Gospa na Sivcu Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Koje prizore cete pamtiti kao neizbrisivi utisak celog zivota? Nesto sto se desilo vama ili nome ko vam znaci, veselo i lepo, ili traumaticno i jezivo.Udrite.
Gospa na Sivcu Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 Kad niko nema herca da napishe ajde ja cu prva. Najgora slika je slika meni najdraze osobe, bolesne u krevetu koja moze samo da me gleda i slabashno se osmehuje.
kuruz Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Najgora slika?Promashaj Mijatovica protiv Holandije u Francuskoj devedeset osme(ne mogu sad da se setim bilo chega drugog,ovih dana samo o fudbalu razmishljam). 1
Valkyrie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Hm, nije li to previše privatno za metal forum
Doug Bradley Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Najgora slika?Promashaj Mijatovica protiv Holandije u Francuskoj devedeset osme(ne mogu sad da se setim bilo chega drugog,ovih dana samo o fudbalu razmishljam). Gde nadje da me podsetish na to
Novaliis Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Koje prizore cete pamtiti kao neizbrisivi utisak celog zivota? Nesto sto se desilo vama ili nome ko vam znaci, veselo i lepo, ili traumaticno i jezivo.Udrite. Uvek cu pamtiti prizor koji sam ugledao na dnu reke dok sam se davio kao klinac.. Istina, dosta je mutna slika ali tu je u glavi..
Inuria Malkava Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Evo jedne moje traume - nije da sam se davila, ali umalo da se onesvestim od muke kada me je majka kao malu, na moje insistiranje, stavila na "balerinu", jezivi ringispil na nekom vasaru... Uvek cu se secati balerininog smeska, podignute crne kose i ljudi koji silaze sa njene suknje i povracaju tu ispred, a medju njima ja... Naravno, ima u mome zivotu mnogo vise stvari koje su mi ostale urezane u pamcenju, ali, sto rece Valkyrie, previse je intimno za forum, pa sam ovu epizodu kao saljivu podelila sa vama...
Livia Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Evo jedne moje traume - nije da sam se davila, ali umalo da se onesvestim od muke kada me je majka kao malu, na moje insistiranje, stavila na "balerinu", jezivi ringispil na nekom vasaru... Uvek cu se secati balerininog smeska, podignute crne kose i ljudi koji silaze sa njene suknje i povracaju tu ispred, a medju njima ja... Naravno, ima u mome zivotu mnogo vise stvari koje su mi ostale urezane u pamcenju, ali, sto rece Valkyrie, previse je intimno za forum, pa sam ovu epizodu kao saljivu podelila sa vama... Ja imam fobiju od te balerine,nikad se nisam vozila ali secam se uvek na vasaru kad je vidim da sam umirala od straha.I dalje je mrzim.
Inuria Malkava Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ja imam fobiju od te balerine,nikad se nisam vozila ali secam se uvek na vasaru kad je vidim da sam umirala od straha.I dalje je mrzim. Eo vidis!!! Npr, mene obuzima nelagodnost i kada vidim marionete, trbuhozborce ili lutkarsko pozoriste...
Valkyrie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Mene je ortak provukao na "kamikazu" kad sam imala 10 godina - a bilo je zabranjeno za sve ispod 13 - sedište mi je bilo daleko preveliko, uopšte me nije držalo u mestu, i kada se setim zaista je bilo opasno i rizično... pogotovo kad ode gore (ako se neko vozio i zna na šta mislim), držala sam se rukama... ... ali mi je bilo ekstra, priznajem
Wise Owl Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Mene je ortak provukao na "kamikazu" kad sam imala 10 godina - a bilo je zabranjeno za sve ispod 13 - sedište mi je bilo daleko preveliko, uopšte me nije držalo u mestu, i kada se setim zaista je bilo opasno i rizično... pogotovo kad ode gore (ako se neko vozio i zna na šta mislim), držala sam se rukama... ... ali mi je bilo ekstra, priznajem Ne znam da li mislimo na isto, ali ja to zovem frizbi. Veliki krug sa sedistima unaokolo bez zastite, koji se vrti k'o lud i trese, a ti se uzdas samo u snagu ruku Ekstra, nego kako
Valkyrie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ne nije to, ali znam na šta misliš. Ok je, zezanje Poznat je i kao Enterprise (onaj o kojem sam pričala) ... diže na veliku visinu, visiš "naglavačke"... u know?
Wise Owl Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Poznat je i kao Enterprise (onaj o kojem sam pričala) ... diže na veliku visinu, visiš "naglavačke"... u know? Hocu to da probam Gde ima, 'leba ti?
Valkyrie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 U Budvi skoro svake godine. A koliko sam čula i na Novogodišnjem vašaru u BGu.
Álvaro Recoba Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ja ћу да памтим слику деде у болници дан пре него што је умро. Као да није желео да га видимо таквог ...
MissionVao Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Meni nekad zvuci smesno, nekad tuzno, ono prvo uglavnom kad necu da se skenjam, ali kada smo sahranjivali deku i kao pre zatvaranja kovcega svi su se skupili da se pozdrave dok sam ja stajala preplaseno u cosku one prostorije na groblju i onda se moja baka okrenula ka meni i pitala jezivo i tuzno "zar neces da vidis deku?" Koji horor
Gospa na Sivcu Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 Iz nekog razloga dobijem napad smeha na sahranama. Svi oni tako stoje i smrchu i stoje i stoje ...aman sahranite coveka sto mora da se pravi cirkus? I ta glupost sa luftiranjem-treba pamtiti coveka kakav je bio pre smrti a ne njegovu ljusku.
Inuria Malkava Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da malo skrenemo sa svih ovih losih slika (ipak je ime teme "Vecne Slike-dobre I Lose"). Ona lepa slika koju cu uvek pamtiti, je slika moje sestre kada se nasmesila po prvi put... Imala je 5 meseci i to je bila najlepsa beba koju sam do tada videla. Inace, sve te slike vezane za nju dok je bila mala... kako se igra, spava, prvi koraci... Naravno i besnjenje i pekmezenje, pljuvanje hrane i vristanje, ali to cemo izostaviti...
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Najtuznija slika? Pa, to je dogadjaj, od pre 2 godine, kada mi je, na rukama, u Hitnoj, umrla baka. Sve se odigralo, relativno, brzo. Slosilo joj se, stigli smo tamo,a nesposobne sestre nisu, nikako, uspevale da je prikljuce na infuziju. Ja sam joj trazila vene. Ona je cas bila u bunilu, i pricala o svojim unucima i praunucima, a kada je, na trenutke, dolazila sebi, stezala me je za ruku. Nikada necu zaboraviti taj strah u njenim ocima. Znam dosta ljudi, koji tvrde da se ne plase smrti. Ali, kada taj trenutak dodje... Ma, to je strasno. Tada sam zakljucila da, sto si stariji, imas sve vecu zelju za zivotom. A, najlepse slike... E, pa to je, svaki put, kada svojoj sestrici, i sestricu (za nepoverovati, ali, izmedju njih je razlika, nepune, 3 godine), nakupujem raznih gluposti, pa vidim koliko su srecni, zbog toga. Volim decu, jer ih slatke sitnice cine beskrajno srecnim!
tovar Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 kad sam cuo da je poginula jedna 17-godisnja devojka koju sam upoznao prethodno vece. informativni razgovor sa murijom (u stranoj drzavi sa istorijom konflikta). pijanstvo iz besa posle toga. faca moje prijateljice dok je trazila ime i prezime svog bivseg, nestalog u cunamiju na tajlandu, na spisku poginulih. sukobi sa organima reda (svih nivoa) od 1996. do 2000. djindjiceva sahrana.
Jackie Brown Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 ruzne slike: pad niz stepenice i panika u kuci deda pred smrt sahrana dedinog brata i dede boravak u USA zli ljudi iz osnovne i gimnazije Marko je spomenuo Djindjicevu sahranu,a ja dodajem i taj dan kada je ubijen osecaj besa i praznine koji me cesto obuzima Lepe: moj brat kao beba leto 2003. Tunis sa MaYom blejanje sa mojim muzOm blejanje na zidicu Kalisa caskanje sa drugaricama do stinih jutarnjih casova sundjer Bob pizama na jednoj drugarici jutarnji ledeni Nes na terasi....
gavrosaurus Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Први пољубац са Миром испред Правног ... Ћале у болници, кад сам видео колико је јебено јак а на свим могућим апаратима ... Прво слушање "Ride the Lightning" ... Овердоуз у војсци кад сам бацио пеглу у строју при спуштању заставе ... И тако ...
Tatyannahhh Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 zli ljudi iz osnovne i gimnazije kids are wicked you know...
MissionVao Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Zar ikoga bole zli ljudi iz proslosti ? Bilo je zlih, ali njih i kao dete mozes da posmatras kao zle ljude i da te to ne sjebava psihicki... meni je samo bio smor sto nisam postala riba malo ranije Hmm lepe slike... nema ni jedne koju bih izdvojila. Verovatno neka iz detinjstva kog se ne secam bas.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Први пољубац са Миром испред Правног ... Прво слушање "Ride the Lightning" ... Овердоуз у војсци кад сам бацио пеглу у строју при спуштању заставе ... И тако ... preslatko podseca na deeo nekog domacjeg filma
Recommended Posts