Narsil Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Kakvo jebeno sranje.Jedan od nashih najboljih bendova...c,c,c.... Quote
LazaGNR Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Певачицом Odium Inc.? Да ли се и тај бенд зато распао? Izgleda Quote
Karlo SE Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Jes steta, al dobro, bar imaju nesto iza sebe, nek' im je sa srecom svima u zivotima. Quote
LazaGNR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Desava se Не знам да ли је то тај гитариста и да ли се њом оженио, пошто су прошле године на Егзиту један гитариста и дотична госпођица били заједно. A koji to? ...ako nije tajna Quote
banedeathmetal Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 A koji to? ...ako nije tajna Pa Veljko bre, sto je uvek obrijan do glave, sto je u Wolf`sima od pocetka! A koji to? ...ako nije tajna Pa Veljko bre, sto je uvek obrijan do glave, sto je u Wolf`sima od pocetka! Quote
LazaGNR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Pa i mislio sam da je Veljko,samo me je RNA zbunio,jer je rekao u smislu kao da to nije bio Veljko (nego neki drugi gitarista)... Quote
banedeathmetal Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 A koji to? ...ako nije tajna Pa Veljko bre, sto je uvek obrijan do glave, sto je u Wolf`sima od pocetka! Quote
Grob Bez Dna Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 je l' onaj sto je prvi sleva na slici na metal arhivi? Quote
banedeathmetal Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 A koji to? ...ako nije tajna Pa Veljko bre, sto je uvek obrijan do glave, sto je u Wolf`sima od pocetka! Quote
LazaGNR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 OK,jebote,ukapirao sam,ne treba 100 puta da mi ponavljas jedno te isto Quote
LazaGNR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 (edited) Mozda je zaljubljen U obrijanu Veljkovu glavu (pa zato stalno to ponavlja,hahahaahhahahahaha :) ) Edited April 14, 2008 by LazaGNR Quote
RNA Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Pa Veljko bre, sto je uvek obrijan do glave, sto je u Wolf`sima od pocetka! И што има истетовираног орла. Quote
RNA Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 И што му је због тога сигурно неизмерно лоше. Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Биле су у једном часопису новогодишње жеље за 2008. и сад набрајају: том-и-том желимо то-и-то... Данилу Икодиновићу - ништа, он већ има Наташу Беквалац. Е, нешто слично би се могло рећи овде. Quote
LazaGNR Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ma da,bole ih kurac Nek' im je sa srecom Quote
Christcrusher Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Hi I was just wondering if Wolf's Hunger still is up and running? I can't seem to get access to their Myspace, nor their homepage. Anyway, I must say that Wolf's Hunger is a really great band! I live in Norway (I'm half serbian and half norwegian), so I'm probably the only one in this area who listens to them, haha. I got the Pagan Thunders split the last time I visited Belgrade, and I can't get enough of it! Truly great black/thrash! Quote
RNA Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Well, we've been dicussing that very topic for the past page and some, although you obviously didn't understand any of that. The conclusion is that they've broken up, thus they are no more for the time being. Their guitar player got married with the female singer of death metal band Odium Inc. that doesn't exist anymore either. So, I guess this pretty much answers your question. Quote
banedeathmetal Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Hi I was just wondering if Wolf's Hunger still is up and running? I can't seem to get access to their Myspace, nor their homepage. Anyway, I must say that Wolf's Hunger is a really great band! I live in Norway (I'm half serbian and half norwegian), so I'm probably the only one in this area who listens to them, haha. I got the Pagan Thunders split the last time I visited Belgrade, and I can't get enough of it! Truly great black/thrash! www.gromrecords.com you can order their last full lenght CD for 10 Euros I think, its called Retaliation In Blood. Bane, jes ti pjan? Jbg brate, omaklo mi se :) :) OK,jebote,ukapirao sam,ne treba 100 puta da mi ponavljas jedno te isto Izvini brate....nemoj me tuci... Mozda je zaljubljen U obrijanu Veljkovu glavu (pa zato stalno to ponavlja,hahahaahhahahahaha :) ) Pa, jesam zaljubljen, majke mi, ali ipak ne u Veljkovu obrijanu glavu Quote
Sugar Overdose Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Pa, jesam zaljubljen, majke mi, ali ipak ne u Veljkovu obrijanu glavu citat analizatora: lazhesh kao kurva,kurvo xD Quote
stivi1 Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Eeeeeeee,eto sta ti je zensko Jednim udarcem upropasti i tog coveka i dva benda odmah Ccc... Quote
Recommended Posts