Hungry Wolf Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Ma batalite nije ovo tema o pesmama,nego o "kultnom" sajtu...... Uskoro slike sa svirki,neke nove pesme na mp3-u i tako... Pozdrav! Quote
Dani Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Dopada ti se samo "Krv Moja Srpska"?!!!! Sta je sa pesmama "Rujanske Gore" i "Wolf's Hunger"?! Sve su dobre. Quote
*Angeldust* Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ~Pa ta ostavlja najveci utisak,po meni,mada su sve OK! Cool,jedva cekam da vidim slike ~ Quote
Chicken Little 420 Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Jao... Kakvi ste vi likovi... Dobro je bilo pre neki dan kod Chaslava na gajbi... Skupise se likovi sa YUMetala... Quote
Baal Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Na početnoj strani treba da piše thrash metal, a ne trash. poz Quote
Apeiron Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Update-ovana je biografija benda na SerbianMetalu. Sve najbolje! Quote
Hungry Wolf Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Na početnoj strani treba da piše thrash metal, a ne trash. poz ZNAM!Nije do mene nego do webmaster-a koga opet mrzi da updatuje site...Treba da se stavi MP3 ovi,slike,i cela engleska verzija treba da se izmeni... Laki hvala,javite se preko leta obavezno da pijemo(a mozda malko i sviramo!) Darko,pozdrav,navratite ponovo(uprkos Chaslavovoj gostoprimljivosti...shci...sta god vec!) Quote
MEGGY Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Jao... Kakvi ste vi likovi... Dobro je bilo pre neki dan kod Chaslava na gajbi... Skupise se likovi sa YUMetala... leti leti letiiiii....CHIPSY?!??! Quote
ZYKLON_B Posted June 21, 2005 Author Report Posted June 21, 2005 Jao... Kakvi ste vi likovi... Dobro je bilo pre neki dan kod Chaslava na gajbi... Skupise se likovi sa YUMetala... Da, zurka je ludilo ...ma salim se ali drago mi je sto sam upoznao ekipu ...aj vidimo se ...pozdrav svima....... Quote
MEGGY Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 samo da informisem siru javnost da mi je chakislav kupio milka chokoladu koju mi je obecao pre godinu dana thanx man!!! Quote
AnaLizator Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ej, Veljo, al stvarno vam nije fora sto niste stavili h u thrash, jebote zaista,mislim, ono... Ko ima nesto protiv Hungera evomugana I, Veljo, nemoj da se ljutish za sredu na Neshu, evo, ja sam kriv... Quote
Bloodline Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Jao... Kakvi ste vi likovi... Dobro je bilo pre neki dan kod Chaslava na gajbi... Skupise se likovi sa YUMetala... Da, da...bilo je stvarno super!!! Izasli smo samo da prosetamo i zavrsili kod Chaslava na gajbi i to do 6-00...FUCK THE RULES Vidimo se kod nas sledeci put u slicnoj organizaciji Quote
KOLAC Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ej, Veljko, kad ce da zasvira "Norton Commander"? Pozdrav od Pancevacke Grind-Core divizije!!! Quote
Chicken Little 420 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 leti leti letiiiii....CHIPSY?!??! OVERKILL? Quote
Hungry Wolf Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 @Alenizator:Ne ljutim se... @Kolac:Uskoro brate,pozdravi pancevo! @Meggy & Darko:Slipknot,Overkill...what the fuck? @ZYKLON-B:NOGE CU TI POLOMITI!!!!SKRNAVI SVE,ALI MOJNE GWEN STEFANI!!!!! Quote
ZYKLON_B Posted June 27, 2005 Author Report Posted June 27, 2005 @ZYKLON-B:NOGE CU TI POLOMITI!!!!SKRNAVI SVE,ALI MOJNE GWEN STEFANI!!!!! Ma salim se !!!! Gwen je carica Pa bas je simpaticna na ovoj slici.. A ti Veljo picicu kad vidis da te ja zovem iskljucis telefon....pa ceo dan nedostupan Quote
Hungry Wolf Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Pa brate,Ledinacko jezero,strand,zezanje......Necu sigurno fon da nosim...Cujemo se! Quote
MEGGY Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 @Meggy & Darko:Slipknot,Overkill...what the fuck? ludak me tovari sto slusam overkill jebo ga slipknot u bulju Quote
MEGGY Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Veljo sta ono bi prosle nedelje u droljistu???? pocinju fEnovi da vas spopadaju Quote
Chicken Little 420 Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 ludak me tovari sto slusam overkill jebo ga slipknot u bulju Ja mislio da si ti kulturna - kad ono... Strasno... Ajd da ne kvarimo temu... Vidimo se na Overkillu tj. Slayeru... Quote
MEGGY Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 na netu sam jedno,u stvarnom zifotu sam drugo ..zar nisi ukapirao ...eeee.... 4um i sluzi za lecenje svojih komplexa na drugom,ne? (sad sam se odala ) vidjamo se vidjamo ali samo jelen Quote
Hungry Wolf Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Veljo sta ono bi prosle nedelje u droljistu???? pocinju fEnovi da vas spopadaju Ma mani ga(ih) u qrac,budala... P.S.Overkill konza- Slipknot- Quote
ZYKLON_B Posted July 1, 2005 Author Report Posted July 1, 2005 PERUN VAS SPRZIO !!! Jel posetio neko mozda www.wolfshunger.co.sr Quote
Hungry Wolf Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Bole ih kurac da posecuju sajt kad nema jos nista novo na sajtu... Ma zajebi WH,SLAYER DOLAZI ZA NEDELJU DANA!!!!!!Posle toga cemo mi da radimo,sad nisam sposoban za probe,i pisanje muzike i to....a Chaki josh manje! Quote
Recommended Posts