Hungry Wolf Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) @meggy:fala! @alen:.......neznam.... Edited April 19, 2006 by Hungry Wolf Quote
Hungry Wolf Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 opet update-ovan sajt...ovaj put zbog svima poznatih loshih vesti... Quote
Hungry Wolf Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) upravo sam dobio poruku da treba da pogledam ovaj site i da je neshto jako vazhno u pitanju: www.afans.org i naleteo na ovo: "Nacistički bend svira na EXIT-u Kako možemo videti na sajtu www.exitfest.org, na Metal Hammer bini poslednjeg dana ovogodišnjeg Exit festivala treba da nastupi i nacistički black metal bend Wolf's Hunger iz Novog Sada. Sigurni smo da organizatori ovog festivala nisu upoznati sa ideologijom ovog benda i da do uvrštanja njih u program inače ne bi došlo. Pozivamo sve antifašiste da dignu glas protiv ovakvih "ispada" i skrenu pažnju organizatorima na moguć nastup nacista." neznam samo dokle sa ovakvim glupostima... Ako na forumu postoji neki covek koji iole ima veze sa exit-om, i ako stvarno veruje u ovo sto pishe,neka me kontaktira slobodno i neka mi javi da nam je nastup otkazan, ako ce to usreciti ove ljude, i ako misli da bi nastup ovog benda mogao da osteti MH stage ili mozda ceo Exit festival... Edited June 8, 2006 by Hungry Wolf Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Hah ne mogu da verujem... Daj da iskopamo mail od AFANS-a da im posaljemo HATE mailove... ? PS> ovo ce vam barem dici rejting :)haahaha! Edited June 8, 2006 by Frubi666 Quote
Hungry Wolf Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) ma jebesh ti to brate, ne treba mi rejting u celiji, kontash? Sto je mnogo mnogo je... AFA Boli me bash kurac shta oni rade i chime se bave, ali, brate...zajebi Edited June 8, 2006 by Hungry Wolf Quote
Blasphemer Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 da, al zato mogu da sviraju razni gay,narkomanski,bolesni bendovi koji promovisu razne nemoralne radnje . . . Quote
Hungry Wolf Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 toliko od nas na tu temu... ziveli vi ljudi meni sto godina! Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Ček da i ja nešto kažem na ovu temu... Koliko se sećam, Srbija je valjda slobodna država u kojoj je dozvoljeno gajiti određene političke stavove bez obzira koji da su. Naravno, to nikome ne bi trebalo da smeta dok ne počne da ugrožava okolinu i bezbednost građana, tj dok samoizražavanje kroz muziku, žurnalistiku, književnost, slikarstvo itd ne izaziva fizički sukob i nasilje. Razumem da možete pronaći koji član o tome u zakonu i pozvati se na to, naravno ako je vama do cimanja oko tih stvari. Generalno gledano, smatram da tridesetomintuni ili koliko god da traje nastup jendog benda, bez obzira na ideologiju, formu izražavanja ili šta god, ne bi mogao nikako da utiče na jedan muzički festival negativno, pogotovo ne naki koji je žanrovski šaren kao EXIT. Nevezano za moja politička uverenja i muzički ukus, mislim da je nečuveno da bend koji je iz Novog Sada (ako nisam pogrešila) a pri tome ima i izgrađeno ime, ne nastupi na EXITu koji je inače postavio taj grad na mapu evropskih festivalskih dešavanja. Trebalo bi da se vaš menadžer ili ko god da se među vama bavi odnosima sa javnošču konsultuje sa nekim pravnikom i informiše o zakonu koji sam pomenula, i da tako pripremljen zatraži objašnjenje organizatora festivala koji su tačno razlozi zabrane nastupa i na koji način sam nastup može ugroziti celo događanje. Ako čak ni pozivanje na ljudsko pravo slobode izražavanja, vredi ih priupitati zašto i nastupi drugih izvođača sa, iz tog uglano gledano, nekorektnim političkim, verskim ili kojim god stavovima nisu stavljeni pod znak pitanja. To nas dovodi do diskriminacije koja nikako ne bi trebalo da se poveže sa festom u medijima, pogotovo inostranim, jer bi pripretilo da se EXIT 07 ni ne dogodi... Ae momci, srećno i javite kako je sve prošlo EDIT Zanima me takođe zašto ovo nije bio problem prošle godine kada je Laibach, ako dobro pamtim, nastupio u uniformama i izvodio svoj klasični repertoar. Nadam se da nije potrebno naglasiti, ali sastav na prvi pogled deluje kao najveći promoter nacizma, iako oni sami nisu nacisti ali ne vredi sada gubiti vreme na objašnjavanje te cele priče, dok se taj problem javlja zbog benda koji nije ni približno politički aktivan kao Laibach svojevremeno. Ako se ne varam, prva pomisao nekoga ko ne prati WHov rad bi trebalo da bude da se bend zasniva na paganskoj ideologiji, nikako na političkoj bilo kakve vrste... Sad sam se i ja malo iznervirala. Kontam da bih bila orna da se raspravljam sa organizatorima satima Edited June 8, 2006 by Aurora Calerva Quote
Ninoslav Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ne bih se puno uzbudjivao oko ovoga. Kao sto se vidi, sajt je krsh. Niti pise ko stoji iza organizacije, niti da li je registrovana... KO zna, mozda je ovo neki fansite... a malo buni i ono "Submit story" dugme... na kom normalnomsajtu svaka budala moze da dodaje... celnici EXIT-a su merodavni sto se tice svega. Uostalom - na tom sajtu pise "Smrt Fasizmu" sto jako podseca na ono komunisticko "smrt fasizmu - sloboda narodu" ako i dalje budu kenjali... pisite im kako su komunjare upropastile ovu zemlju... Quote
Svarozic Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 cisto da ne bude zabune/konfuzije nastup nije otkazan, to grupa fasistoidnih levicara pokusava da isprovocira zabranu. Quote
DIABOLIC Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 napijte im se krvi!!!!!!!!!! Srbija je slobodna drzava(ko sto rece Aurora Calerva) i ne bi trebalo nikom da se zabrani jedan nastup oko ideologije benda.....Ako ste vi patriote,to li znaci da ste i nacisti? jebite im mater... a moze i da ga Quote
Шöне Мики Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Hahaha....stizu braco podanici krsta idemo bre da spalimo sve na putu do exita ako ne nastupote zajebite se tih anti-fa debila koji su toliko dokoni da ne znaju sta ce od sebe,umesto da se angazuju da pomognu malo ovu zemlju oni bleje po internetu i pisu ovakve gluposti ako vam iz exita niko nista nije javio racunajte da svirate Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Слава вам, уз вас смо и уништићемо предрасуде.... Слава! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ovakvi sabani treba da budu ubiveni.Zbog ovakvih retarada (i jos ponekih) vlada danasnja slika o metalu u Srbiji. Evo imam ja poruku za AFANS: http://i30.photobucket.com/albums/c340/SATAN-/DSCN5018.jpg Quote
Tower... Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Pa... Ako jeste nacisti, onda vas sve treba streljati, a ako niste, onda su Ehit picke. Quote
Uros Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Kontam da bih bila orna da se raspravljam sa organizatorima satima u to niko ne sumnja...! elem, bas je bazveze taj egzit....! ja sam odavno pozvao na bojkot! btw. mislim da tu ima nekih licnik nesuglasica a ono da su nacisti je samo kao izgovor...? mada, ko zna...? Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Sranje kroz gusto granje. Drzite se,ljudi. Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 To je to..narkomani i pederi mogu sta 'oce a bend sa patriotskim stavom ne moze da svira.. Jao, samo neka probaju nesto da ucine za vreme svirke..ako budu smeli.. Quote
Apeiron Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) @ Wolf's Hunger - momci, samo opusteno, i hrabro, pa nece neki nistavni sajt da presudi bendu kao sto je vas! Materijal vam je dobar, super ste kao ljudi, Srbi ste, patriote, i pokazali ste to na albumu kako treba, a ovim idiotima koji gube vreme na kojekakve kampanje (u zemlji gde ima manje nacista od jebenih siptara) pokazati gde je Kosovo, pa neka usmere svoje delovanje ka najvecem problemu srpskog naroda trenutno, ili recimo ka vracanju cirilice medju narod itd. itd. Ako je koga trebalo zabraniti ili zapaliti, to su bili oni bednici iz fBiH koji su prosle godine na nastupu na Exitu pozvali na minut cutanja zbog Srebrenice! U sred Srbije! Vama sva podrska! edit: spojio sam temu sa temom benda, da ne stoje dve. U pitanju je rasprava vezana za bend, a akcija onih likova nije vredna posebne teme... Edited June 8, 2006 by Apeiron Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Uh, Laki i ti nešto pametno da napišeš Elem, ja jutros kad sam čitala skontala da je nastup otkazan Pametna sam za medalju Anyway, ako se dogodi tako nešto, imate moj gornji post Edited June 8, 2006 by Aurora Calerva Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 TOTALNA PODRSKA GLADNIM VUKOVIMA!!!!!!!! HAIL BLACK METAL UNDERGROUND Quote
djuk Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Pa... Ako jeste nacisti, onda vas sve treba streljati, a ako niste, onda su Ehit picke. U metal tekstovima je sve dozvoljeno i normalno, kakve ima veze i da jesu nacisti po nekom imidzu, ko jos tekstove uzima za ozbiljno. Quote
Recommended Posts