WHISPER_EVE Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Bend oformljen u maju 2006. Prvi put su nastupili u Kovacici 23.06.2006. Muzicka orijentacija-Hard Rock, sa manjim "izletima"- obradjivanje POP hitova u METAL... Clanovi-VUKASIN (lead-vocal) -LEON (guitars) -NIKOLA iliti INKI (bass guitar) -IVANA (keyboards,vocals) -PECA (drums) komentar... Quote
Cwiya Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Bend oformljen u maju 2006. Prvi put su nastupili u Kovacici 23.06.2006. Muzicka orijentacija-Hard Rock, sa manjim "izletima"- obradjivanje POP hitova u METAL... Clanovi-VUKASIN (lead-vocal) -LEON (guitars) -NIKOLA iliti INKI (bass guitar) -IVANA (keyboards,vocals) -PECA (drums) komentar... ....lepo Quote
WHISPER_EVE Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 ....lepo whisper nastupa sledeci put, 1.7.2006. U PROKUPLJU sa radiom 202.. Quote
Apeiron Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 E jebi ga, nisi se bas pretrgao sa informacijama... Koje pop pesme svirate u metal obradama, kontakti sa bendom, website imate li, planira li se album...? Quote
WHISPER_EVE Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Obradili smo na prosloj svirci Madonu- Frozen... U planu su Zdravko colic, Gibonni, Shakira, Abba itd... Inace ja sam zensko... Website nemamo... Daleko smo jos od toga... Autorske postoje... oko 50 pesama... Treba da se napravi njihova selekcija, da se navezba i nastupi sa njima i onda snimanje u kod Dadija... Bend ce verovatno od septembra-oktobra poceti sa samostalnim svirkama... Planira se Fest sa Hard-Rock repertoarom... Posle su u planu klupske svirke u Lavi, Bard-klubu, Danguba, Vanila, Miss Money Peny itd... MOZDA neki Kuglas... Bend ce se pripremati za dvostruko orijentisanu publiku-za hard rock, pop, funky, soul.. To su otprilike planovi... Quote
_NeSa_ Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Ja ne znam kako neko moze da da komentar,kad ste novi bend i kad vas skoro niko jos nije cuo. Gledajte da imate malo vise svirki,pa onda pitajte za komentare. Poz Quote
WHISPER_EVE Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Slazem se... otvorila sam topic najvise iz razloga da bi objavljivala gde neko moze da nas cuje... Quote
Mary Joe Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Ovo zvuci primamljivo. Valjda cemo vas cuti uskoro. Quote
Divlji Tigar Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Da li svirate peme Divljih Jagoda. Quote
Shamandalie Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Kada se malo forum reorganizuje, mislim da ce ovo ici medju tribute bendove. Quote
Divlji Tigar Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Kada se malo forum reorganizuje, mislim da ce ovo ici medju tribute bendove. Imaju i autorske stvari. Quote
WHISPER_EVE Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Kada sam bend sastavljala i okupljala bilo mi je u cilju da te pesme koje imam konacno izbacim iz fioke i da se konacno sviraju... do toga treba da prodje malo vremena... moraju prvo da se sviraju KOPIJE, tj. tribute... usput sam mislila da obradjujemo taj pop cisto da bi bili malo razlicitiji... sve to u cilju da se sazna za nas... evo jedan text koji ce se verovatno naci na albumu- Mnoge ljude stalno pitam za tebe da li skitas il se pitas kako mi je ja sebi nikad ne bi oprostila kada bih ovu gresku ponovila ja ne znam kako podnosim sve ove dane razum se pretvorio u stenu,krv i led zbog onog sto zna sada dve,duse te zajedno venu veceras opet necu ja imati sna pesma se zov Nesanica i ovo su prva strofa i refren... Quote
Prinzessin Tinea Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 (edited) trebali ste da uradite vise pop obrada i tu autorsku i da nastupite... Inace, bili ste slatki u Kovacici, bicete super za jedno dva-tri meseca, samo jos malo da se uvezbate... P.S. Da li se to meni ucinilo ili ste vi spustili malo tonalitet tj. da li ste transponovali pesme (jesam dobro rekla)?! Edited June 25, 2006 by Tinea Quote
Around The City Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Mogu ladno da vam sredim svirku u Mokrinu samo ako ste dobri Quote
Apeiron Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Inace ja sam zensko... Sorry Nego, sve najbolje sa bendom, naravno. Quote
MudriPanj Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 kako je mogucje da imate 50 autorskih pjesama a postojite manje od 2 mjeseca? Quote
WHISPER_EVE Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 kako je mogucje da imate 50 autorskih pjesama a postojite manje od 2 mjeseca? moje su pesme... smisljala sam ih i pre nego sto sam oformila bend... Tinea... mi smo imali jednu probu pre te Kovacice... Leon je uso neki dan pre te svirke... Normalno da to nije bilo najbolje izdanje... A i imali smo problem sa tonom ne nasom krivicom... Quote
macabre_girl Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 napravite stranicu na myspace-u or smth,tamo mozete i da uploadujete pesme da vas chujemo Quote
WHISPER_EVE Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Ok. da li znate ko sve svira od bendova u prokuplju? Quote
SilentMan Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Znam da svira Fuel,ali ovog puta cist NGHTWSH jer imamo klavijature... Quote
WHISPER_EVE Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 UUUU pa super... opet se srecemo sa FUELom... Fino.... A ko vam svira klavijature...Jel Vlada? Quote
SilentMan Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Jeka, ex-EON... Odlicno svira,imacemo probu ovih dana i pravac Prokuplje! Quote
StRatO Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 hehe... sretno s bendom... vidimo se u KG-u.... Quote
Recommended Posts