Jabba the Hutt Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Joj Misicu, ladno si turio link za to sranje Brate skidaj to, treba bre da ga doradimo... a sam seo na sank i pio i pio,ne valja da ja pijem iz case,ode ocas posla Sto se kasnije blago odrazilo na motoriku, ali ne i na vokalne sposobnosti Quote
Thrash Till Death Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 e bas necu zasto ovde nema neki gundelj smajli za frenkija? Quote
Black_Hand_Inn Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 sad kad opalim diablo 2 na bnet,nece mi biti dobro Quote
Thrash Till Death Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 samo da vas obavestim da upravo gledam gomamona i ekipu. da, pricam o DIGIMONIMA! carska serija. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Posle ovoga vas nikad u zivotu necu prozivati... Quote
Thrash Till Death Posted March 20, 2007 Author Report Posted March 20, 2007 ma opusteno satane! hvala na podrsci jer si nam pokazao da ima i gorih od nas najbolji deo spota je kad onaj cica prodje u 1:45. ja mislim da bi ovo trebalo da bude nacionalna himna! Quote
ΣΟΚΙ Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 ja ovo gledam vec dva dana i ono kao kapiram da od ovog ne moze gore...i sledeci put kad sjebem nesto na svirci pusticu ovo i to je to...hahaha Quote
Black_Hand_Inn Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 momci ocete sa nama u novi sad? sto vise to ce losije po stomak i stolicu da bude Quote
Aris Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 momci ocete sa nama u novi sad? sto vise to ce losije po stomak i stolicu da bude sto vise nas ide to ce ''losiji provod da bidne''.... s bambijem vodjom 'beer' puta nagrada, kako je neko vec pominjao,nesto kao neki grupnjak provod i samo jos da bude neko meze...da se nabode..i svi veseli... razmisljanje pre odluke ce dobro dodje svima nama, ja menadzer... bbbbommmbaaa pozdravcici.. Quote
Jabba the Hutt Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Ocemo Cjora i ja za ovu ostalu bagru ne znam, ce vam javimo. Quote
Thrash Till Death Posted March 26, 2007 Author Report Posted March 26, 2007 ja ne mogu da idem. jebi ga. sracno vam bilo! i da rastresujete nako fino! aj pa javite vi kad bude opet bilo nesto ili ako mozete nas da ubacite nekad cheerz! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=SpKr0rXAZZo Keator Cover Quote
Thrash Till Death Posted April 2, 2007 Author Report Posted April 2, 2007 cek jel ovo prozivka za nas? ako jeste ja cu da se uvredim ako treba, nema frke. mada iskreno mislim da je ovo snimak koji govori kako neko nema zivot jer je ovo totalno besmisleno. aj kao da sviramo ovu pesmu pa ajde... ali nisi mi jasan sto si ovo uradio... nisam znao da se ovako ispada faca. ja mislio da si veca kad prebijes nekog u skolskom dvoristu posle biologije, ali jebi ga. izgleda da sam mator za te klinacke forice. morate vi deco da me podsetite. au, pa ti si stariji od nas... skroz sam pomislio da je neko dete koje jos nije obrijalo prve brkove i nema dlake na cmaru, ali i najboljima se desi da pogrese. inace, verovatno svirka u petak, subotu sa Raw Gore i jos kojekakvim brzim metalima u skc-u. pa ko zeli da nas vidi neka svrati. na zalost kole nece svirati jer nije tu. poz satane, pa svrati! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 cek jel ovo prozivka za nas? ako jeste ja cu da se uvredim ako treba, nema frke. mada iskreno mislim da je ovo snimak koji govori kako neko nema zivot jer je ovo totalno besmisleno. Zao mi je sto si to tako shvatio Mi se samo zezamo Grow up? Quote
Aris Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 E stvarno kakva je to svirka?? Nije prosla, nisam omasila datum?? Nece bude skupa karta?? A cekaj, ko ste vi uopste?? Da li je neko od vas narucio vazelin ili majonez?? Jel neki momak tu, dobio kaznu za ne placenu kartu u voz prevozu 31. posle ponoci, to onda dodje 1. jutro, u povratku iz Novog Sada sa "grand shoua"... Neki su podneli tuzbu i za nekakve hot upaljace...?! e stvarno svirka se ne propusta ko god da ste...!!! BBBooommmbbaaaa Aj pozdravcici Quote
Thrash Till Death Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Zao mi je sto si to tako shvatio Mi se samo zezamo Grow up? izvini ti onda za uvredu... ali stvarno nemoj vise. ovi moji se brzo ljute kao kad ker dobije papriku u dupe. a i zbunio sam se sto si to uradio kad si i sam video da ima i gorih. svirka... uskoro stizu informacije. Quote
Recommended Posts