Draža Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 NEW MYTHOLOGY heavy metal bend iz Novog Sada. Postoji zvanicno od avgusta 2005. sa konacnom postavom: Kewa - vokal Fodic - gitara1 Pejak Zli - gitara2 Draza - bass Dzoja - bubanj www.newmythology.co.nr - sajt benda na kom mozete skinuti za sada jedinu snimljenu pesmu: PROKLETA BAJKA Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 pretpostavljam da si i ti clan benda? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 VALJA LI TO STOGOD?NEMOGU DA SKINEM PESMU! Quote
Old Smuggler Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa sunce mu DRAZA84 = Draza - bass ... Nego gde je onaj vaš folirant od menadžera, zar ovo nije njegov posao, pozdravite ga, kao i ceo bend Quote
Josip Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Hell yeah! Jel idete na neku Gitarijadu? Quote
Draža Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Da naravno da ne zaboravimo i Lokija menadzera, koji ne gaji internet kod kuce. Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 A miiiiiiiiljn lajt jiiiiiiiiiiiiiiiirz aveeeeeej!!! Svirka je bila genijalna, super przite momci, tehnika savrseno uklopljna u odlicne stvari, svaka cast. Hvala jos jednom na onom pozivu, radujemo se buducoj saradnji, pogotovo sto nam je sad Uros u bendu. Treba da idemo okolo, kurcimo se i maznjavamo tudje ribe! Svaka cast za dosadasnji rad! Quote
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Vama Novosadjanima to u krvi da budete tako sigurni u sebe? Je l' ce bese ovaj bend svirati uskoro u BG-u, na demo-u, hitu ili tako nesto? Edited June 14, 2006 by Mary Joe Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa koliko ja znam, svirali su negde pocetkom maja na demu 202 pred jako malo ljudi. Toliko o beogradskoj publici. I treba da budu sigurni u sebe kada poseduju ocigledan kvalitet. Quote
Господин Граул Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Preslushao sam pesmu. Fino. Ima i nekih prog elemenata. Quote
Draža Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 U BG-u smo tek u septembru na drugom krugu demo flastersa, a pre toga ce biti za sada samo Crvenka. Nadam se da ce uleteti i neko Dvoriste po mogucnosti sa Aoorom, da se kvalitetno zajebavamo Quote
Josip Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) @ MJ - samouvereni smo jer smo kvalitet @Draza - Hel jea, episode II, imperija shutira u jaja! GAZI! Edited June 14, 2006 by CrashNS Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 fina pesmica!! malo je sirovo ali da dobro je !!! nebi vam skodile klavijature!!Kewa je OK vokal!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 produkcija je losija,gitare mnogo treblovane,bass. solaze su tako poklopljene sa ritmom,i za lead delove fali podloga!!!pretpostavljam da je sve snimano u isto vreme!? Quote
Draža Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 U pravu si sve je islo na 1,2,3 pa aj odsviraj bez greske. Verzija na sajtu je losija jer je kompresovano do 4MB da bi moglo da se skine. Socijala smo... Quote
Draža Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Konacno smo se vratili iz Crvenke sa gitarijade. Utisci su nikada bolji. Prvo vece smo nastupali u osiromasenom sastavu(bez jednog gitariste) i uspeli da prodjemo u finale. Stvarno jaka konkurencija (ispali su Autostoperi, Antologija...) ali smo se izgleda jako dopali Dadu Topicu, koji je bio glavni u ziriju. Finalno vece u ponom sastuvu i svirali smo sest pesama i mogu reci da smo ubedljivo najbolje ispraceni od strane publike. Niko nije izabran za pobednika, nego sva tri benda koja su svirala u finalu su dobili po jednu BC Rich gitaru. Ovo nam je najveci uspeh do sada, najbolja bina na kojoj smo svirali i najpozitivnije kritike do sada i to od Dade Topica sa kojim smo posle sedeli i cugali... Nadamo se svi da se vidimo ponovo i sledece godine u Crvenki, kao takmicari ili bar kao gosti Quote
Josip Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ne seeeeeri.... I ko od njih dvojice nosi BCR kutji? I kojeg BCR ste dobili? 100% Warlocka od 15.000, sponzor MIX Music.... Stvarno ste trebali dobiti 2 komuda, al mozda je to zato shto se prvo vece nastupili u osakacenoj postavi, pa se Dado malo zajebo.... Ugl, svaka cast Quote
Draža Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 New Mythology 15. jula u Somboru sa 202jkom Quote
LazaGNR Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 E jebem mu kevu Bas sam mislio da odem do Sombora malo (nisam bio 100 godina) i sad kad sam video da ce 202-jka da gostuje tamo pomislio sam da je to dobra kombinacija,ali...ALI...posle toga sam se setio da treba 15. da idem na jednu svadbu (u NS-u),tako da ne znam dal' cu iskombinovati da odem do Sombora... Quote
Draža Posted July 12, 2006 Author Report Posted July 12, 2006 Zajeb, svirka je pomerena za 17. jul Quote
Draža Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 New Mythology 18.avgusta u Temerinu, klub Mexicano. Upad najverovatnije 50 din. Quote
Metathrone Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ja bih da pitam nesto. Slusao sam prenos iz Sombora (tj. snimak). Sta vam bi da pokusate da svirate Dream Theater? Quote
Recommended Posts