Geozee Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Imate jednog od najboljih gitarista kod nas! Quote
SAVATAGE Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Imate jednog od najboljih gitarista kod nas! Dobar je mali Ali nije to lik sto svira sa Djordjem Davidom ( predpostavljam da si na njega mislio ) samo lice do jaja - furaju isti imidz Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 najbolji dzoni iz eona fenomenalno svira>imam zarku zelju da upoznam lika!!! mali iz whispera je Leon,sve je to cool ali Malmsteen skola je jedno veliko go... pa mi se nesvidja zasto lik sve polaze na to!!! I mnogo mi je nekako sweet looking boy>a to je malo bezveze tj. taj glem izgled i sve!! Mada koliko god se meni to ne svidjalo Whisper zvuci sasvim dobro!! VEliki pozdrav Peci sto misli da sam budala i i svim bivsim clanovima foolstopa!!!! Quote
WHISPER_EVE Posted July 28, 2006 Author Report Posted July 28, 2006 Na zalost Leon nece svirati u Crvenki...Trenutno je u Sloveniji... Zamenice ga za tu svirku Johnny (ex-Full Stop)... Hvala za dobre komentare i kritike... Quote
WHISPER_EVE Posted July 29, 2006 Author Report Posted July 29, 2006 E cao Ivo nisam stigao onda na vas unpluged jebi ga imao sam neki cim a nemm ni kredita a ni vremena da ti javim A sto se tice DEMO-a evo ti linkovi gde mozes da ih skines ( 2 pesme ) pa mi javi utiske http://rapidshare.de/files/27025762/EON_-_PEVAJ.wma.html http://rapidshare.de/files/27027536/EON_-_..._Hand_.wma.html e preslusala sam... Pevaj mi se jako dopada, Alone me je malo udavila... necu da komentarisem produkciju... gledam kakve su pesme, kako su osmisljene... Super, samo nastavite.... Quote
WHISPER_EVE Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 Svaki clan u bendu je dobar na svom insrumentu, ne samo Leon... Quote
Saša Grbić Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 E, baš me interesuje kako pop stvari zvuče u heavy obradama. Quote
WHISPER_EVE Posted December 3, 2006 Author Report Posted December 3, 2006 (edited) BEND JE PROMENIO POSTAVU VOKAL- MILICA GITARA-JESA (EX ALIEN SEX, VALHALA, HOT STUFF) ostali clanovi se nisu promenili... znaci Peca, Inky i ja smo tu... uskoro pocinjemo sa svirkama Edited December 3, 2006 by WHISPER_EVE Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 aha!!! kod vas se ljudi menjaju ko carape!!! pa sa srecom!!! Quote
Geozee Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Kad sam vas zadnji put slusao bili ste ok (kad je leon svirao). Odusevljen sam obradom stvari Madonna - Frozen. Quote
WHISPER_EVE Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 drago mi je... bend nije radio neko vreme... nekih dobrih 2 meseca jer ja snimam CD za PGP i nisam stizala da okupljam bend... u medjuvremenu Vukasin(pevac) i Leon su nasli neku drugu varijantu...zbog toga su se promenili clanovi... @!!!SERAFIM!!! Sta je lose u tome promeniti clana? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 pa sta znam valjda clanovi! ili recimo bend! mislim kakve veze bre ima uostalom,jebes bend dok smo svi zivi i zdravi dobro je! ajd uzdravlje ziveti se moze i na aparatima! Quote
Geozee Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Lose je promeniti clana, ali kad se mora... Quote
WHISPER_EVE Posted January 2, 2007 Author Report Posted January 2, 2007 Bend WHISPER vam zeli Srecnu Novu Godinu... Sve naj... Quote
Recommended Posts