oʞɾoƃ Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 npr, ideja boga, ili Galilejova ideja heliocentrizma, ili ideja da su svi ljudi jednaki vrlo je zanimljivo npr da neko tvrdi samo za prvu ideju da je izmišljena, a ne npr za treću Stvarno postoje ljudi koji misle da su svi ljudi jednaki?
Guest Bata Životinja Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 postojeći politički sistem je napravljen na toj osnovi, da je pravljen na uverenju o nejednakosti onda yumetal ne bi ni postojao, kamoli skupština, ljudska prava, zdravstveno osiguranje, osnovna škola... u stvari, previše sam umeren, u društvu nejednakosti ubistvo je sasvim normalna stvar za koju ne bi trebala postojati nikakva kazna, jer ne postoji ni policija, samo tursko ropstvo u društvu nejednakosti sve bi to trebalo ukinuti, pa ko preživi pričaće dakle, ljudi itekako žive i podržavaju život u društvu zasnovanom na ideji jednakosti, u kojem mogu čak i da laprdaju da ta jednakost ne postoji, ili da je crkva izmislila boga, ili da to društvo u stvari nije ništa postiglo i slično 2
oʞɾoƃ Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 u stvari, previše sam umeren, u društvu nejednakosti ubistvo je sasvim normalna stvar za koju ne bi trebala postojati nikakva kazna, jer ne postoji ni policija, samo tursko ropstvo ne znam samo kako je civilizacija preživela doba monarhije onda
Guest Bata Životinja Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 (edited) a što ne bi preživela? Prvo ukazivanje na ljudska prava i jednakost ljudi čini hrišćanstvo u srednjem veku samim tim, hrišćanske monarhije moraju da se vode hrišćanskim pravilima s druge strane, Persija i ostale gojkolike države više i ne postoje stvar je vrlo jednostavna, ako se odbaci ideja jednakosti onda se lepo odbacuju i sve institucije koje se na toj ideji temelje, i sve se svodi na sultanate, kastinska društva, robovlasništvo itd... Edited October 12, 2014 by Bata Životinja 2
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 (edited) eo da turite još jedan minus za dobro jutro hrišćanska/islamska civilizacija - stvorile sve dobro što bilo gde koristite, i po čemu pišate. Red bi bilo bar to da priznate civilizacija nekih kvaziateizama i duhovnosti, budizam, hinduizam i ostale spiritualne prevare, Kina, Indija, nirvana i te fore - idite živite tamo, plivajte malo po Gangu i Jancekjangu civilizacije koje se zaebavaju sa Baalom i ostalim bogovima podzemlja, ja sam kul, obrnuti krst i ti fazoni - Sadam Husein je vaš vođa, Mesopotamija do Tokija Kosovo republjik! Edited October 13, 2014 by Bata Životinja 3
imaginos Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 zamiljvo je sto neko brise moje poruke, a ostavlja i gaji batine gluposti (to je ocigledno blize brisacu, i vise mu/joj se svidja, bolje shvata materiju kad je bata prezentuje). 3
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 ne znam, eo ja ti dajem pluseve, iako ništa suvislo nisi napisao godinama
Demon Seed Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 (edited) To je neki pokusaj obezvredjivanja minusa koje zavredjujes ovuda? Edited October 15, 2014 by Demon Seed
Guest Bata Životinja Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 oni su svakako bezvredni, jer moji postovi su suvo zlato eo pogledajte samo poslednje 2 strane, niko nije pobio ono što sam napisao, jer i ne može istina da se pobije normalno 1
imaginos Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 niko te nije pobio zato sto si sam sebe pobio vec milion puta, drugi su te pobili 2 miliona puta, i zato sto si smorio... ..a ne zato sto si mnogo pametan. 1
Guest Bata Životinja Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 samo što ovo ni u jednom trenutku nije bilo pitanje pameti npr, možda pokušavaš da kažeš kao Heraklit ''Znati mnogo stvari ne znači biti mudar'' a ja ni u jednom trenutku u ovoj priči oko Galileja nisam pokušavao da budem ovo drugo ti svakako ne uspevaš da budeš ni prvo ni drugo za to ćeš morati malo više da se potrudiš, pošto do sada ne videh nijedan konstruktivan, kamoli edukativan post sa tvoje strane nit' informacija, nit' drka-drka-đona 1
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 (edited) eo onda čitaj samog sebe bata zivotinja, naucio da cita i pise a 2 i 2 ne zna da sabere. ekspert za serendanje, velja ilic meets deretic kalibar. potrozac vazduha. nesposoban da generise bilo kakav koristan i smislen sadrzaj. umisljeni ekspert za propagandu, providan i detetu od 7 godina (ali ubedjen da dominira svojom nacitanoscu, zapravo vrti istu pricu i presipa iz supljeg u prazno). jednom recju - serator. ne znam ko je izmislio da se zemlja krece oko sunca, ali ti si izmislio proseravanje i dosadjivanje. zamiljvo je sto neko brise moje poruke, a ostavlja i gaji batine gluposti (to je ocigledno blize brisacu, i vise mu/joj se svidja, bolje shvata materiju kad je bata prezentuje). niko te nije pobio zato sto si sam sebe pobio vec milion puta, drugi su te pobili 2 miliona puta, i zato sto si smorio... ..a ne zato sto si mnogo pametan. tldr... je li moguće? Da, moguće je napisati pet identičnih, besmislenih, zgubidanskih, spamerskih postova u kojem apsolutno ništa ne piše, dok Bata prosvećuje yumetalce sa Kopernikom, Galilejem, Tomasom Kunom... Bata otvara umove, šiptarizuje, urazumljuje! Edited October 20, 2014 by Bata Životinja 2
imaginos Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 imam utisak da citas moje poruke redovno, a neke znas i napamet.
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 666, the number of the spam beast 1
Berliner Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Edited November 5, 2014 by Čarli
Demon Seed Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Taman pomislih - na sta Carli odgovar ovde kada nema vise Bate da startuje intrigirajucu polemiku? Da vidim neki dan da se nadrogiram kao stoka, pa kad izgubim osecaj o vremenu, mozda potrosim 46 i pol minuta da vidim kako Opra resava ateiste!
Berliner Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 obavezno, ne zbog opre nego fantasticnih dvoje ateista u programu
PajatheTrut Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ај вратите Бату, досадан је форум без њега
Berliner Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 hteo sam da posaljem mejl bati da mu poklonim svoj profil da troluje forum ali sam odustao od ideje zato sto sam zavoleo ovaj profil, jbg. a i skapirao sam da bi ga previse brzo otkrili, tipa u roku od par dana max. pa ne bi bila nesto specijalno dobra fora. 1
truliandedzombileš! Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 vraćajte batu. makar da userava imaginosa ovde. <3 1 1
Recommended Posts