Kveld Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 svidja mi se taj fazon Interpola koji SWR koriste u svojoj muzici Quote
Sinstrel Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 A kako se meni ne svidja taj fazon Interpol-did-it-first... uvek taj Interpol, barem da je neki bend. Quote
Kveld Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 nemash pojma nije bitno da li je prvi ili nije.prave dobru mjuzu i to je to.ako ih ne kapirash , nishta strashno de de :smajlikojitapsheporamenu: Quote
Sinstrel Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Ne, ja sam fan Editorsa. Ali eto cudnog li cuda i njih porede sa Interpolom. Interpol je bas tesko ukapirati. Salim se nisu los bend ali od ova tri ovde pomenuta oni su mi na poslednjem mestu. Quote
Kakashi Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 She Wants Revenge? PA taj pevach mora da drka po ceo dan na Frantza Ferdinanda kad ima isti vokal ko on..... :) Tako promašeno poređenje. Quote
Vincent Hess Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Jbt ne mogu nikako da nadjem drugi album da skinem. Sve je nesto izbagovano. Tri verzije sam skinuo i nijedna ne valja Moze li iko pomoci? Quote
Vincent Hess Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Ako neko nadje neki dobar link za skidanje neka stavi Quote
Sinstrel Posted November 12, 2007 Author Report Posted November 12, 2007 Potrazi na torrentima. Ja sam skinuo VBR verziju i odlican je zvuk. Album... hmmm i nije nesto, barem ne na prvo slusanje. Kad se naslusam dobro onda cu reci nesto konkretnije do tad i ovo je suvishe. Quote
Kakashi Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Jbt ne mogu nikako da nadjem drugi album da skinem. Sve je nesto izbagovano. Tri verzije sam skinuo i nijedna ne valja Moze li iko pomoci? Evo. http://rapidshare.com/files/59260795/ThIsFoReWaSh__2007_.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/59260383/ThIsFoReWaSh__2007_.part2.rar.html Ali ništa ne propuštaš. Quote
Recommended Posts