People before Profits Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 elem, nisam nesto u ovih par godina puno navracao u ovu sobu, ali evo da probamda ostavim nekupesmu videh i prethodnih par threadova da ovde ima ljudi koji komentarisu sa 'ne pisi na engleskom'...iz raznih razloga razume se.....ja na ovom jeziku pisem vec nekoliko godina (onako za sebe a i po malo za bend) i jedini pokusaj pisanja (poezije) na srpskom se okoncao tragicnim produktom tako da, za sada pisem na engleskom, ali kako pisem to je vec drugo tako da, izvol'te, vidite, pa bacite koji comment..... I fear the hurting changes feelings I fear that words build walls between us Give me a second to lose my balance I fear my fall could start the silence A room is filled with shading absence This time it’s you, that’s the difference (ref.) Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by A word is said A lie Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by The words I said Today I’m dead I know that pain fits in my methods For a second my feet were on your toes ... A moment needed to press the button No return, it’s one way action Hallucinating to find expression… Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by A word is said A lie! Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by The words I said Today I’m dead Vertigo! i to je to otprilike
Helle Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Imam vrtoglavicu! VERTIGO.... svaka cHast mogla bih da te unajmim da sklepasH par textova i za nasH bend! Sve u svemu!
People before Profits Posted June 21, 2006 Author Report Posted June 21, 2006 o pa hvala hellena, my cigarette friend ako vam tamo daleko zafali txtova, shibni pp pa cemo da smislimo nesto glad you like it
Blinded by Tear Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Count me in my friend. Bas tu ti superrrrrr textovi. Kako mi se svidja ovaj dio. ''Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by A word is said A lie Our eyes don’t cry Extended moments don’t pass by The words I said Today I’m dead'' slusam Rammstein (Du Hast) mislim, bas se uklapa nekako...
People before Profits Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 uuu, hvala na pohvali, pesma je inace u nekom (recimo) alternative metal fazonu, malo tvrdje, s tim sto vokal nije deracina, tako da recimo da priblizno i moze da slichi rammsteinu poz!
Helle Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 o pa hvala hellena, my cigarette friend ako vam tamo daleko zafali txtova, shibni pp pa cemo da smislimo nesto glad you like it Your cigarette friend [ ] doista posHtuje tvoje pisanje i ako nam zatreba, cimam te na pp! Brate, zivio ti meni! *Vicky, prejak dio si izabrala, dz dz....
People before Profits Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 awwwwwwww haha, zajebano je biti polaskan kad vidis simcheta u avataru hahahaha, mudrac sa sinaj gore daj bre neku kritiku! pozz
greenenn Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 E dobro je!!Imas muziku za to??Il je to neka nova wo ova pesma?????A i kad ce aljbum??Jel ti pises textove??Il ko drugi?? Fino kao sto rekoh svidja mi se...
People before Profits Posted August 1, 2006 Author Report Posted August 1, 2006 jeste nova wo pesma, ulazimo u studio krajem meseca (kao da to ne pricamo vec godinu ipo ), uglavnom ja pisem, uz milosev srdacan doprinos poz!
Guest neskutsi Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Zanimljiwo,jako ali nejasno.....dobra forma,ali nepotpuna misao..... ako zelis stwarno da dopres do ljudi,morash razmisljati o tome kako oni cuju to sto pises o sebi........ i ne ulazi toliko u tamu............anyway ne de bi nekoga time kupio,pises radi sebe.........a ako se stwarno tako osecas.......u better get yourself a beer,the future's uncertain and the end is always near,reko je drugar JIM...............to ti je fck to ......bez uwrede
Guest wolfy Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 slazem se sa neskutsi inache mi se svidja dosta tekst,na skali od 0 do 10 to bi bilo 8
People before Profits Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 heh....pa ne znam, ja volim da ipak ostane nedoreceno...mislim da ako uvek kazes sve (osim ako nije angazovan txt u pitanju, mada ni to ne mora da znaci), ostaje vise na citaocu/slusaocu da tumaci...i to je po mom misljenju dobro...ne znam sta konkretno nije jasno oko ovoga? jbg, txt je mracan jer je i tematika takva sama po sebi, ali mislim da je jasno o cemu se radi...ili? inace, koga interesuje da cuje verziju sa muzikom, neka bane 21og u dom, sviracemo ovu stvar po prvi put...uzivajte
Recommended Posts