gObLiNkA91 nick sa krste...recite da mi je pruzila 30 minuta odlicne zabave...plakao sam od smeha...e da ali cuvena recenica je:[18:31] <gObLiNkA91> pre svega onaj sestokec je jos gori a njih nikad ne prozivate Quote
ba+a. Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Jel mozhete da postavite neku pesmu sa svirke iz dangube ? Quote
Morphy Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 (edited) QUOTE(SATAN-iz Batajnice @ 13. 2. 2007, 17:14) * I da.Konacno smo dobili snimak jedne pesme metal sluga.Jeste da je cover ali nema veze. http://www.youtube.com/watch?v=iEzVpNzyaeI Metal Slug - Outbreak of Evil (sodom-cover) Edited February 13, 2007 by Morphy Quote
Thrash Till Death Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 super do jaja snimak. odusevljen sam. citas samo ono sto te zanima. ma satane ti si najbolji poznavalac ljudi. ni ne znas koje sam godiste, koliko ja dugo idem na svirke ali bitno ja da si ti bio u mojim godinama. a ti ako si toliki metalac pocni da radis u crnoj metalurgiji sa ostalim blekerima metalcima prve klase pa zajedno obilazite svirke i kurcite se sa tim kako ste tukli emo ili got metalce. a meni nije i dalje jasno zasto onda trosis svoja true metal slova na nas jadne pozercice koji ne znaju nista o metalu jer ne idu na svirke od malena. jebes ga, RNA, mogao bi onda da nas i prebacis tamo. tim bolje. Quote
ΣΟΚΙ Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 dosta bre svadje...dajte snimak iz dangube...ocu da cujem onu autorsku lepo... Quote
Thrash Till Death Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Jel mozhete da postavite neku pesmu sa svirke iz dangube ? od mene nece iko dobiti vise informacija jer ovo vise ne funkcionise kako treba. od sada cu dolaziti ovde i smejati se SA satanom a ne njemu. i tako dok ovo ne prestane i ovo ponovo postane "informaciona tabla o bendu" a ne mesto za lecenje kompleksa. zao mi je, ali ja necu nista postavljati. ako neko to drugi uradi i bude hteo da vas obavesti znacete. cheerz! de si satane legendo? ima nesto novo? neka nova smicalica ili opak trik? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 od mene nece iko dobiti vise informacija jer ovo vise ne funkcionise kako treba. "Bend".Hmmm sta li to bese... Quote
Petar the Great Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Satane smaracu jedan. Svuda te ima Zracis ko JZma. Emo je GAY Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Smorih zar ne? Jbga ae necu vise Quote
WoI Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 drugari pozdravite gObLiNkA91 nick sa krste...recite da mi je pruzila 30 minuta odlicne zabave...plakao sam od smeha...e da ali cuvena recenica je:[18:31] <gObLiNkA91> pre svega onaj sestokec je jos gori a njih nikad ne prozivate zanemarimo tu goblinku al zar se nisi ti sa batom kladio da neces doci na chat mesec dana lazo junacino Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Mislim ajde da im je neko reko da su zvucali dobro sta se tripuju ovi klinci ja sam bio na svirci i nisam cuo nijedan riff Quote
Black_Hand_Inn Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 lazo govno si vece nego sto sam mislio umro sam od smeha,al ne zbog metal slaga,vec tebi,koliki si debil,hahahah Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 lazo govno si vece nego sto sam mislio umro sam od smeha,al ne zbog metal slaga,vec tebi,koliki si debil,hahahah Heh bolje i to nego da pevam u nadimachu. A u cekaj pa ti bese tamo pevas Quote
Jabba the Hutt Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Strasno, ti bre bas ne znas sta ces od dosade... Nego ljudi, za divno cudo mi jos i dobro odsvirasmo u Rumi, sta vise do sad ubedljivo najbolje. E sad da li se radi o principu"i corava koka zrno ubode", ili smo stvarno napredovali vreme ce pokazati Quote
Thrash Till Death Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 dobro nismo bili najbolji, bolji smo na probama. osim na onoj baksuzno-mamurnoj u 10 sabajle. jedini bedak je to sto nismo znali da li je tonska ili smo poceli jer nam niko nista nije rekao, pa nismo svirali po redu kojem smo hteli ali ok. Quote
Hrym Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Nas su izjebali ovi iz rume za vreme... od pocetka je sve kasnilo i cinilo se kao da ce sve otici u pizdu materinu ali ispalo je nesto na kraju. Quote
Thrash Till Death Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 bito da je bilo sege i sale. i piva kolko os! Quote
Hrym Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Na kraju je sve pivo otislo u kurac. 24Litre Quote
Black_Hand_Inn Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 ja sam seo na sank i pio i pio,ne valja da ja pijem iz case,ode ocas posla Quote
Thrash Till Death Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 (edited) ne valja kad ne padnes pod isti... evo vam ljudi, zabavite se malo... mrzelo me da se cimam da pravim nesto vece klikni ovdena stvarno vas molim da ne zloupotrebljavate jer stvarno nije u te svrhe. hvala u napred Edited February 19, 2007 by Thrash Till Death Quote
Recommended Posts