SATAN-iz Batajnice Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Veceras.Znaci ne da ne idem nego ne znam Quote
Jabba the Hutt Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 E hvala svima koji su bili u petak bas je bilo fino, Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Metal Slug Strajks Bak http://www.youtube.com/watch?v=xVkWD9BNwlo Quote
vegeta Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Carevi!!! Najaci je gitarista koji vristi ko LUDAK! Quote
Thrash Till Death Posted July 16, 2007 Author Report Posted July 16, 2007 zombigrajnder ovo je ultimejt igrica! drago mi je da se neko dobro proveo u petak... Quote
Jabba the Hutt Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Carevi!!! Najaci je gitarista koji vristi ko LUDAK! Cjorini inhuman krici su previse zli da bi se mogli svrstati u puko vristanje, ali prenecu mu tvoje odusevljenje Quote
Jabba the Hutt Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Sutra u skcu, mi, Nadimac, Twister i ne znam ko jos pa ko oce nek bane. Uzdravlje Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Znaci momci znam vas...Bio sam vam na ovoj svirci sa nadimacima i towerom...Imam prijateljski savet za vas...Manite se muzike nije to za vas...Nemojte da se ljutite ali za godinu dana procenat vaseg napretka je ravan NULI (ako nije u minusu)... Izvinite sto sam pijan... Quote
Jabba the Hutt Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Hvala na savetu, ali jebiga ima mnogo suprotnih misljenja od tvog Izvinite sto sam pijan... Sto bi se izvinjavao zbog toga? Bio sam vam na ovoj svirci sa nadimacima i towerom WTF je Tower? Quote
Valkyrie Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ne znaš Tower-a?? Pa celo selo zna Tower-a! (za početak svi članovi foruma koji su nabasali na Slayer temu katkad) Quote
Jabba the Hutt Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Sori, ja pomislih da je u pitanju bend Quote
Tower... Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ja sam Tower, i, zaista mi je žao, ali ne volim Slayer, kao ni evropski thrash metal... Mada, sad sam sav bleker... MAYHEM!!! (ozbiljno) I, da, ne slažem se sa Satanom da ovaj bend nije napredovao... Vidi se da je gitaristu Kovač učio da svira, isti su izdrkavači po vratu... Jedino, basista bi trebalo da smanji dist na basu, da pojača baseve, i uopšte da se pojača, kako bi bas ispunio svoju funkciju u bendu, tj. kako bi popunio prostor između gitare i bubnja... Inače, bejah na poslednjoj svirci, i slušah pažljivo, al' ne znam ni jednu pesmu koju momci sviraju... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Inače, bejah na poslednjoj svirci, i slušah pažljivo, al' ne znam ni jednu pesmu koju momci sviraju... Kako onda mozes da prdis da su se popravili?Niti si im bio na prvoj svirci,niti znas sta sviraju. Quote
Black_Hand_Inn Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 nače, bejah na poslednjoj svirci, i slušah pažljivo, al' ne znam ni jednu pesmu koju momci sviraju... pa sta kenjas o necemu kad to ne slusas...ne kapiram te ljude jebes mi sve,ja ne serem satanu za grajnd,samo po nekad kazem da je glup kao kurac,i suv kao barut al zato satan moze ovde da kenja i kenja kao divlji vepar iz b(l)ataje okani se ti satane ogovaranja:),nego mi kupi pivo celava veprino Quote
Jabba the Hutt Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Ma ja na basu koristim neku zlu Death Metal distorziju(koju sam dobio za dz, a para za bolje nemam), tako da ce zvuk idalje da izaziva hemoroide u publici Salu na granu, kupujem ja neku finiju distorzijicu ovih dana, pa verujem da ce napredak u kvalitetu zvuka biti vazda odigledan. Inace puno pozdrava za sve iz suncane Firence, evo mene ovde na eskurziji, nabavio sam tako sexy prisivace da mislim da ce moj thrash prsluk uskoro moci da ponese titulu najsexy prsluka takve vrste u BG Quote
ΣΟΚΙ Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 (edited) bolje nabavi neke seksi talijanke... Edited October 1, 2007 by s0ki Quote
ba+a. Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 zajebane su italijanke,umeju da te odbiju, pogotovo kurve ako nemash kola Quote
ΣΟΚΙ Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 hahaha a zato si ti kupio kola ne zelis da ti se ponovi jos jedan neuspeh kod kurvi haha Quote
Jabba the Hutt Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Sexy Talijanka je bilo u izobilju, jedini problem je bio u tome shto naplacuju svoje usluge, a one koje ne naplacuju nisu nizasta Ozbiljno ljudi, ko god da je pustio buvu da su italijanke neke ribe je ili tezi baron ili je bio na nekim haludzama.. Quote
Wild Child Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 frenki opet si si jebao neke babe a nisu ti dale pare? Quote
Thrash Till Death Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 pa to je salce moje glemersko. kakav si na licnoj slici pljunut zenska muva. e ljudi, mi imamo novog gitaristu. alen iz benda raw gore (navrog). svirace sa nama na sledecoj svirci. to bi trebalo da bude u zemunu za nekih mesec dana. ne znamo jos. nije fino da govoris (satan) da se nismo popravili jer postoje i dokazi o tome. mislim, nismo megadeth i nikad necemo ni biti ali znamo sta sviramo i sve smo bolji u tome. ako nista drugo... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Iskreno znas i sam da nemam nista protiv vas.Ali realno niste se popravili ni malo... Quote
Recommended Posts