Hrym Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 I meni su dobre te tri pesme. Jel zna nesto sta se desava? jel se sprema nesto novo? Quote
dimmu1 Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 da zhivnem malo temu..nego i mene zanima shta se deshava sa bendom jel ima nekih novih stvari? Quote
behemoth Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 baci pogled na mysp, ima jedna nova pesma Quote
dimmu1 Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 poslushah sad..na prvo slushanje nije losha,videcu posle par dana kako ce biti.. Quote
banedeathmetal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 I meni su dobre te tri pesme. Jel zna nesto sta se desava? jel se sprema nesto novo? Full-Length album Angelgoat je SNIMLJEN u Positive Family Studio. Taj snimak je gotov ima vec 2-3 meseca ako se ne varam...verovatno trazi izdavaca, ili je doslo do nekih komplikacija jer Igor nista nikome ne javlja za to...no, cekacemo, cucemo! Quote
Unholy Carnager Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Album pod nazivom "U Slavu Satane" izašao je za Poljskog izdavača Strigoi Records www.strigoirecords.com Album je izašao na kultnom nosaču zvuka, i biće distribuiran preko Grom Records-a Nekoliko pesama je upload-ovano na oficialnom My Space profilu Angelgoat-a... www.myspace.com/angelgoat Slava Satani!! Unholy Carnager Quote
banedeathmetal Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Cestitke brate, Svaka cast za izdavanje albuma. Sacekacu da ga Milan dobije pa cu od njega uzeti, bas me zanima kako je ispao ceo album. Pozdrav! Quote
Unholy Carnager Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Cestitke brate, Svaka cast za izdavanje albuma. Sacekacu da ga Milan dobije pa cu od njega uzeti, bas me zanima kako je ispao ceo album. Pozdrav! Hvala brate, trebalo bi do februara da stigne, pošto je izdavač imao problema sa omotom. Valjda su u štampariji nešto zajebali... Možeš ostaviti meil pa kad stigne pa da zalijemo zajedno Hvala na podršci! Čestitke i sa moje strane za Disdained! Poz666! Quote
Morana.. Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Moratju da nabavim album..Nema mi druge.. Quote
sabbathorn Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 E Igore pico jedna neces vise da dolazis da se ozderavas sa nama.... Brate, sve cestitke za album, do jaja je!!! !! DIEHARD !! Quote
Unholy Carnager Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 E Igore pico jedna neces vise da dolazis da se ozderavas sa nama.... Brate, sve cestitke za album, do jaja je!!! !! DIEHARD !! E, pica mi kaže! Koliko poruka sam vam poslao i na meil i na space pa mi niko nije odgovorio!? Čućemo se uskoro, pa ćemo nadoknaditi Hvala na čestitkama... Čujemo se, poz666! Quote
sabbathorn Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 E ja ti jedino nisam odgovorio na myspaceu jbg nisam imao vremena.... Mogao bih navratiti do kikinde kad budes mogao malo da se zajebavmo (onaj pikado je zardjao jebo te) Quote
Unholy Carnager Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 E ja ti jedino nisam odgovorio na myspaceu jbg nisam imao vremena.... Mogao bih navratiti do kikinde kad budes mogao malo da se zajebavmo (onaj pikado je zardjao jebo te) Poslao sam i par meilova na metal_onsl... Nebitno. Pa planirao sam par puta, ali jbg uvek neko sranje na kraju ispadne... Ali definitivno moram u skorije vreme! Čućemo se! Poz666! Hail Satan! Quote
Unholy Carnager Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Krajem Februara izasla je Astrum Argentum kompilacija pod nazivom "Invocatio Valde Diaboli ex Profundus" Pored Angelgoat-a, na kompilaciji se jos nalaze bendovi: Andramelech, Canticae Gnostica Lux Ferro, Capitis Damnare, Dhul-Qarnayn, Ignis Gehenna, Kythrone, Miasma, Mors Vincit Omnia, Odium Diabolicum, Pseudogod, Teratism, Viaticum, Ysengrin. Izdata je za Negra Nit Distro iz Spanije, u limitiranom tirazu od 115 kopija. Korisni linkovi: Astrum Argentum : www.myspace.com/endlessinfernum Negra Nit Distro : www.myspace.com/negranitdistro http://negranit.paura.cat e-mail : [email protected] Slava Satani!! Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Da pohvalim Igora... Ovo je blek metal.. Extra album je snimljen... Slava Djavolu... Quote
Narsil Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Па, добро, је л' може та касета да се наручи? И, зашто је ово демо бенд ако је издат албум? о.О Edited August 2, 2009 by Narsil Quote
dr.killdrum Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Nisam neki fan Black Metala ali ovo stvarno nije lose... Quote
Unholy Carnager Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Izašlo je reizdanje demoa Angelgoat. 7. Nov. 2009. Limitirano na 333 kopije. Pored demoa, na kaseti su i 2 live pesme. Moće da se nabavi preko benda naravno, i verovatno preko nekoliko domaćih distributera. Više informacija uskoro. Goat Kult Productions Nova adresa: www.slf-dcd.com www.angelgoat.cjb.net www.myspace.com/angelgoat U Slavu Satane! 666 Quote
banedeathmetal Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 SVAKA CAST BRATE !!! To zaista jeste odlican materjal i jako mi je drago sto je re-izdato, zasluzeno! Cujemo i vidimo se uskoro, za one majice da se trampamo. Pozdrav! Quote
Unholy Carnager Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 SVAKA CAST BRATE !!! To zaista jeste odlican materjal i jako mi je drago sto je re-izdato, zasluzeno! Cujemo i vidimo se uskoro, za one majice da se trampamo. Pozdrav! Hvala buraz! Ok, vidimo se uskoro. Poz666! Quote
Unholy Carnager Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Reizdanje Angelgoat demoa u distribuciji: Okkult Darkness Records, za R. Srpsku i Bosnu Blasfemija Distro, za Hrvatsku Adzove Vrbe Records, za Crnu Goru Terror Blast Productions, za Makedoniju Jedino Slovenija nije pokrivena, ako postoji neki zainteresovani label/disto, neka se javi na [email protected] Hail Satan!! Quote
banedeathmetal Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Reizdanje Angelgoat demoa u distribuciji: Okkult Darkness Records, za R. Srpsku i Bosnu Blasfemija Distro, za Hrvatsku Adzove Vrbe Records, za Crnu Goru Terror Blast Productions, za Makedoniju Jedino Slovenija nije pokrivena, ako postoji neki zainteresovani label/disto, neka se javi na [email protected] Hail Satan!! Hej brate, Zaboravicu pa bolje odmah da ti kazem - pozdravio te puno Dare (Terror Blast). Sad sam ga video u subotu kada smo bili u Makedoniji. Inace na njegov distro sam nasao "Sinah / Angelgoat / Charnel Valley" Split CD, taklo da sam sada kompletirao Angelgoat diskografiju na originalima (Demo + Split + Kaseta). A sto se tice re-izdanja Demo-a na kaseti, ostavi mi primerak (kao sto smo se vec i dogovorili hehe). Slovenija - Neznam da li si probao da vidis sa [email protected]? To je onaj "booking agency/distribution/label" sto ima tamo za UG BM bendove. Ja nikad nisam radio sa njima, pa neznam kakvi su jbg. Aj pa se cujemo/vidimo uskoro, javi kada si u NS-u! Quote
Sandra Laureano Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Mnogo mi se svidja ovaj bend! Ave! Quote
delay Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Najdosadniji domaci black metal bend. Quote
Recommended Posts