Novaliis Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Dragan Pagan, jesil' ti pust'o muziku u Zrenjaninu nedavno zajedno sa Nesom???Pozdrav za Wolf's Hunger,upoznali smo se na Slayeru, u prvom redu.. Quote
Sisus Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 @ Velimir Velja The Opako Nazzy Grymm Cheljade : Mrzi me , salim se, sirim ja i to polako a i sve podvojeno 'n' stuff... @Dragan Pagan : Nadam se da ce vas ispaliti pa da izdate split sa WH ili nadam se da necete pa da izdate full-lenght ili se nadam sve odjednom ko razume ukapir'o... Pozdravi Drobca i Ze Great Viking Biergetrunkera Lixu !!! Hvala. Quote
Sandra Laureano Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ovo je definitivno najgori srpski band koji ikad cuh Quote
D.E.A.D. Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Jedini Nesa kojeg znam je iz Indjije, a ni on ni ja nikad nismo bili u Zrenjaninu! Quote
ZYKLON_B Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 Ovo je definitivno najgori srpski band koji ikad cuh Quote
Guest Isus Visarionovich Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 .. a ja mislio da su analizator i posmrtna liturgija u dobrom fazonu.. Quote
Novaliis Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Jedini Nesa kojeg znam je iz Indjije, a ni on ni ja nikad nismo bili u Zrenjaninu! Ma bio plakat u gradu, kao Black metal night..pisalo dragan pagan pusta muziku..ok. Quote
AnaLizator Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Veljo, srpski sine, kad cemo na pivo i krekere ??? @Dragan Pagan @Grof Drobikus See you in Shabac za koju nedeliju, cemo mracimo i pravimo pak'o i tako tome slicno... Quote
D.E.A.D. Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 @Dragan Pagan @Grof Drobikus See you in Shabac za koju nedeliju, cemo mracimo i pravimo pak'o i tako tome slicno... kakav Shabac?! Jel to po onom nepisanom pravilu, da bend koji svira negde uvek poslednji sazna za to? Ajde reci nesto vise. Quote
ZYKLON_B Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 (edited) Pa mi smo snimili album..... Edited September 26, 2005 by ZYKLON_B Quote
D.E.A.D. Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Gde si bre ZYKLONu? Ja sutra ispit, pa da se malo razonodim Quote
D.E.A.D. Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ovaj SiSus uvek mora da bude obavesten! Poceo faks pa net dzaba, a? Ispit je prosao Profa kasnio pa smo svi polagali pismeno u kabinetu sa asistentkinjom koja mislim da bi kulirala i ako bi joj se popeli na glavu, sto znaci da sam sve prepisao!!! TWO DOWN, ONE TO GO!!! Quote
Sisus Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 (edited) A, nije jos poceo fax, tek sledece nedelje. Mogli bi se i cuti. Edited September 28, 2005 by Grof Drobikus Quote
ZYKLON_B Posted September 28, 2005 Author Report Posted September 28, 2005 A, nije jos poceo fax, tek sledece nedelje. Mogli bi se i cuti. pa da znas da bi stvarno mogli da se cujemo .....vidjamo se samo po rodjendanima...i ostalim kulturno-umetnickim manifestacijama........ Kad ovi treba da vam jave za album...ili izdajemo zajedno.... Quote
LazaGNR Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Jedini Nesa kojeg znam je iz Indjije, a ni on ni ja nikad nismo bili u Zrenjaninu! Aaaaaaa,pa to vam je smrtna greska Mogli ste da dodjete bar na Dane Piva By the way,pozdrav Nesu kad ga budes video/cuo Quote
Sandra Laureano Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Sto??? Da mozda nisam u pravu????????? Quote
Hungry Wolf Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 U pravu si care,naravno da si upravu Quote
Giga Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Oce Wolf's Hunger ikad svirati u Beogradu? Quote
liMa neBa! XD Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Daj tracklisting ovog splita !!!!1111 Quote
ZYKLON_B Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 Posto sam ja organizator ovog skupaaa... Quote
Novaliis Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Bas sam prico kako sam placo kaazmeee.. Quote
Recommended Posts