Jump to content

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:)

E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke.

Posted

Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:)

E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke.

Posted

hehe pa evo mi sada imamo probu prvi put posle one svirke u Dangubi, pa dok se malo uvezbamo a posle eksurzije ce snimaimo demo itd...Tako da ono puni smo planova icon_mrgreen.gif Cucemo se cim se ja vrnem sa ekskurzije oko 28. pivopije.gif

Posted

Bas sam kontao nesto sa Blasphemerom.Posto je ona svirka prosla onako kako jeste,Varvarskoj hordi za nadohnadu morate obezbediti besplatan ulaz i castiti nas pivom,ako mislite da vam uvelicamo nasim prisustvom sledecu svirku.

High Council of Varvarska Horda has spoken! pivopije.gif

Posted

posledni gay iz 601 se vraca u petak...valjda hahahaha ili mozda u ponedeljak...poslecu da mu posaljem poruku...kad bi za ovaj raspust odradili neku svirku...videcemo...lazo nema nista za varvarsku hordu moze te samo da dobijete pisu u guzu...xD

Posted

Eh koliko se raznežim kad vidim sve te nežne emo dečake... nimalo icon_smile.gif

/ok ce da vidimo nesto povodom toga! Javljam kad se cujem sa njima u petak /

Ti to ozbiljno? Pa dobro...

• 2 weeks later...
Posted

E pao je dogovor na Tankardu, svirka ce biti negde krajem novembra u dangubi, treba Bata da mi javi tacan datum ovih dana. More info soon!

Da, uskoro cu da postujem i neke bendovske fotografije, medju kojima je i poziranje na Speed Metal Traktoru :):):)