AngelDust Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Da li su New Mythology nastupali onomad u NS Timeu sa Nasty Michelle? Ne mogu da se setim koji je to tachno datum bio, pa zato pitam... Vidim bilo je dosta svirki tamo, al ne idu mi datumi... Quote
Draža Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 Beše to pre par meseci. Maskembal i žurka za sidu ili protiv side, tako nešto. Quote
AngelDust Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Ondak kad smo pravili balone od kondoma... E bejahu to dobri, ukusni (od jagode) kondomi..... ))))))) Quote
Draža Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 Ajd' ako neko sem mene prati ovu temu, ovo dođe nešto kao VAŽNO OBAVEŠTENJE!!! Bend će napraviti pauzu na neko vreme. Najviše zbog raznih poslova, ispita, letovanja, opet ispita... Imamo jako puno ideja i započetih pesama, ali nemamo vremena za ozbiljan rad u narednih nekoliko meseci. Sledeći put se verovatno pojavljujemo krajem ove godine, sa po kojom svirkom, a veliki povratak bi bio demo sa novim pesmama. U međuvremenu će biti postavljen novi sajt na www.newmythology.co.nr dok je majspejs profil već pokrenut na www.myspace.com/newmythologyband Aktuelni demo snimak će biti uskoro postavljen na net, biće obaveštenje. Pijte pivo u upražnjavajte redovan sex! Preporučujem Jelen i plavuše. Pozdrav od New Mythology i uzdravlje Quote
- Trinitus - Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Mislim da posle pauze treba da promenite ime benda...tipa : Triler,triJola i sl xaxa Quote
Draža Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Alarmantna vest!!! Saznavši da je tema o bendu otišla na drugu stranu, članovi benda su morali da lupe šakom o sto i reaguju. Nismo hteli nigde da sviramo do oktobra, ali zbog ozbiljnosti situacije sa temom odlučeno je da posetimo gitarijadu u Odžacima. Tako da Nju Mitolodži ipak nastupa i nije umro. Svirka je čini mi se 24tog avgusta. Yumetal je svetinja, uvek prva strana na forumu, Nikšićko pivo je sranje. Quote
Draža Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 NM će svirati na gitarijadi u Beški 31.avg. - prvi dan gitarijade Sviraćemo neke stare pesme u novom fazonu, a i po koju obradu Quote
Dowla Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 U kom fazonu cete bre da svirate pesme? Spikao sam sa Nemanjom o ovom nastupu, mozda i ja dodjem , ali nije jos nista sigurno. Quote
Draža Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 Ono što je ranije smrdelo na pavr metal, sada će do neba smrdeti na pavr. Ovo ostalo je skoro sve isto. Quote
Draža Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 U novim pesmama sigurno dosta. Biće završene sve te ideje u naredna dva meseca, pa ćemo i snimiti kad je već džabe. Quote
Draža Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 Priča kaže sledeće... Њу Митолоџи će nastupati na zatvaranju moto sezone u Novom Sadu. Sve se desava sledeći vikend ispred NS Time-a, a mi muziciramo 7.sep na toj manifestaciji. Sve je na otvorenom, ulaz se najverovatnije ne palća, pivo je MB ali je makar jeftino, striptiz, žemske... Ako bude kiše sve se prebacuje u klub. ... biće toga još ... Quote
Dowla Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Gledamo se tada, najverovatnije... Bend je sinoc nastupio sa 202 u Beshkoj. Set lista je bila sledeca: 1. Fear Of The Dark 2. Mracni Sjaj 3. Renegade 4. Lie Quote
Stormlord Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Lie?!Zar nije malo previse za vas?!Mislim,dobro zvucit ali prvo i prvo vokal je mnoooooooogo zajeban,a iskreno to vas ne moze izvuci.A da ne pricam o nedostatku klavijatura.Ovo ostalo moze da prodje. Quote
- Trinitus - Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Gan-dra,znash ti da ja vas podrzavam naaajvishe,ali morate se okanuti tih obrada !!! Nateraj ove tvoje lezilebovitje da sednu i da odrade te pesme vishe,2 godine postojite josh se drkate sa Mejdenima Aj,pa da djuskamo na svirkama i na vashim pesmama Uzdavlje Quote
Draža Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 To sa obradama je večita tema o kojoj se može napisati doktorat... Da ne smaram puno sa objašnjenjima - sviraće se 50%-50% autorskih i obrada još dosta vremena. U Beškoj trebalo da ide 3-3 ali smo izleteli iz termina, a sinoć sam čuo i da su se panduri pojavili u 1:00, a tada smo još uvek svirali prvu pesmu. Najviše mi je žao što nismo odsvirali Wasting Your Mind koji smo jedno 5 sati prepravljali i usviravali i sad je mnogo bolja nego na demo snimku. Stormlord, Lie je baš specifična pesma za skidanje - Petrući svira tu na 7žičanoj gitari, pa smo sve transponovali, poslednju solažu u kojoj se baš čuje klavijatura smo elegantno izbacili... Bilo bi teže odraditi pesmu samo sa jednom gitarom jer u nekim delovima se baš jako čuju dve gitare. Nisam nikad čuo kako Dream to odradi uživo. Meni ova naša verzija zvuči super, recimo bolje nego onaj Fear of the Mrak, koji je 5x lakši za sviranje, a desi se da ga omanemo. Uskoro još jedna svirka, čim bude 100% sigurno javljam. Svima Quote
Stormlord Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Neznam,meni je to jaaako cudno.Mislim da mi se ne bi svidela. Quote
- Trinitus - Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 gan-Dra srecno matori,pa da opet przimo u BG-u tugedr ! Vidimo se u gradu Quote
Draža Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Izašao je i program za moto fest: petak: Ragman Nju Mitolodži negde oko 20:30 možda malo kasnije Batiskaf Genom Sveti Gral subota: Alijansa Erupcija Hajvej Pero Deformero Kreš Loša vest je da se ulaz plaća i košta 300 dinara. Ulaznica važi za oba dana. Quote
Dowla Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 A wtf!!! Placa se upad i znaci bice unutra... Jeste li odlucili sta cete svirati? Quote
Dowla Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Bend ce svirati sa 202 u Beceju u Klubu Floyd u subotu 8. septembra. Quote
Draža Posted November 3, 2007 Author Report Posted November 3, 2007 Sledeća Nju Mitolodži svirka je 10. novembra u NS Tajmu na hitu 202jke. Inače... radi se, vežba se... biće možda premijera novih pesama sada na hitu, ako budemo zadovoljni kako je usvirano. Sprema se i nešto veće povodom dve godine od naše prve svirke, ako uspemo da nađemo odgovarajući prostor. Quote
Draža Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 Čisto da ne bude zabune, na plakatu piše da smo I. Maiden tribute. New Mythology neće svirati sutra nijednu Iron Maiden pesmu. Sviramo 4 autorske. Quote
Kinasky Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 e,dobro ovo zvuci...prvi put sam vas cuo,nazalost na radiju...ali ovo je dobroooo...dobra je ona "nova" stvar...samo napred! Quote
Recommended Posts