Unholy Carnager Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ostalo je jos nekoliko Angelgoat majica, ako je neko zainteresovan, neka se javi na [email protected] Cena majice je 600din + PTT Ave Satanas!! C. Quote
Odin502 Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Odlican bend, odlican album. Moram da nabavim ovu kasetu ako jos ima... Quote
banedeathmetal Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Odlican bend, odlican album. Moram da nabavim ovu kasetu ako jos ima... Dobih je pre neki dan od Carnager-a, kakav kult! Neces se pokajati! Quote
banedeathmetal Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 A koliko je uopste kaseta? Pa, pitaj Carnager-a: [email protected] Ali je oko 400-500 dinara, sve zavisi od postarine! Quote
ptomain Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 dobio sam kasetu i odlican je demo .samo tako, Carnager mi sredujemo neku svirku pa ako budes zeleo da doletis javi Quote
Unholy Carnager Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 A koliko je uopste kaseta? Dobili smo 30 kopija od izdavača, i to je odmah otišlo. Cena je bila 4 evra, tj tada 300 i nešto dinara, bez PTTa. Ako je neko zainteresovan za album, jedino preko izdavača ili od nekih njegovih distributera, da proba da nabavi. Ja odavno nemam više ni jednu kopiju. Što se tiče albuma. Ali imam reizdanje demoa takođe na kaseti. Ako je neko zainteresovan, neka se javi na [email protected] . AMSG! Quote
Unholy Carnager Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Posle 3 godine pauze, i raznih sranja, bend nastavlja sa radom. Probe ponovo počinju od sledećeg meseca. U planu je barem jedno split izdanje, a vrlo moguće je i više. Split sa Temple of Baphomet je više nego izvestan. Nažalost drugi album je odložen, ponovo, za sledeću godinu. Bend će takođe raditi u izmenjenoj postavi. Više ingormacija uskoro. A.M.S.G. C. Quote
Unholy Carnager Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Angelgoat have that pleasure to announce that the horde will gather under the Devil's behest to celebrate the grand Samhain. 13 Devilworshiping horde are summoned at one place. Tape compilation called "Satan's Cure For christianity" will be out on Satanic Deathcult Productions on 31. October! AG will participate with the old song, and the new recording is in plan for November! Quote
Unholy Carnager Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Zaboravih da spomenem, da će kaseta moći da se nabavi preko mene naravno, i verovatno još nekih distibutera. Hail Satan! Quote
Pagan Saviour Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 uh,danas sam prvi put slusao ovaj band na jebenom jutjubu..meni se ovo svidja,i ako nisam neki fan black metala,ali volim taj raw ili devilish black metal kako ga neki zovu..Dobar je to projekat i treba ga podrzati,slabija strana je produkcija mislim da su trebali malo vise gitare da izbace u prvi plan,ali dobro to je vec visa sila kod nas Cak mi je ovaj band i bolji od The Stone.. A bogami i originalni su hahaha citao samu jednom stranom fanzinu kako je Angelgoat u stvari projekat/ritual Satani i dokaz nekoj satanistickoj grupi kojoj oni pripadaju...zaista originalno nema sta.. Voleo bi da ih vidim i uzivo..nadam se da ce zasvirati uskoro..a neko izdanje cu sigurno kupiti... Stvarno nemam zamerki,rifovi su odlicni,bubnjevi kucaju u mozak,mada moze to brze samo malo kada bi izbacili gitare u prvi plan jer su rifovi i aranzmani do jaja.. Quote
Unholy Carnager Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Posle duže pauze, bend se vraća na scenu. Nekoliko snimaka je urađeno ove godine. Jedan je i izdat, u pitanju su demo snimci, na kaseti, naravno. Sample track se može čuti na oficijalnom sajtu. A novi album se može očekivati u toku sledeće godine... Obaveštenja možete pratiti uglavnom preko sajta. Slava Satani! www.angelgoat.net 1 Quote
Nezit Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Opa opaa Slava Satani..sve najbolje u radu..ovaj album se cekaa Quote
Unholy Carnager Posted April 1, 2017 Report Posted April 1, 2017 (edited) The 2nd full-length album is unleashed by Grom Records! More info with the sample track is added on Angelgoat's official website www.angelgoat.net www.gromrecords.net Official ANGELGOAT facebook page https://www.facebook.com/angelgoat/ Edited April 1, 2017 by Unholy Carnager Quote
oʞɾoƃ Posted April 1, 2017 Report Posted April 1, 2017 Sung in the unholy name of Master Satan. Quote
Unholy Carnager Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 https://www.youtube....h?v=g7IObub5tWs Quote
Unholy Carnager Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Izašao album na kaseti za izdavača Negra Alianza iz Čilea, kao i za Morbid Chapel Records iz Poljske. Quote
Unholy Carnager Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 (edited) 'Primitive Goat Worship' majice su dostupne u svim veličinama, cena 10€ + poštarina Sve informacije na [email protected] Edited July 16, 2018 by Unholy Carnager Quote
Unholy Carnager Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Reizdanje prvog albuma na kaseti izlazi 20. Januara 2019. za Adramelech Records iz Čilea. Quote
Unholy Carnager Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 https://morbidchapelrecords.bandcamp.com/album/the-lucifer-within Quote
Recommended Posts