Draža Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 Redovno sviramo Erotomaniu i Pull me under, a to je jedini bend koji bas svi iz ekipe volimo. Inace ja nisam svirao u Somoru, vec me je menjao jedan lik, pa ni ne znam kako je dosvirano. Quote
Metathrone Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Nemoj ovo da shvatis kao pljuvanje ili slicno. Zvucalo je ocajno. Kao da su se skupili klinci koji su pre nedelju dana prvi put uzeli instrumente. Pevac uopste nema glas za tako nesto (cak je u nekim deonicama pevao i neki shatro growl). Mislim da treba usaglasiti zelje i mogucnosti, a ne udarati odmah po najkomplikovanijim pesmama. Treba dosta vezbe. Sve najbolje vam zelim. Quote
DJ_raBo Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Redovno sviramo Erotomaniu i Pull me under Svaka cast makar na smelosti. Ne znam kako svirate ali ako ste skinuli dobro-skidam kapu Ovom narodu treba progresive Quote
Draža Posted August 12, 2006 Author Report Posted August 12, 2006 Svirke u Temerinu nece biti iz jednog jako debilnog razloga - zato sto nemamo licencu, a ljudi se boje inspekcije. Sinoc smo svirali na moto festu u Futogu, ali nazalost pred malo ljudi jer smo bili prvi. Bar je bio dobar osecaj ponovo svirati na vecoj bini Quote
Rockdudbg Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 slusao sam vas sad skoro u skcu,i onako,ok ste... Quote
Mary Joe Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 I, jeste li vi prosli onda u SKC-u? Ne ostadoh do kraja. Quote
Draža Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 1.Papricice 2.Aetar 3.New Mythology Pa gledamo se u superfinalu Quote
Rockdudbg Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 jedino sto mi smeta je onaj nekako "domacinski" glas...nemogu da objasnim...ima neki trip... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Dream theatre pa vi niste normalni ! stvarno mislim da bas nije u pitanju u pitanju su gitare i bubanj! molim vas nemojte vise!! pozdrav! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 a lik je u pravu za domacinski glas kada bolje saslusas svirke peva ko da ste ga nasli na splavovima,bez uvrede!! Quote
Josip Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 a lik je u pravu za domacinski glas kada bolje saslusas svirke peva ko da ste ga nasli na splavovima,bez uvrede!! ajoooooooj, ROTFLMAO Kad je zupa-finale? Ko je pored ovih josh u finalu? Ja mislim da nijedna dvesta-dojka nemoze da prodje bez paprichica.... gejovi... Quote
bojan j. Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Dobra vam je pesma ljudi... Snimak je poprilicno dobar s' obzirom da je ziv, i bolji je od nekih instrument-po-instrument demo snimaka domacih bendova. U samoj pesmi kul je onaj power-like brejk. Pocetak je isto skroz gotivan, ali me potseca neverovatno na pocetak pesme Life In Still Water od Fates Warninga Pevac ima lepu boju glasa ali ga na momente nista ne razumem, kao da peva nekako sebi u bradu dok cita neki tekst na brzinu Inace ok skroz. Ima li jos autorskih? Koliko razumem sviracete sa nama u Bg-u 1. decembra tako da se vidimo na bini. Pozdrav! Edited October 6, 2006 by bojan j. Quote
Draža Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 Ima jos autorskih, ali jos ih nismo snimili. Vidimo se 1. pa eto prilike da cujes. Kontam da ce biti do jaja to heavy vece Quote
Guest neskutsi Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 popeo sam se da widim,uzeo sam da cujem,cekam da razumete ......cekam da mi se pridruzite........ne trazi sjaj u dubini tuge,jer ga neces naci....samo mracni sjaj!!!!!!!!!ok Dream jeste drugaciji,ima i grola,zato se to zowe cower,ne original------------ Poslednja swirka e bila do jaja............bg je razwaljen,a cujem da se sprema nesto oko prvog fck decembra za swe one u bg koji wole fck heavy !!!!!!!! OSECAJ U KRWi GORI KAO GREH,SRCE KUCA TAMU-IME ZA NOWI SWET KRIK U GRLU ZWERI NE POZNAJE STRAH,MRAK U MENI UBIJA POSLENJI LJUDSKI DAH>>>>>>>>>>>>>>>ENJOY & STAY HEAWY........new mythology'n'fck friends Quote
Vangelis Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 neko je bio dobar da popamti neke textove, vidim da i new mythology boy bend ima extremne fanove hahaha Bice veselo prvog Quote
Josip Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 naravno da ce biti veselo, sinotj smo se dogovorili za rakiju... Quote
Draža Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 New Mythology svira zajedno sa Aoorom u petak 20.10. u Padrinu u Temerinu. Bice tema na konc&okup Quote
Saša Grbić Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Svirka je ok, ali mi se vokal ne sviđa. Ovaj što pjeva više bi mu ležali narodnjaci. No u svakom slučaju podrška. Quote
Draža Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 Snimamo novi demo od 9 do 11 novembra, bice tri nove pesme, malo preradjena verzija Proklete Bajke i stara verzija Solidarnog Brata. Sve ce verovatno biti gotovo do sredine novembra i baceno negde na net Quote
facaly Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 More bio sam na svirku (Temerin) i bilo je SUPER............ .......jes da sam malo kasneo pa nisam chuo sve al ono sho sam chuo i (vido) bilo je dovoljno. izbor pesama je do jaja :power,heavy,prog...ma przenje na sve strane..... autorske pesme josh bolje od obrada.......malo duze ali tu je char sve u svemu ODLICHNA svirka samo NAPRED Quote
Draža Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Subota 18. novembar New Mythology u Srbobranu, klub Medison, upad 100 Quote
Draža Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Cetvrtak 23.nov New Mythology u BGu, FINALE DEMO MASTERSA u Studiu 6. Inace bend ce nastupiti u malo izmenjenom sastavu(bez mene) i kako stvari stoje svirace se: Mracni Sjaj Prokleta Bajka Sam Iza Vecnosti Quote
Recommended Posts