Ni! Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ja nisam gledao to 2 girls 1 cup, sta god da je to, ne bih da pogledam. Posto svi kazu da je nesto uzasno Prije cje biti da je kombinacija komichnog i odvratnog. xD
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 (edited) Hocu ja da vidim te stvari... Edited December 20, 2008 by Brynhildr
Machka Naopachka Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 2 clowns 1 cup, kermit... ti su mi najdrazi.
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Najgora slika, kad ortaku puce koleno na tekmi... i dan danas se jezim kad se toga setim... A najbolja koja mi se desi uvek kada sa devojkom odem da posmatram zalazak Sunca. Kad vec Sunce zadje a njoj senke padnu preko lica, gleda me u oci i nezno se smesi
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Kandidat za najgej post yumetala. Zasto "najgej", jbg to me ispunjava...
Baal Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Dobro, nebitno je šta te ispunjava ili ne, ali zar ne misliš da je malo neukusno pisati takve stvari na forumu? Mislim, ok to, intimni trenuci sa svojom dragom, svako to od nas ima, ali pisati o tome na forumu, tj. na taj nalin... Nemoj da postaneš kao Prince.
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Pa to i nije toliko intimno, bar po meni... A i ne stidim se toga sto mi je lepo sa devojkom, tako da mi nije problem da to podelim sa vama... p.s sad si se povadio, ptvi post ti je bio bas neumesan
Nisko_Se_Mazim Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Ova tema je gay Sve nesto u fazonu srednjoskolskog dnevnika-jes pazi da cu pisem o tome na forumu "Dragi dnevnice dok sam skidao djanu prdnuo sam par puta od treme i svrsio usput ribi po faci" :) Edited July 26, 2009 by Full_Metal_Yakuza
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Zasto "najgej", jbg to me ispunjava... Haha ovo ispunajva je josh vishe gej haha 1
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Dobro jeste bilo bas pateticno, al' jbg sta da se radi... U principu, serete, al' sam se i ja prosr'o ljudski, tako da bas i nemam prava da se branim... Zato 'ajde zajebavajte me dok ne naidje jos nesto slicno...
Dark_Elf Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Pa to je zato što se primaš i odgovaraš im. Trebao si odma Balla da iskuliraš i sve bi bilo u redu. Bagra je to!
tier_mfkr Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Hvala... Jesam glup, al' sam krupan pa ako te neko dira znas na koja vrata da kucas!
Dark_Elf Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Hahah... važi... Evo vidiš... svi se ućutali sad.
Ајлин Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ne razumem stvarno. Ako nekome ne odgovara emotivnost, čemu komentari. Mnogo intimnije stvari su otkrivane na ovom forumu. Ako vam je tema gej i ne odgovara vam, prosto je: gtfo. Ko ja sa Manowarom.
Baal Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Dobićeš warn od Laze. Nije mi gay što je neko emotivan i nije da mi ne odgovara što je neko emotivan, ali ne razumem potrebu ljudi da dele takve stvari, na ovakav način, sa nekim drugim. Zaobilazm ja puno tema, ali kada mislim da je nešto neumesno, ja to i kažem. Drago je meni što je njemu lepo sa njegovom devojkom, iako čoveka ne znam uopšte, al' jebem mu sve, valjda kapirate zašto sam rekao "najgay".
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Zato sto si u sav u tom fazonu? edit: i da, mislim da je tvoje objasnjenje zasto je covekov post gej pomalo gej. Edited July 26, 2009 by Grobodan
Baal Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Vidite, čak iako me Grobodan vređa meni je drago što je njemu lepo sa njegovim dečkom.
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 E i njegov decak je krupan ,prebicu te
kuruz Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 А порука за мурију и сууууууудове да могу само курац да нам поооооопуше оле оле оле оле олеееее оле оооо Партизан оле оле оле оле олеееее оле Јеб'о вас пас, о чему ви дрвите..
Dead Man Walking Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 (edited) A najbolja koja mi se desi uvek kada sa devojkom odem da posmatram zalazak Sunca. Kad vec Sunce zadje a njoj senke padnu preko lica, gleda me u oci i nezno se smesi Kako me je ovo podsetilo na gornju scenu iz filma Bedazzled. Raštelujem se od smeha svaki put kada gledam evo je: :) :) Edited July 27, 2009 by Dead Man Walking
oʞɾoƃ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 E i njegov decak je krupan ,prebicu te A ja sam mislio da sam jedini muškarac u Grobovom životu. Grobe, kurvo, ne obraćaj mi se više. I nećeš dobiti onaj Amorphis digi.
Recommended Posts