BodyRemover Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 sta zna tvoj cale. prerasli smo fudbal, ovo je neki sasvim novi nivo...
Guest حسين Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Probijaju okvirna pravila igre. Avangarda
Azizam Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Zato je brazil japancima 4 puta pokazao who's the football god. Btw, srce mi je sišlo u pete kad su japanci dali go, i onda dolazi Ronaldo i spašava stvar, ajooooooj svaki sledeći go je bio weeeeeeee. E ljudi, imamo najgore komentatore na svetu. Gledala sam ovu utakmicu, brazilski prenos, koje carine od komentatora imaju. Jooooooj, učinili su ionako atraktivnu utakmicu zanimljivijom. (dobro, treba razumeti portugalski hehe, taman mi sutra ispit iz tog sranja)
Hamsun Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 lestate, samo tri crvena kartona S tim što je Josip Šimunić ušao u istoriju svjetskih prvenstava kao igrač koji je na jednoj utakmici dobio tri žuta kartona
Azizam Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 3 crvena, 2 za hrvate jedan za australijance.
Hamsun Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 a Tomas je uspio da izjednači rekord Dudića, i dva puta igrao rukom u svom šesnaestercu... S tim što sudija ipak jednom nije primijetio
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 imate derbije i Sp odakle vam privatan forum, aj da se nadjemo i popricamo o tome
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) Wtf? Znaci da postoji dupla tema a ne WTF? Edited June 23, 2006 by Black_Totem213
Baal Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ps - da, ovo ide na avangardu jer je sasvim avangardno ochekivati da idemo dalje... na primer... Objašnjenje je u prvom postu.
Álvaro Recoba Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Zato je brazil japancima 4 puta pokazao who's the football god. Btw, srce mi je sišlo u pete kad su japanci dali go, i onda dolazi Ronaldo i spašava stvar, ajooooooj svaki sledeći go je bio weeeeeeee. E ljudi, imamo najgore komentatore na svetu. Gledala sam ovu utakmicu, brazilski prenos, koje carine od komentatora imaju. Jooooooj, učinili su ionako atraktivnu utakmicu zanimljivijom. (dobro, treba razumeti portugalski hehe, taman mi sutra ispit iz tog sranja) Је л' Зико бог?
niking Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) EDIT: (po jedan za svaki penal protiv Obale Orlovace) Edited June 23, 2006 by niking
Hamsun Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 dobro je sto sam prespavao utakmicu, probudih se tacno kad je bio penal
Out Of Time Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 talijani su taki cigani da su prejebali porugalce za 200 ciganmala...
sabre Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ma da, italijani su cigani zato sto im je sudija prestrogo iskljuchio materazzija... ali onaj jakinta me toliko nervira da je to stashno... pa taj chovek nema veze sa zivotom ne mogu da verujem da je zvao njega a nije kasana, makaronea, di vaja, lukarelija, vijerija, montelu ... a ovi australijanci neka idu da igraju jebeni ragbi bre, nisu oni jos za fudbal i mislim da bi kamoranezi bio bolje resenje od perote koji je van forme verovatno ce lipi protiv ove raspadnute ukrajine da cuva (ostavi na klupi) igrace koji imaju zute (zakardo umesto zambrote, barone umesto gatuza) inache sudjenje na prvenstvu je loshe, prvo ona dileja grem pol, pa ivanov, pa ovaj juche... katastrofalna selekcija sudija i taj grem pol je najbolje kotirani engleski sudija - pa jebem ti ja takvu "fudbalsku" naciju/zemlju! isti chovek je i na proslom svetskom zabarima ponistio dva chista ko suza gola protiv hrvata...
Recommended Posts