shreddlord Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Dajem chasove gitare, 500 din/chas(90 minuta) yngwie, rusty cooley, vai, petrucci, michael romeo, michael a. batio... ko je zainteresovan, moze da pogleda neke moje video lekcije na netu http://www.megaupload.com/?d=RT8G7J8Z http://rapidshare.de/files/23069052/vezba_za_brzinu.MPG.html
ManOnTheSilverMountain Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Naleteo sam na ovaj oglas pre par meseci pa akomozda nekome bude koristio: Casovi gitare, za sve uzraste, svi stilovi tel:011 3390 698
_NeSa_ Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 e' date='29. 10. 2006, 13:21'] Mire ? 'alo,Neso,Mire ovde,gitarista... Sad je vec bivsi profa,ali se mozda uskoro vratim kod njega...jedino sto je malo cudan covek i sto ima neki trip sa parama...a ume da bude gotivan
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 (edited) Kolko naplacuje taj profa? Ja nasho neki broj od opasnog chike koji nabroji sve moguce zanrove metala i toliko je opak da pishe Trash umesto Thrash al evo broja 013/511 495 064/11-55-920 Edited October 30, 2006 by STARSHOOTER_SUPREME
_NeSa_ Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Sve moguce zanrove metala? Ala je raznovrs'an ... Mire naplacuje 600 din,koliko znam,ako ste disciplinovani,dobro cete saradjivati i nece vas zajebavati
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ako ne udara sljange za nedisciplinu nije to pravi profesor Ja kod Dushana S klecim na kukuruzu:)(nemojte ovo svatiti perverzno)
Guest ron jeremi Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Mire te trpa teorijom samo tako,a malo je vezbe na casu. Ja sam prvo iso kod njega pa sam preso kod Dusana. Vise mi odgovara njegov nacin rada(lepo ti pokaze kolko si i u cemu truo pa odes izbedacen kuci i sviras do iznemoglosti).
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Znachi Dushan je dobar al kad ima vremena....Mozda je reshenje kombinovanje obojice cena uhvati ko da idete kod jelica:PPp
-Abraxas- Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 (edited) a sam prvo iso kod njega pa sam preso kod Dusana. Vise mi odgovara njegov nacin rada(lepo ti pokaze kolko si i u cemu truo pa odes izbedacen kuci i sviras do iznemoglosti). Haha,to mi je nesto bas poznato Edited November 2, 2006 by Sitch Boe
Dushan S Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Ajd ne preterujte, pa nisam valjda baš tako grozan
Dushan S Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Za tebe 5 evrića ili 400 dindži, za sad. Može i više po dogovoru
-Abraxas- Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Ajd ne preterujte, pa nisam valjda baš tako grozan Ma nikako ajd ,dosta sale,super si ti ,samo kada tebe vidim kako svirash,onda mogu samo da se zatvorim u sobu i da sviram do iznemoglosti i da placem
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Tebi je pokazivao sviranje a meni cesljanje to je prva stvar koji gitarista mora da ima da izgleda kao gej :PPPp
Archibald Reiss Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Za tebe 5 evrića ili 400 dindži, za sad. Može i više po dogovoru A za nas ostale smrtnike?
_NeSa_ Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Mire te trpa teorijom samo tako,a malo je vezbe na casu. Ja sam prvo iso kod njega pa sam preso kod Dusana. Vise mi odgovara njegov nacin rada(lepo ti pokaze kolko si i u cemu truo pa odes izbedacen kuci i sviras do iznemoglosti). Sto se Mireta tice,zavisi,nije uvek tako...ako mu trazis nesto drugo(nemojte ni ovo perverzno shvatiti),pokazace ti. Dusane,nije valjda da mucis decu?
Dushan S Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 A za nas ostale smrtnike? Za tebe 5 evra, ali moraš na tabli da napišeš "Bon Jovi (pravi) ima manju pišu od Sambore" 234 puta pa onda tek čas! COvek zivi od toga:P Misliš živim od toga da mučim decu?
_Grotesque_ Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Mnooogo je dobra fora da svakome kazes "ZA TEBE je 5 evrica"! Salu nastranu, vrlo verovatno cu uzimati casove kod tebe ali tek posto se doselim u BG.. Trenutno sam na nekih 300km, pa bi mi za svaki cas trebalo oko 7 sati voznje..
Secracon Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 He he... Dušane, priznaj! Jednostavno nemaš srca da deci uzimaš više od 5 evra. ...poznata problematika... Mada, ako ćemo iskreno, to je jako smešna suma...
Dushan S Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Mnooogo je dobra fora da svakome kazes "ZA TEBE je 5 evrica"! Salu nastranu, vrlo verovatno cu uzimati casove kod tebe ali tek posto se doselim u BG.. Trenutno sam na nekih 300km, pa bi mi za svaki cas trebalo oko 7 sati voznje.. E izgovori... kad sam ja bio u tim godinama, do škole se išlo zimi kroz sneg u planini 20 km, pokušavam da ne zakasnim jer će me babo posle izlomiti od batina ako čuje od učiteljice da sam izostajao, u jednoj ruci užina na leđima torba, gladan planinski vuk me cima za jednu nogu i grize a ja ga udaram nekom granom... Mnogo ste se vi brate razmazili Dušane, priznaj! Jednostavno nemaš srca da deci uzimaš više od 5 evra. ...poznata problematika... Pa otprilike. Ono ajde, matorci daju pare kad treba da se popravi kec iz matematike, a ovako mi nešto žao da uzimam jaču kintu. Mada kad vidim ponekad da neki "stručnjak" naplaćuje duplo više od mene, nešto se razgoropadim Mada, ako ćemo iskreno, to je jako smešna suma... icon_cry.gifKoliko su tebi časovi, ako rešim da učim bas, ili čujem da neki Novosađani hoće da gule prste? A i da uskladimo cene, vreme je da se formira sindikat!
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Kaki sindikat nema komunizma samo striktni fashizam kod vezbanja:P
zile_kondic Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Nije mi jasno...koji ce ti neko da te uchi kad, ako si svestan svoga sviranja, ne treba niko da ti pokazhe u chemu su truo, ti to dobro znash i treba da vezhbas vishe na tome...I ima GOMILETINA resursa na netu...chasova, video lekcija...njaaah...madovoljno je samo da vidish nekog ko do jaja svira pa sam da se skontash. http://damatrix2003.proboards18.com Ovaj sajt ima sve... Inache i ja drzhim chasove ali samo prijateljima (blam me da mi dolaze nepoznati) I ne znam zashto svi seru da teorija nije potrebna...da bi u potpunosti razumeo gitaru, morash da znash i neshto od teorije...problem kod vecine predavacha je da ga,brale, preterivaju...Ja moje uchenike uchim da rade logichno, da sklapaju skale vizuleno na osnovu hromatske tabele, da iz istih skala na osnovu shablona izvlache tonove akorada, i pronalaze ih na gitari, kako da od obichnog akorda dobiju bilo koju ekstenziju, bilo gde na vratu......to kad se jednom nauchi...al opet kako da objasnim nekom ko ne zna teoriju u chemu je razlika izmedju Cmaj7 i C7, od chega je sastavljen CmM7#9...kad ne zna ni shta je mali molski septakord, a ne veliki...ma vecina ne zna ni od kojih lestvichnih tonova se pravi septakord i kako...ti ljudi uche hvatove napamet...jednog dana ce jednostavno udariti u plafon... Uchitelji treba da forsiraju teoriju al ne preterano, a uchenici vezhbanje, jako preterano...da uzme to shto sam mu danas objasnio i pokazao i SAM da radi na tome...'bem ti pedagogiju, necu ja nikoga da molim da radi vezhbe...al bez vezbanja nece nikad napredovati...a opet podloga svega toga je poznavanje teorije(samo one zaista potrebne)... E dosta sam srao...chasovi kod mene su 400(90min), pa ko hoce to da zna i razume, nek mi se javi...ja sam u NS.
Recommended Posts