THE WIZARD Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 evo link za emulator: http://www.mame.net/downmain.html evo link za 1, 2, 3 i x: http://www.myfilehut.com/userfiles/128077/metal%20slug.rar ti fajlovi bi trebali da se ubace u folder nvram u mame folderu... eto sad ne treba da se bacaju pare na dsikove, tj ima vishe za pivo! Quote
Guest Deadnight Warrior Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 frenk, marfi... poz od Dzigija samo... nek mi neko kaze kolko para za pivo da ponesem... Quote
Thrash Till Death Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 kolko god d'imas. nikad dosta piva. ako stvarno hocete da radimo neke svirkice, mi smo za. bar vecina benda. vi nas blagovremeno obavestite. cheerz! Quote
Thrash Till Death Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 aj da vidim kako cete da odsvirate kad nema nigde tabova za tankard : Quote
WoI Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 aj da vidim kako cete da odsvirate kad nema nigde tabova za tankard : ma empty tankard svi zivi znaju da sviraju iako nigde nema tabova Quote
WoI Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Hehe jebga za to nisam upoznat al imamo mi jos neke pesmcie od Tankarda u planu da sviramo.O toj jos nismo pregovarali Quote
Thrash Till Death Posted June 9, 2006 Author Report Posted June 9, 2006 golube, super ti avatar! plagijatori! mi smo u sustini tankard tribute! imas da nadjes na netu empty tankard, acid death i zobie attack. ali mi smo spremili jos i poison, a mogli bi da vezbamo space beer jer nam gitarista i to zna! inace, za sve, radimo i varvarsku hordu od hellera! Quote
Valkyrie Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 inace, za sve, radimo i varvarsku hordu od hellera! moram čuti kako to zvuči! Darth Vader <=> Golub (iz Tesle) ? Quote
Zli Meda Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ma vi iz Metal Slug-a ste POZERCINE!!!!!!!!! Quote
Zli Meda Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Svirka 21.-og moram to da cujem,a mozda i odlupam. Quote
Valkyrie Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ma vi iz Metal Slug-a ste POZERCINE!!!!!!!!! Reče Miloš Golub je na bubnjevima... nisi dovoljno dobar, a momcima žao da ti razbijaju koncepte. I da, pozer si. Quote
StarbreakeR Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ja imam tab za "Zero Dude" "Metal Slug is a very funny poser very band" Heh...jedva cekam da vas cujem Quote
Jabba the Hutt Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ti smrdljiva Medovino da se nosis u tri lepe Juce si Kosti bas nabio kompleks nize vrednosti kad si svirao u kafani. Al mene moz' da povuces, ja sviram bas, a ljudi koji sviraju bas ne mogu da imaju kompleks nize vrednosti(jer su dotakli dno) Quote
Valkyrie Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ko je nabijao Kosti komplekse Pa nije lud dečko valjda da mu ovakva jadna budala nabija bilo šta. Quote
Jabba the Hutt Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 E imali smo jutros probu, bilo je superql, evo liste pesama koje ce sto posto biti odsvirane 21-og. -(Empty)Tankard, Poison -Agent Orange, Outbreak Of Evil(znamo i Remmeber The Fallen ali verovatno necemo svirati) -A Lession In Violence Trebamo da jos navezbamo Varvarsku Hordu i nesto od Megadeth-a nismo smo se jos dogovorli sta, ali nesto iz rane faze(Killing-Peace) Quote
Darth Vader Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Mogli bismo da odsviramo Last Rites Loved to death.... Bilo bi do jaja.... A mogli bismo da navezbamo i Space Beer... Onda bi bilo do jaja.... Quote
THE WIZARD Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Mogli bismo da odsviramo Last Rites Loved to death.... Bilo bi do jaja.... A mogli bismo da navezbamo i Space Beer... Onda bi bilo do jaja.... iako su to dve pesme... al nema veze... mechanix??? Quote
Darth Vader Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Pa ne mozemo sve da nabrojimo, mora nesto da bude i tajno .... Quote
Darth Vader Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 E da Medo, dogovorili smo se da ja sviram celu svirku.... Quote
Tower... Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) LOVED TO DETH!!! KILLING IS MY BUSINESS!!! WAKE UP DEAD!!! THE CONJURING!!! PEACE SELLS!!! MA SVE JE DO JAJA!!! BILO STA OD TOGA SVIRAJTE & I'M THERE, DUDE!!! Edited June 10, 2006 by TowerdetH Quote
Tower... Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 As there is a lot of thrash muzicars hir, jel' oce neki basista da svira u 100% autorskom early80s thrash bandu? Quote
Saša Grbić Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Rekoste da nemate nista svoje. Da li imate u planu da radite nesto svoje ili cete ostati samo kao tribute band? Quote
Darth Vader Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Imamo vec dve autorske, jednu skoro zavrsenu:rockdevil: , a drugu tek zapocetu.... Ali polako, ima vremena.... Quote
Recommended Posts