ΣΟΚΙ Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 ajmo bre ljudi javite se kad se vratite svi sa ekskurzije da pravimo neku svirku...pozdrav od sesto keca!!! Quote
Jabba the Hutt Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:) E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke. Quote
Jabba the Hutt Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:) E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke. Quote
WoI Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 hehe pa evo mi sada imamo probu prvi put posle one svirke u Dangubi, pa dok se malo uvezbamo a posle eksurzije ce snimaimo demo itd...Tako da ono puni smo planova Cucemo se cim se ja vrnem sa ekskurzije oko 28. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ubitacna kombinacija.Metal Slug i 601 split.Hahahahah trash metal na sve strane.Ili barem pokusaj istog Quote
Jabba the Hutt Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Bolje pokusaj nego klopanje govanaca na netu Edited October 13, 2006 by Jabba the Hutt Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Bolje pokusaj nego klopanje govanaca na netu Bolje i klopati govanca na netu nego zvucati ko govance kad izlazi iz bulje. Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Dobro, vidim da ti imas inspracije do bola, veruj imam je i ja, ovo moze da traje u nedogled, a RNA nas je vec opominjao za spamovanje i lupanje gluposti u topicu... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ma opusteno drzimo temu na vrhu Quote
Jabba the Hutt Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 E da, shto ima svojih prednosti... jbga sad je status kvo do se ova shestokechovska gamad ne povrati sa eskurzije Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Bas sam kontao nesto sa Blasphemerom.Posto je ona svirka prosla onako kako jeste,Varvarskoj hordi za nadohnadu morate obezbediti besplatan ulaz i castiti nas pivom,ako mislite da vam uvelicamo nasim prisustvom sledecu svirku. High Council of Varvarska Horda has spoken! Quote
Jabba the Hutt Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 ok ce da vidimo nesto povodom toga! Javljam kad se cujem sa njima u petak Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 posledni gay iz 601 se vraca u petak...valjda hahahaha ili mozda u ponedeljak...poslecu da mu posaljem poruku...kad bi za ovaj raspust odradili neku svirku...videcemo...lazo nema nista za varvarsku hordu moze te samo da dobijete pisu u guzu...xD Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Sodome brate nadji devojku pls... Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 uhhh zene...ne spominji mi to...picketino jedna...taman sam malo zaboravio na ta sranja...sad si me opet sjebao...picka ti materina celava......:emo:... Quote
Valkyrie Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 lazo nema nista za varvarsku hordu moze te samo da dobijete pisu u guzu...xD Samo probaj odseći ću ti pišu grickalicom za nokte Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Samo probaj odseći ću ti pišu grickalicom za nokte ups...hahahahahahha... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 uhhh zene...ne spominji mi to...picketino jedna...taman sam malo zaboravio na ta sranja...sad si me opet sjebao...picka ti materina celava......:emo:... Jbte sta ljuba ucini od tebe... Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Jbte sta ljuba ucini od tebe... sta da ti kazem lazo... Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 hahaha sad menjam nick u sodom_emo_pickica Quote
Jabba the Hutt Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 sta da ti kazem lazo... Znaci niste zdravi svega mi... Sodome ja ti posla PP radi daljeg dogovora, pa sad cekam odgovor Quote
Shores Of Antartica Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 A ja mislio da se alen zajebavao. Pa nek vam je sa srecom... Quote
Valkyrie Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Eh koliko se raznežim kad vidim sve te nežne emo dečake... nimalo /ok ce da vidimo nesto povodom toga! Javljam kad se cujem sa njima u petak / Ti to ozbiljno? Pa dobro... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 danilo says: a i volim je Quote
Jabba the Hutt Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 E pao je dogovor na Tankardu, svirka ce biti negde krajem novembra u dangubi, treba Bata da mi javi tacan datum ovih dana. More info soon! Da, uskoro cu da postujem i neke bendovske fotografije, medju kojima je i poziranje na Speed Metal Traktoru Quote
Recommended Posts