Jump to content

Recommended Posts

Posted
<Цела Дела Апостолска приповедају о стварању Цркве>

ovo je bilo ok

<иси ваљда мислио да ће бити један стих у коме се каже - "и Бог створи Цркву"?>

ovo, zakljucno sa smajlijem, nije, i dijeluje mi. kao u stilu, ja pojma nemam, glup sam sto sam pomislio da postoji jedan stih :rolleyes: . mada si u pravu, nemam pojma o dijelima apostolskim. mislio sam da odredjeni dio govori o formiranju crkve, obzirom da trenutno i nemam vremena da ih citam kompletno. ipak, kao sto rekoh, prva recenica je bila dovoljna.

i nemam ja nikakav kompleks od nepoznavanja materije, sto mi nije jasno - pitam. problem ocigledno imas ti, znam ja da ti smetaju ova pitanja i osobe koje ne misle kao ti. ali jebi ga, pomiri se sa tim. ubuduce, ako te nesto ne pitam, ili ne krsim pravila foruma svojim ponasanjem, probaj da iskuliras i da mi se ne obracas. jer nije problem u tvom znanju, vec u tvom nacinu ophodjenja sa neke visine prema neistomisljenicima. pa sve i da si u pravu, al ja bezrazlozno nadmene i zajedljive osobe rado zaobilazim. znaci, kuliraj, jer kao sto si sam rekao, nije tvoj problem.

@rogozub

postoje svjesno i nesvjesno. imas brdo literature na tu temu, ali si se ti ocigledno uhvatio jedne doktrine i ne popustas.

a djavo ne postoji(il bar nije dokazano da postoji), on je samo produkt ljudske psihe, metafora, izgovor za sranja i gluposti, sredstvo za utjerivanje straha, opravdanje boga..

Posted
Cekaj, ti hoces da kazes da su sva osecanja i misli, koje nisu deo ljudske savesti, delo djavola?

chovek ima svoje razmishljanja, ima savest, i ima misli i osecjanja koje mu ubacuju demoni.

postoje svjesno i nesvjesno.

jok..

imas brdo literature na tu temu

pih..

ali si se ti ocigledno uhvatio jedne doktrine i ne popustas.

narafski..

a djavo ne postoji(il bar nije dokazano da postoji)

ali je zato dokazano da postoji svesno i nesvesno? aham...

Posted (edited)

Nov sam ovde, pročitao sam tek dve poslednje strane, ali mogu da vidim da se ovaj Rogozub uhvatio za neku svoju veru k'o pijan plota i da odbija čak i da razmisli o onome što pišu drugi, čak štaviše, odbija da poveruje u proverene činjenice. Mislim, nije Petar stvorio crkvu nego Bog. Pazi da nije. Petar verovatno nije poznavao ni Isusa...

I kako možeš da tvrdiš da ne postoji nesvesno? Šta misliš kako dišeš, trepćeš, sanjaš...? Prema tebi, sve nam je to usadio neki tamo Đavo...

Edited by ~Highlander~
Posted

није "нека моја" вера, него Христова вера, илити Хришћанство. наравно да одбијам, исто као што и ви одбијате да размислите о ономе шта ја пишем. Мислим да си помешао Петра и Павла, Петар је био са Исус све време Његовог проповедања.

то нису умне (па и несвесне) делатности, него телесне.

Posted (edited)

"Pederastija", kako si ti nazvao iliti homoseksualizam nastaje kombinacijom vise faktora, medju kojima su najvazniji genetska proslost, uticaj okoline i hormona(tj. njihovog poremecaja), u svakom slucaju, ako to i zelis nazvati bolescu, zasto bi to bilo nesto cemu bi se smejao ili ga osudjivao(poput tvoje crkve)? Jer osudjujes coveka koji ima rak, sidu ili neku drugu neizlecivu bolest???

Edited by Jabba the Hutt
Posted (edited)

Da, da, sodomija se javlja zbog zasićenosti bludom, a rak, sida i ostale fičke bolesti zbog zlih duhova i leče se egzorcizmom, a ne modernom medicinom.

Nadam se da ćeš imati na umu ova isusova učenja kad ti bude zatrebala medicinska pomoć. :udri:

Edited by neurotripsick
Posted
chovek ima svoje razmishljanja, ima savest, i ima misli i osecjanja koje mu ubacuju demoni.

:) :) :)

Hoces da kazes da sam ja supalj zub u koji necastive sile samo dodaju plombu??

Da svako racionalno razmisljanje koje kritikuje crkvu je delo onog ljubomornog gmaza Satane? :)

Pa da... verovatno.. i Pahomije bi se slozio... zaposele ga zle sile!!

Rogozube, mudri moj, taj tvoj Bog mi je dao slobodnu volju, ta tvoja crkva je oduvek sputavala tu slobodnu volju, pa me pitaj ponovo zasto sam ateista! Jer mi nikad nije dozvoljeno da verujem bez posredstva crkve! A kad sam se kao mala prvi put srela sa pojmom religije, crkve, hriscanstva i Boga, prvo su mi rekli "budi dobra ili ces goreti u paklu!". Ne da cu biti nagradjena, vec da cu goreti zbog toga i toga!

Hristova filozofija nije pogresna, ali crkva je manipulativna institucija koja pociva na strahu, zato sam ja ateista!

Posted
Da, da, sodomija se javlja zbog zasićenosti bludom, a rak, sida i ostale fičke bolesti zbog zlih duhova i leče se egzorcizmom, a ne modernom medicinom.

Nadam se da ćeš imati na umu ova isusova učenja kad ti bude zatrebala medicinska pomoć. :udri:

Хришћани се не плаше смрти нити болести, већ се цео живот спремају за смртни час, не као врхунац живота и није то болесна суицидна тежња, али смрт је крај и време да се "своде рачуни". Гледај на то као на плаћање пореске пријаве, ако си ти све лепо урадио, поштено наводио приходе, нећеш ни бити кажњен кад порезници буду испитивали твој случај или кад дође инспекција. Мени, рецимо, уопште не би био проблем да умрем секунд након што се исповедим и причестим. Како се то не може планирати, мораш увек бити спреман. Знам да ти то не можеш да схватиш, али није ни битно...

Још нешто, баталите спамовање. Ово су, релативно, озбиљне теме. Ко нема о чему да прича нека иде на "мој ћале јачи од комшије" или "како сам попио 17 пива, повраћао, пољубио девојку након тога, онда пљувао у чашу заједно са ортаком па то попио јер сам зајебани баја". Озбиљан сам.

Posted
to reci rogozubu,njegova subjektivnost ide mnogo u krajnost zbog cega ljudi pizde jer smatra da je najpametniji

ОК, али он пише нешто, што углавном има везе са темом. Ако си супротног мишљења, имаш две могућности, побиј га аргументима или се повуци. Безвезне упадице и препирање на личној основи немају смисла. Разумеш, фазон је што ја разумем о чему он прича, а разумем и оно о чему причају његови неистомишљеници. Оно што не разумем је класично празнословије типа "сереш, глуп си, смешан си или слажем се са "колегом" изнад". Причајмо, али на задату тему ("Пролеће је стигло у мој град" :) .

Posted

Nije proljece, ali jes jesen.

Jesen na Cetinju

Počela je jesen u našem gradu. Umrlo je više ljudi, kao i u svakoj jeseni. Meni ih je dao, ali živku Orlandiju baš i nije. On često kaže da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gađala među rogove nije tako mislijo. Domaćice spremaju zimnicu. Ja sam srećan. Grad je pun lišća a tata kaže da bi smećari trebali da idu u kurac jer evo već treća jesen kako ništa ne rade. Od ove jeseni nam strašno faljiva struje u kuću, pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna, a nije mislila na tom načinu kada nam je kuća bila puna struje. Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubili u istu curu. To je mala od pašanoga-Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva. I ove jeseni ptice su pošle na jugu. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je dao jer su one male i nezaštićne, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Ðed kaže da su one ptičiji proleterijat, a nije tako mislio ka nam se roda posrala na fiću, pa je fata do špadijerskog vrha. Ðed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaže da se branila ka čovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i đeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije na rodu jer je đed živ a roda ne a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila đeda pod špadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra đedu na fiću i da ga je đed ubio sjekirom, ka što je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa. To je radi toga što me je ujak Vlado (rak ga izijo) klepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji. Brat od tetke mi Vojo, je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevića u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaže da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu đe je đed i njegovi penzioneri igra fircik u pare.

Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat čovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod. Poslije ih mi teško izbacimo iz kuće. Neđo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pećinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuću. Ne znam što bi još pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama đeci daju vitamine da bi smo postali jaki.

Posted
Хришћани се не плаше смрти нити болести
:lol:

Мени, рецимо, уопште не би био проблем да умрем секунд након што се исповедим и причестим.
Znači, ako po izlasku iz crkve slučajno isečeš vene na neku zarđalu šarku, ti nećeš otići u bolnicu da te zakrpe? Naravno da hoćeš. Ne bi ti bio problem da umreš samo pod uslovom da nemaš drugog izbora.

Како се то не може планирати, мораш увек бити спреман. Знам да ти то не можеш да схватиш, али није ни битно...
Spremajte se vi slobodno, ali u privatnosti svoga doma. Ne možeš ti da očekuješ da ljudi ignorišu napade sistematskih maligniteta, šlogove, sidu i koji sve kurac danas nema zato što je to "deo svevišnjeg plana" ili "zli duhovi" iz knjige stare par hiljada godina. Neki od nas ne misle da je ovaj život samo čekaonica za neki drugi.
Posted
Nije proljece, ali jes jesen.

Jesen na Cetinju

Počela je jesen u našem gradu. Umrlo je više ljudi, kao i u svakoj jeseni. Meni ih je dao, ali živku Orlandiju baš i nije. On često kaže da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gađala među rogove nije tako mislijo. Domaćice spremaju zimnicu. Ja sam srećan. Grad je pun lišća a tata kaže da bi smećari trebali da idu u kurac jer evo već treća jesen kako ništa ne rade. Od ove jeseni nam strašno faljiva struje u kuću, pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna, a nije mislila na tom načinu kada nam je kuća bila puna struje. Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubili u istu curu. To je mala od pašanoga-Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva. I ove jeseni ptice su pošle na jugu. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je dao jer su one male i nezaštićne, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Ðed kaže da su one ptičiji proleterijat, a nije tako mislio ka nam se roda posrala na fiću, pa je fata do špadijerskog vrha. Ðed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaže da se branila ka čovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i đeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije na rodu jer je đed živ a roda ne a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila đeda pod špadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra đedu na fiću i da ga je đed ubio sjekirom, ka što je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa. To je radi toga što me je ujak Vlado (rak ga izijo) klepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji. Brat od tetke mi Vojo, je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevića u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaže da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu đe je đed i njegovi penzioneri igra fircik u pare.

Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat čovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod. Poslije ih mi teško izbacimo iz kuće. Neđo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pećinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuću. Ne znam što bi još pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama đeci daju vitamine da bi smo postali jaki.

:) :) :) Ovakve stvari bi pisao Branko Cjopicj, da je kojim slucajem odrastao u Crnoj Gori!

Posted

Da, da, sodomija se javlja zbog zasićenosti bludom

da, isto kao i pedofilija i zofilija, i ostale devijacije. kad si mlad uche te da je masturbacija neshto dobro, kako odrastash, ona ti nije dovoljna, pa predjesh na sex. posle nekog vremena, obichan sex te smori, pa experimentishesh sa pozama. pa sa toga predjesh na perverzije. pa posle raznih perverzija pedjesh i na sodomiju, pa i na pedofiliju i zofiliju. naravno, sve zavisi od volje choveka, mozhesh direktno sa masturbacije da predjesh na sodomiju i perverzije, kao markiz de sad.

a rak, sida i ostale fičke bolesti zbog zlih duhova i leče se egzorcizmom, a ne modernom medicinom.

a ne medicinom? e?! a sveti jevandjelista Luka bio lekar... a sida se ne lechi. da se nadje lek, o5 bi se pojavila neka neizlechiva i smrtonosna bolet kao sida.

Nadam se da ćeš imati na umu ova isusova učenja

ne lupetaj gluposti.

ta tvoja crkva je oduvek sputavala tu slobodnu volju

nisam te pitao uopshte shto si bezbozhnik. znam. Crkva nikada nije nikome sputavala slobodu niti je ikog terala na bilo shta.

Jer mi nikad nije dozvoljeno da verujem bez posredstva crkve!

dozvoljeno ti je. ako ti hocjesh da verujesh da smo mi u matriksu, tebi je dozvoljeno. ako ti zhelish da budesh glupa, dozvoljeno ti je. niko ko ti pricha istinu ti necje recji da si u pravu, ali ti necje ni recji da morash da mislish kao on ili cje te muchiti. to su papisti, ne Hrishcjani. ako ti zhelish da idesh u pakao, ko ti brani- to je i poenta slobode izbora- ako hocjesh, slobodno predaj svoju volju djavolu u ropstvo.

e da cu biti nagradjena, vec da cu goreti zbog toga i toga!

Hristova filozofija nije pogresna, ali crkva je manipulativna institucija koja pociva na strahu

sama sebi protivrechish. prvo, Crkva ne propoveda samo pakao za zle, propoveda i raj za dobre. drugo, i sam Gospod je mnogo puta u jevandjelju pretio Paklom ognjenim, pa najkrajnjom tamom, pa ognjenim crvom koji ne umire, pa je i podsecjao na sluchajeve kada je Bozhija kazna smrti stizala i u ovom zhivotu- kada je potsecjao ljude na sodomu i gomoru i pad siloamske kule. pa direktan citat iz Jevandjelja iz tog dela glasi: a ja vam kazhem, ako se ne pokajete, svi cjete tako izginuti!

jer smatra da je najpametniji

ne smatram ja da sam pametniji. ali znam da sam pametniji od vas.

Da, da, Rogozub iznosi stvarno ubedljive argumente... npr. zato što ja tako kažem, zato što je tako, itd...

na glupa pitanja dobijete glupe odgovore. shta, treba da me pitate zashto kishta pada i ja treba da vam odgovaram. ili josh bolje, citirate me i pitate me neshto na shta sam odgovorio 3 pousta ranije. pa shta sam ja ovde?

ps. vikipedia je reshenje.

Ne bi ti bio problem da umreš samo pod uslovom da nemaš drugog izbora.

evo o ovome pricham! jbt :no:

lepo chovek kazhe "и није то болесна суицидна тежња" i NIJE to bolesna suicidna tezhnja, i onda ovaj lik napishe neshto ovako. i pazi sad njegov poust. on je citirao axovu rechenicu, i izvukao je neki zakljuchak za koji misli da ax ne slazhe sa njim, i on je sad likuje zato shto je pokazao da je pametniji. a iz pretproshlog axovog pousta se vidi da on isto to misli! au.....

au...

Posted
. naravno, sve zavisi od volje choveka, mozhesh direktno sa masturbacije da predjesh na sodomiju i perverzije, kao markiz de sad.

Markiz de Sad je bio genijalan ali umobolan covek, a ja koliko sam shvatio ti zelis da kazes da je on to svojevoljno radio? Yeah, right...

a sida se ne lechi. da se nadje lek, o5 bi se pojavila neka neizlechiva i smrtonosna bolet kao sida.

Napreduje se ka tome. A da bi se pojavila neka nova, slazem se, cenim ne bi proslo mnogo vremena, neko bi vec vestacki napravio jos jednu kao sto je i sida bila napravljenja

Crkva nikada nije nikome sputavala slobodu niti je ikog terala na bilo shta.

Riiiiiiiiight.

Posted
da, isto kao i pedofilija i zofilija, i ostale devijacije. kad si mlad uche te da je masturbacija neshto dobro, kako odrastash, ona ti nije dovoljna, pa predjesh na sex. posle nekog vremena, obichan sex te smori, pa experimentishesh sa pozama. pa sa toga predjesh na perverzije. pa posle raznih perverzija pedjesh i na sodomiju, pa i na pedofiliju i zofiliju. naravno, sve zavisi od volje choveka, mozhesh direktno sa masturbacije da predjesh na sodomiju i perverzije, kao markiz de sad.
Fino si ogradio ovim Markizom u slučaju da su tvoja uverenja sranje. Imaš ti neku statistiku koja će to da potkrepi? :)

Kako su ovi sveštenici što zlostavljaju decu uspeli toliko da se zasite grehom? Je l' ti znaš da crkva isplaćuje silne milijarde žrtvama pedofilije?

a ne medicinom? e?! a sveti jevandjelista Luka bio lekar...
Luka je bio lekar, sveštenici se voze u blindiranim kolima a crkve imaju gromobrane. To samo dokazuje da ni sami ne veruju u gluposti koje su izbljuvali, al' nema veze, uvek će biti ovaca za šišanje.

Nadam se da ćeš imati na umu ova isusova učenja

ne lupetaj gluposti.

Ne lupetam ja gluposti, u bibliji je zapisano hiljadu puta da bolesti izazivaju prokletstva i zli duhovi, a ne mikrobi. Takođe piše da se ne leče lekovima nego molitvom, tako da nemoj da prdiš. Evo jedan od sto primera:

14 Boluje li ko među vama, neka dozove starešine crkvene, te neka čitaju molitvu nad njim, i neka ga pomažu uljem u ime Gospodnje.15 I molitva vere pomoći će bolesniku, i podignuće ga Gospod

12 I razbole se Asa trideset devete godine carovanja svog od nogu, i bolest njegova bi vrlo teška, ali ni u bolesti svojoj ne traži Gospoda nego lekare. 13 I tako počinu Asa kod otaca svojih, i umre četrdeset prve godine carovanja svog.

:lol:

ne smatram ja da sam pametniji. ali znam da sam pametniji od vas.
Pročitajte ovu rečenicu par puta, neka vam utone u mozak.

evo o ovome pricham! jbt

lepo chovek kazhe "и није то болесна суицидна тежња" i NIJE to bolesna suicidna tezhnja, i onda ovaj lik napishe neshto ovako. i pazi sad njegov poust. on je citirao axovu rechenicu, i izvukao je neki zakljuchak za koji misli da ax ne slazhe sa njim, i on je sad likuje zato shto je pokazao da je pametniji

To je to, ti si jebeni idiot. Nisam ja ni pokušao da kažem da je on sklon samoubistvu, nego da nije u pravu kad kaže da bi mogao komotno da umre nakon pričesta. Svim sredstvima bi ste se borili da ostanete živi, možda niste svesni toga, šta znam...

Pošto si došao da nam sereš, nauči da citiraš i kucaš, a ne da ubadaš kažiprstom kao majmuni kad vade mrave iz drveta.

Posted (edited)
14 Boluje li ko među vama, neka dozove starešine crkvene, te neka čitaju molitvu nad njim, i neka ga pomažu uljem u ime Gospodnje.15 I molitva vere pomoći će bolesniku, i podignuće ga Gospod

12 I razbole se Asa trideset devete godine carovanja svog od nogu, i bolest njegova bi vrlo teška, ali ni u bolesti svojoj ne traži Gospoda nego lekare. 13 I tako počinu Asa kod otaca svojih, i umre četrdeset prve godine carovanja svog.

Знам дечка коме је леукемија нестала након Свете тајне која се зове "Освећење јелеја". Тачније, знам му сестру, знам му и ујака (он је, релативно познати, физиотерапеут који ради са Томашевићем, Кежманом, Драгутиновићем...)

Могу те и упознати са њим, а и са ујаком.

To je to, ti si jebeni idiot. Nisam ja ni pokušao da kažem da je on sklon samoubistvu, nego da nije u pravu kad kaže da bi mogao komotno da umre nakon pričesta. Svim sredstvima bi ste se borili da ostanete živi, možda niste svesni toga, šta znam...

Рекао сам ја да ти нећеш схватити. Чупање из контекста да не помињем. Мис'им, види ти човека, она зна шта ЈА МИСЛИМ и како бих се понашао у некој ситуацији. Јеси ти Клеопатра, чујем да и она/он блеји по Нету? Такође, каже се након причешЋа. Поред тога, да се исечем, наравно да бих отишао код лекара, али то свакако није била тема мог поста. Борба за живот и страх од смрти/болести су две потпуно различите ствари. У сваком случају, прочитај поново мој претходни пост...

Edited by Axeanosilas
Posted

Dobro bre ljudi,objasnite mi zasto se raspravljamo sa covekom dovoljno zatucanim da ovako nesto izjavi.Zasto jednosstavno ne iskulirate coveka,ko muvu,prosto?Dajte opet o ateizmu i pustite ga da piskara sta mu se prohte,a mi o onome sto smo krenuli.Vazi?

Posted

a ja koliko sam shvatio ti zelis da kazes da je on to svojevoljno radio?

on je do svojih boleshtina doshao predavanjem masturbaciji. mastrubacija je smrtni greh.

neko bi vec vestacki napravio jos jednu kao sto je i sida bila napravljenja

sida je kazna narkomana i sodomita. bolest koja je proizvod bolesnog zhivota.

Riiiiiiiiight.

ofkors.

Kako su ovi sveštenici što zlostavljaju decu uspeli toliko da se zasite grehom

ja neznam za takve sveshtenike. znam za papistichke zhrece. a oni su uspele da se zasite grehom najverovatnije kao i de sad- mastrurbacijom.

Je l' ti znaš da crkva isplaćuje silne milijarde žrtvama pedofilije?

prvi put chujem. u kojoj je to Pomesnoj Crkvi bilo?

To samo dokazuje da ni sami ne veruju

ne, to samo znachi da si glup. kada neka grupa ljudi za sebe kazhe da su "hrishcjani" i "crkva", a ne chuvaju sebe npr od stvari koje si naveo, to lepo pokazuje da nisu ni Hrishcjani, ni Crkva, jer direktno krshe Bozhiju Zapovest- nemoj iskushavati Gospoda Boga svoga.

ovo tvoje pisanje gluposti samo pokazuje da si sluga djavola. djavo je na identichan nachin kushao Hrista kada mu je rekao- ako si Hristos, skochi sa Hrama, Bog cje poslati andjele da te spase.

u bibliji je zapisano hiljadu puta da bolesti izazivaju prokletstva i zli duhovi

naravno, ali nije napisano da je svaka bolest izazvana od strane demona.

Takođe piše da se ne leče lekovima nego molitvom

ne, nego se leche molitvom uz pomocj lekova. nijedan lek necje izlechiti choveka ako Bog ne dopusti.

objasnite mi zasto se raspravljamo sa covekom dovoljno zatucanim da ovako nesto izjavi.

ajde, objasni kako je to Crkva IKADA i IKOME sputavala slobodu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...