Infest Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Album je odlican!!! Veljo,jesi li ziv od Cannibala?HAHAHA BESE KRVAVO!!!!! Saljem sliku danas! PUT ZA IRRRJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!! UTVARE Slavonic(opasan instrumental!!!!) Lock you up gun you down . . . 10/10 Pozdravi mi Chakija,Dovlu i onu bubnjarsku barabu Quote
behemoth Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 pratim i powecavam za likantrop, still burns, zejtinlik i posebno osvetu! jebeno odlicxan album Quote
Infest Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Sad mi je Rakic poslao miail za The Stone-Wolf's Hunger cd! CESTITAM BRACO I ZELIM SVE NAJBOLJE U DALJEM RADU!!!!! Vidimo se u NS-u uskoro!!!!! PUT ZA IRIJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest Wolf's Hunger Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 "Osveta u krvi" je "bacena u prodaju" k'o sto kaze kolega iz Infesta. Mesta prodaje: MUNGOS novi sad, Mordor BG, i naravno www.gromrecords.com ili [email protected] za vise informacija. Zivi bili, zivela Srbija! FOREVER UNDERGROUND!!!! WH Quote
Guest Wolf's Hunger Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Updateovan sajt! http://www.wolfs-hunger.co.sr Uzdravlje! Quote
ZYKLON_B Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 Updateovan sajt! http://www.wolfs-hunger.co.sr Uzdravlje! Pa lepo ste ga update -ovali .... ocu i ja takav site ... Quote
Sugar Overdose Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 jaoj,sajt je jako jako jako divan!!! vladimiru (mada sam mu to vetj rekla) svaka chast! totalno se slazhe uz WH YOU GO GIRLS!!! Quote
Narsil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 sad cje stigne disk pa da preslushamo! slava! Quote
Guest Wolf's Hunger Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 25.04 . * Beograd, Skc Mala Sala* Vital Remains + Wolf's Hunger ... Daggerspawn Dread(ita) Kenos(ita) Godphobia(swe) FOREVER UNDERGROUND!!! Quote
LESHOYEB Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Prospusticu vital remains, ali svaka cast predgrupama iz NSa. Drago mi je sto svirate sa gosn. Bentonom. Da li bi Velja hteo da peva u ANALIZATORU? Quote
D.E.A.D. Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Prospusticu vital remains, ali svaka cast predgrupama iz NSa. Drago mi je sto svirate sa gosn. Bentonom. Da li bi Velja hteo da peva u ANALIZATORU? E nece oni jos dugo svirati sa gosn. Bentonom, sem ako on ne prestane da bude jedna obicna komercijalna picketina! Quote
Morphy Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 E nece oni jos dugo svirati sa gosn. Bentonom, sem ako on ne prestane da bude jedna obicna komercijalna picketina! Quote
Hrym Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Pa benton ni nece pevati na turneji, pitanje da li debela stoka jos uvek ima glas. Quote
Morphy Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 I kakav je novi album? Ko je slusao? Ja i album je odlican! Quote
D.E.A.D. Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 (edited) Pa benton ni nece pevati na turneji, pitanje da li debela stoka jos uvek ima glas. ima i glasa jos kako ali mu fali para pizda mu materina americka! Lepo rece Invictus "Amerika ce goreti" Koliko sam ja cuo za prosli koncert je trazio 6000 nebitno da li dolara ili evra (dodje mu isto) samo za sebe da dovuce svoju slaninu u Srbiju! Jebo Bentona on je picka! Elem da se vratimo iz offtopic-a album je kidanje, ali mi je nekako najbolja slavonic kad krene ona terca na gitari ih! Jos da je bubnjar tu malo zakuvao duplom pedalom bilo bi savrseno! Edited April 1, 2007 by Dragan Pagan Quote
Hrym Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Put za Irij mi je odlicna stvar, nekako mi je najvise black i kida..... album odlican Quote
Fenris Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nego, mrzelo me da chitam svih 18 strana, al sam prochito par, i shvatio da delite WH za dzhabe... pa jel ocje neko da mi poshalje novi cd nekako... thnx... Quote
APOHAKC Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Novi album je do jaja, pa i nije nesto skup, pa bi bilo lepo ako bi g bar neko pazario Quote
Morphy Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nego, mrzelo me da chitam svih 18 strana, al sam prochito par, i shvatio da delite WH za dzhabe... pa jel ocje neko da mi poshalje novi cd nekako... thnx... Pravi support Quote
GromRec Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nego, mrzelo me da chitam svih 18 strana, al sam prochito par, i shvatio da delite WH za dzhabe... pa jel ocje neko da mi poshalje novi cd nekako... thnx... Mozemo ti mi poslati pouzecem ako ti odgovara? Nije bas dzabe, al nije ni daleko od toga - 500 din. Quote
Shores Of Antartica Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nabavih ja ovo novo cudo. Jako dobro... Quote
Recommended Posts