WHISPER_EVE Posted July 1, 2006 Author Report Posted July 1, 2006 Mike Oldfield-Moonlight Shadow Gwen Stefani-It's my life Madona-Frozen Madona-Sorry(Hung up) Madonu Frozen smo vec obradili.... Insistiram na Popu... Zasto? Zato sto sam mozda malo sebicna... Autorkse cemo raditi tako sto ce biti fazon JA (tj. IVANA) i moj prateci bend WHISPER... Sa autorskim necemo nastupiti dok ne udjemo u studio znaci-za 2do3 meseca... Jeste IVANA IZ MANOJLOVICA... Ko me to poznaje? Quote
WHISPER_EVE Posted July 1, 2006 Author Report Posted July 1, 2006 Sta je to Vukasin jel se to maze na hleba!?u prevodu sve si mi rekla!! NESTO malo podesnije,ako nije frka,mislim tip vokala,raniji bendovi,i tako to... Vukasin ima slican glas kao sto ima npr NESA iz stratusa(Osvajaci-Vrelina),malo nizeg opsega (do A1 ounim glasom, falsetom ne znam...) On decko pre nije pevao ni sa kim koga znate... Radio je akustiku po BGu i Srbiji... Obradicemo Michael Jacksona-Beat it... Quote
Prinzessin Tinea Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 xixi, znam i ja Ivanu, ali dobro, i ona zna mene Baj d vej, obradite Toxic od Britney Quote
WHISPER_EVE Posted July 2, 2006 Author Report Posted July 2, 2006 gde je manojlovac? "Kosta Manojlovic" Srednja muzicka skola... Ljudi sinoc je bilo extra....Mi smo probili led i bili jako dobro prihvaceni.... Ko je slusao prenos ili bio u prokuplju znace kako je bilo... Quote
StRatO Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) "Kosta Manojlovic" Srednja muzicka skola... Ljudi sinoc je bilo extra....Mi smo probili led i bili jako dobro prihvaceni.... Ko je slusao prenos ili bio u prokuplju znace kako je bilo... sta ste probili???? highlight: Ko je slusao prenos ili bio u prokuplju znace kako je bilo... Edited July 2, 2006 by StRatO Quote
WHISPER_EVE Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Lexa?? Peca ti je rekao-Ti si bre decko budala!!! Quote
VEPAR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Meni je bilo najace kada smo se vracali, i kada si ti zamolila Olgu i Jeta da zaustave autobus Quote
WHISPER_EVE Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 AAAAAAAAAAAAAA joj.... Ti nemas blage kako je meni bilo lose te noci zbog toga....JOj!!! Dobro bar znam da za sledeci put nema spavanja u autobusu!! Quote
WHISPER_EVE Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 E a sto je lexa budala? ne znam, tako mi je rekao peca da napisem... Quote
WHISPER_EVE Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 Nisi valjda uvredjen??? Peca se zajebavao!! Quote
WHISPER_EVE Posted July 19, 2006 Author Report Posted July 19, 2006 VECERAS 2 CLANA BENDA WHISPER U BASTI KLUBA FEST SVIRA DOMACE I STRANE POP I ROCK HITOVE... ULAZ JE DZ, PICE-STANDARDNA CENA POCETAK U 22H VIDIMO SE! Quote
WHISPER_EVE Posted July 26, 2006 Author Report Posted July 26, 2006 WHISPER NASTUPA U CRVENKI 29.07. Uradicemo WHITESNAKE TRIBUTE zbog predstojeceg koncerta... Quote
Jon Lord Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 http://www.club-zzvono.co.yu/galerija.php?...%20radija%20202 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Quote
WHISPER_EVE Posted July 27, 2006 Author Report Posted July 27, 2006 Hvala Vlado... bas su simpa fotkice... Quote
SAVATAGE Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 E cao Ivo nisam stigao onda na vas unpluged jebi ga imao sam neki cim a nemm ni kredita a ni vremena da ti javim A sto se tice DEMO-a evo ti linkovi gde mozes da ih skines ( 2 pesme ) pa mi javi utiske http://rapidshare.de/files/27025762/EON_-_PEVAJ.wma.html http://rapidshare.de/files/27027536/EON_-_..._Hand_.wma.html Quote
Mary Joe Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Pola ovih fotki nece da mi se otvori. Quote
Recommended Posts