Јарослав Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Eeeeeee Franky promovises Metalnog Puza, a neces Raspadac!!! Sram te bilo!!! Sala mala! Nego vidimo se u subotu u SKC-u na svirki! I imam neke ideje oko bubnjara pa da se dogovorimo sve!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 izvini ti onda za uvredu... ali stvarno nemoj vise. ovi moji se brzo ljute kao kad ker dobije papriku u dupe. a i zbunio sam se sto si to uradio kad si i sam video da ima i gorih. svirka... Opustite se momci samo se zajebavamo Quote
Thrash Till Death Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 ok onda... svirka je u subotu, 200 je ufur. sviramo sa raw gore i zadnjanu stuff serafim a za ostale ne znamo jos nista. pa se vidimo tamo, valjda... Quote
Jabba the Hutt Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 [Eeeeeee Franky promovises Metalnog Puza, a neces Raspadac!!! Sram te bilo!!! Sala mala! Nego vidimo se u subotu u SKC-u na svirki! I imam neke ideje oko bubnjara pa da se dogovorimo sve!!! Stevo Cmarino, ovo samo ti mozes da bidnes! Sto ne dodje u subotu siso? Aj zovi ovo dana da se dogovorimo! izvini ti onda za uvredu... ali stvarno nemoj vise. ovi moji se brzo ljute kao kad ker dobije papriku u dupe. a i zbunio sam se sto si to uradio kad si i sam video da ima i gorih. Misicu, za ime heteroseksualnosti, prekini da seres... BTW, ja se ne ljutim, cak su mi ove Satanove egzibicije kranje urnebesne e bre ljudi jer bio neko subotu, aj da cujem utiske, uvrede, pljuvacine, ne daj boze i neku pohvalu... Quote
Thrash Till Death Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 ja sam bio i ti si bio prilicno gej Quote
Jabba the Hutt Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 A ti si bio totalno muzevan Idemo veceras da se kidamo od alkohola aaaaaaaaaaaaaaa Ima da crknes kad budes video sta nosim veceras Quote
Thrash Till Death Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 volim ja manowar, ali ovo mora da se vidi samo klikni Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 AHAHAHAAHAAHAHAHAHAAHAH kako je jebeno jak spot.Cekaj ono je stvarno pesma od manowara? O_o Quote
ΣΟΚΙ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) stano sto ih ne prevezes za dvaes minuta do centra grada? Edited April 13, 2007 by @@ Quote
Thrash Till Death Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 jeste brate! aj sto je pesma ogavna, ali sto je originalni spot jos gori. najjace je macevanje testerama! :bigblue: Quote
Thrash Till Death Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 evo malo nanowara true metal of steel Quote
Thrash Till Death Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 (edited) ovo mora da se vidi Edited April 13, 2007 by Thrash Till Death Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=vKMYgz5btew Ne mrzim vas nego mi je jako dosadno Quote
Thrash Till Death Posted May 15, 2007 Author Report Posted May 15, 2007 ja sam se odusevio! cestitam ja gereu rodj i on mi odgovori. ali nije onaj stancovan odgovor nego mi je lepo odgovorio. covek je car. ja nemam vise sta da kazem... Sv. Gerroslav Pivospasitelj Quote
Jabba the Hutt Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Gerroslav odgovara na sve mailove licno. sto inace jako malo ljudi iz poznatih bendova radi, jebiga covek je legenda, nek zivi sto godina! Quote
Thrash Till Death Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 nema pametnija posla pa se cima sa fanovima Quote
Thrash Till Death Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 ovo mora da se vidi mala sala! Quote
Thrash Till Death Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 za sve ljude iz kragujevca ili okoline, imamo svirku u kg. ne znam ni gde tacno, ni koliko je ulaz, ni kad pocinje, ali znam da sviramo sa nasim drugarskim bendom-raw gore. ne znam ko jos svira. ko je tu nek dodje pa nek se istresuje. ako! pegava sisa! Quote
Recommended Posts