Dry-Na-Nord Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Radi se o povredi kolateralnog unutrašnjeg ligamenta levog kolena. Ajde kolateralni, pa da prezhivim... Ali unutrašnji...
Thulе Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) gledam ovu fra-sui tekmu i kontam da bih, da sam francuz, navijao za švajcarce.. više francuza ima tamo. ovamo sve čamuge i arapi. Edited June 13, 2006 by Johnny Dopp
Apeiron Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Nebitno je sve to, vazno je da hrvati odose u pakao. Dobro su igrali, sa druge strane, ali to se zaboravi za par dana.
Kent Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Sa ovakvom igrom ce se Hrvati dici iz pakla brze nego sto kazes keks. Svaka njima cast.
Grobodan Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Teska srca priznajem da su ljudi mnogo bolji od nas.Sto i nije narocito tesko,kad bolje razmislim.
Apeiron Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 To su detalji, Kente. Ne ulazimo sad u detalje Izgubili su, to se racuna
Out Of Time Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 (edited) daj da mi tako detaljishemo protivu naj repke na svetu... mi bismo igrali bunker sa 7 shtopera i dida bi mogao celu tekmu da prelezi na travi pijuci chaj... jadni smo kao neki jako debeli lik koji bi da sedne a ne sme od hemodoida... Edited June 13, 2006 by Out Of Time
Hamsun Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 stvarno, skidam kapu Hrvatima na igri... Ili su oni bili mnogo dobri, ili je Brazil truba od ekipe... Adriana treba prvim avionom poslat' kuci.
sabre Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 jebiga, srpski mentalitet. "vazno je da su oni popusili" to sto smo mi kriv kurac i to sto su oni ostavili 56 puta bolji utisak od nas, to nema veze.... jedna paralela: i posle ovakve igre protiv najjace reprezentacije na svetu, hrvatski novinari pljuju kranjcara sto nije igrao jos ofanzivnije posle sramotne taktike protiv podmladjene holandije, kod nas svi pricaju kako smo igrali dobro, ali nismo imali srece
Thulе Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 tako'e! hrvati su danas demonstrirali ozbiljna muda.
LazaGNR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 jebiga, srpski mentalitet. "vazno je da su oni popusili" Naravno to sto smo mi kriv kurac i to sto su oni ostavili 56 puta bolji utisak od nas, to nema veze.... Pa i nema...
Out Of Time Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 jel smo beshe mi na svetsko doshli pre shpanije? ha! koliko smo dobri ni sami ne znamo...
Baal Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Golman: Jevrić Desni bek: Duljaj Centralni bekovi: Gavrančić, Krstajić Levi bek: Dragutinović Zadnji vezni: Basta Srednji vezni: Vukić Po krilima: P. Djordjević, Koroman Napad: Žigić, Kežman 4-1-1-2-2 taktika i nema da omanemo.
Out Of Time Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 "Pa sigurno da mi je žao jer oni su dali go a mi nismo dali go. Znači, hvalio nam je jedan go, pošto su oni dali go, tipčno holandski kroz sredinu, a pošto mi nismo dali go, oni su pobedili a mi izgubili." kako bre povredjen?
Baal Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Mislim, bilo bi kao vest na nekom sajtu.. A ja to nigde nisam video.
Baal Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa ovi naši se sami ubiše.. Šta sad imamo kao rešenja u odbrani - NIŠTA. Igraće verovatno šušumiga Nenad Đorđević..
Out Of Time Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 nishta strashno sa dragutinovicem... malko doskochio nezgodno... trenirace sjutra normalno... inache, onaj pomocni trener rekao onome sa sos-a da ce petkovic i sa argentinom poceti efanzivno... mislim, kako drugachije? tito nam je postavio nachelo > svoje nedamo tudje necemo... i tako te stvari...
Dowla Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Hoce li zvati nekog novog igraca kao zamenu Vidicu?
Apeiron Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) jebiga, srpski mentalitet. "vazno je da su oni popusili" Pa jeste, ima toga, iz zajebancije Ali naravno, nije samo to. Svaka cast na igri, ali jebes igru kad ne znaju dati go. Onoliko prilika, i svaki udarac direktno u golmana, vidi se da ne znaju. Zajebi takav fudbal. Tu se vidi kakva je reprezentacija, kad iz polu prilike das gol. Hrvati nisu igrali toliko dobro, koliko je Brazil igrao lose. Edited June 14, 2006 by Apeiron
Recommended Posts