Fenris Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 wooow, nisam znao da je samo 500 kinti... kupicju u mordoru... ql... Quote
GromRec Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 wooow, nisam znao da je samo 500 kinti... kupicju u mordoru... ql... koliko je meni poznato u Mordoru nema nasih novih izdanja, tako da je najsigurnije i najlakse poruciti direktno od nas na mejl [email protected] Quote
Hrym Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Kako je bilo dobro sinoc...odsvirali ste odlicno. steta sto su vam dali samo 5 pesama ali dobro. Quote
Narsil Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 dobih osvetu! na prvo slushanje mi se uopshte nije svidelo , ali vecj kasnije....JEBENO ODLICHNO! Zejtinlik i osveta najjache stvari! Svaka chast! Slava! Quote
Sugar Overdose Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 ja ne mogu opisati koliko mi se svidja put za irij!!! FANTASTICHNA pesma!!! Quote
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 momcovi bilo bi dobro da opicimo neku svirku zajedno! Mi cemo uskoro biti spremni za live! Quote
Lucio Holocausto Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ne pamtim kad sam zadnji put video Hungere uzivo... Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 аууу , овај албум треба слушати гомилу пута , и сваки наредни ти пробуди нове емоције! Quote
Buried in Smoke Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 album je kidanje, ali mi je nekako najbolja slavonic kad krene ona terca na gitari ih! Jos da je bubnjar tu malo zakuvao duplom pedalom bilo bi savrseno! slazem se potpuno! slavonic mi je na prvo slusanje odma sela kako treba, do jaja stvar Quote
Sugar Overdose Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 e stvarno bi bilo kul da naprave neku svirku sa PL bash sam prichala pre nekako chakiju kako ste popularni ^^ i da treba neka sviiirkiiicaaaa Quote
Sreta Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Album je do jaja, vec na 2-3 slusanje ulazi u usi, produkcija odlicna, moj favorit je kurjaci. ps. Dovla hvala na disku,eto nas na svirci prvom prilikom Quote
Talvi Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Evo, ako neko zna ceski: http://www.metalswamp.com/webzine-cz/view....r-osveta-v-krvi Quote
Narsil Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ja imam bolje pitanje:Shta je sa bendom???? Quote
banedeathmetal Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 (edited) E ljudi moji... Wolf`s Hunger se RASPAO...Veljko (gitara) se ozenio, Milos (bubanj) otisao iz benda, itd... R.I.P. Edited April 10, 2008 by banedeathmetal Quote
banedeathmetal Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 A Čaki? Kad smo pricali bili pre pola godine od prilike, on mi je rekao da ima novih pesama, pa ce kao da vidi sta ce sa postavom...ali realno, i da bude nesto, to nece biti Wolf`s Hunger....ako nije vec odustao od toga... Quote
Шöне Мики Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 ako nije vec odustao od toga... e,u kurac. Quote
RNA Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Певачицом Odium Inc.? Да ли се и тај бенд зато распао? Quote
Apeiron Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Певачицом Odium Inc.? Odlicno Ali sa druge strane, zaista steta sto ne rade vise. Odlican bend, uvek bio. Quote
RNA Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Не знам да ли је то тај гитариста и да ли се њом оженио, пошто су прошле године на Егзиту један гитариста и дотична госпођица били заједно. Quote
banedeathmetal Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Не знам да ли је то тај гитариста и да ли се њом оженио, пошто су прошле године на Егзиту један гитариста и дотична госпођица били заједно. Da, to je bio Veljko, TAJ gitarista, i ON se ozeniio sa Romanom. Neka im je sa srecom !!! ... Да ли се и тај бенд зато распао? Pa nije SAMO zbog toga. To je jedan razlog, drugi je sto je bubnjar napustio bend (a svi znamo kako je to kad nemamo bubjara u bendu), itd...jbg ljudi, takav je zivot... Quote
Recommended Posts