AsimptotA Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Idealista Moj drugar ime vam reći neću, Idealista je on u duši Sa istim takvim deli sobu, Zajedno im se i veš suši. Kada sam morao od kuće ići, Primili su me kao brata, On je spavao na sredini A njegov drugar suprotno od vrata. Voleo je rasu svoju, Za nju bi i u beograd, Ali nikada nije došao tamo, Ko kaže da jeste, taj je smrad. Dugovao je dosta toga, Od piva pa nadalje, Jurili su ga zato po parku , Ali on se ošišao i obrijao malje. Ratnik je on u duši pravi, Za ono sto misli uvek se bori, Bilo na mobu, bilo u igraoni, Svoje ideale on vazda slavi. Doćiće on, jednoga dana, Siguran sam da bi hteo, Uvek mi kaže doćiću sutra, Ja sam uveren, zašto ne bih bio?
Helle Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Genijalno-do jaja! Text bi tako dobro dosHao za punk/rock verziju nam! Brate, ASIME!
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 nema rumenige pare za kartu....
Helle Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Ima, ima! Konstantno se vracam na temu, pijesma je do mojih j@j@! ASIM za preCednika!
Rumenige Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Bio sam veoma kratko..morao sam da se vratim zbog citaonice.
Recommended Posts