Zagrivuk Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) Ah dobro, nova trauma 2 do 3 meseca bez alkohola! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Edited April 6, 2007 by Black Totem 213
Vreb Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Trauma... kad sam zamalo umro jednom, promashio sam bajsom u nemanjinoj autobus...da...veliki debeli a jurio sam nizbrdo prko 60 tako da sam bio svestan shta se desilo tek kad sam stao...auch...
Usher Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 -na ledjima ranac, na rancu radio, u rancu shator i vreca, idem duz plaze u andalusiji, nemam tri blage gde sam niti kuda idem E, ovo je dobro! Свако оживаљавање ове теме чини да визуелизујем слику како онај мали од девет година хефта теријера у подруму, а то је врло лоше. E, nasmejao sam se posle dva meseca! Potpuno sam zaboravio na tu priču...
MissDickinson Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Vecne slike...Najgore... Argentina:SCG=6:0 Dolazim kuci a deda me ceka na vratima...Sta je bilo? Kaze, umro ti je deda... I jedan veoma dirljiv trenutak, juce, moja razredna i ceo razred na ivici suza zbog rastanka...
Wise Owl Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Uh... nazalost - samo mi najgore padaju na pamet... - Kevina faca, pre nego sto mi je saopstila da mi je najbolji drug poginuo, kada sam bila II god. srednje - Cika Ivina faca (komsija), kad mi je saopstio da mi je otac dobio infarkt, kada sam bila III god. srednje - Pogled, osmeh i poslednje reci voljenog dede, dok mi je izdisao na rukama, kada sam bila IV god. srednje - Ivanina (Inurijina) izbezumljena faca, dok je cvrsto grlim i ponavljam - "Sve je u redu, to je bio samo san, cujes li - samo ruzan SAN, tu je mama", kad me je skoro probudio krik iz njene sobe - Larina izgubljena faca (mladja cerkica), dok se budi iz anestezije, posle skorasnje banalne intervencije i ne prepoznaje me
Mustang Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 :no: :no: :no: Jbg.. Ja se trudim samo lepe da pamtim...
RedGirl Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Vecne slike... lose -kada mi je stric saopstio da mi je mama umrla, kada sam isla da je identifikujem -letovanje u Tunisu gde je sve poslo naopako a voljena osoba provela cetiri dana u bolnici dobre -koncert Metalike -prvi poljubac sa sadasnjim deckom...
Killing Floor Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Свако оживаљавање ове теме чини да визуелизујем слику како онај мали од девет година хефта теријера у подруму, а то је врло лоше. To je ubedljivo najbolja fora na ovoj temi ja sam plakao kada sam to citao ali bukvalno plakao.
RedOrange981 Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 (edited) A kad se setim da nisam imala para za kartu i da mi je na dan koncerta došlo da se ubijem što neću ići... Na moju veliku radost par sati pre koncerta me je zvala ortakinja i rekla da je dobila kartu višak i to preko debele veze... Možete da mislite kako sam srećna bila... mene je ortak pokusao preko murkana nekog da provuce, ja mu u pocetku nisam verovao i kako je vreme odmicalo on otisao sam, pa mi je prepricao kako je bilo. nije bilo psovanja i tipicnih americkih fraza, dosta dobra atmosfera Edited July 13, 2007 by Dionis6
Gospa na Sivcu Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Ja sam se sloshila kad sam videla ovu sliku i dugo ce mi biti pred ochima Pevach Opera Noire-a
Mustang Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Kreten je stavio silikone ?!? :ROKNI BUDALU!!!:
Axeanosilas Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Свако оживаљавање ове теме чини да визуелизујем слику како онај мали од девет година хефта теријера у подруму, а то је врло лоше. Пустите ову тему да умре...
enclave Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Koje prizore cete pamtiti kao neizbrisivi utisak celog zivota? Nesto sto se desilo vama ili nome ko vam znaci, veselo i lepo, ili traumaticno i jezivo.Udrite. Fear of the dark na sajmu Hallowed be thy name na sajmu temple of love na tasu burn na tasu eye of the witch u skcu majesty u skcu prvi put kad sam cuo raspukala sar planina goticarka u underworldu-zavede me i nestade prokleta zena uvek imam sliku porodice into the storm u skcu-napolju moji su drugovi u areni alogia u skcu prvi poljubac prvo zaljubljivanje prvi raskid sahrana Milana Radovanovica-ubise coveka mater im jebem u picku a svima je pomogao kojima je mogao slika moje pokojne tetke prva sutka na roots bloody roots na soulfly prva svirka drzanje za ruke gradom sa bivsom kada sam dobio sut kartu kada sam zaprosio devojku budjenje u krevetu a pored mene lik go-luda noc bese mozda me je i jebo ko zna uci me majko karaj me u sava centru jovano jovanke na beer festu chelsea-man.city na stamford bridzu blazers - mavericks upoznavanje sa oskarom dronjakom kad mi je ujak dobio cerku ima jos sigurno ako napisem seticu se setih se kisha u Londonu djevrek sa slaninom u Ruzveltovoj ulici prokleta Amerika prvo slusanje Iron maiden albuma i pesme Phantom of the opera na koju se i dan danas jezim prvu reakciju kada sam cuo Dogma od KMFDM, ta pesma me je potpuno promenila kao i album WWIII ima jooooos... Edited March 22, 2008 by enclave
Brock Samson Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Свако оживаљавање ове теме чини да визуелизујем слику како онај мали од девет година хефта теријера у подруму, а то је врло лоше.Ово је, у ствари, разлог више да се тема што дуже одржи у животу. Ментално мучење других људи је нешто што мени приређује огромно задовољство. Верујем да нисам усамљен у овоме, мада бих више волео да јесам.
Axeanosilas Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ментално мучење других људи је нешто што мени приређује огромно задовољство. Верујем да нисам усамљен у овоме, мада бих више волео да јесам. Трве, без дилеме.
Vresište Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Верујем да нисам усамљен у овоме, мада бих више волео да јесам. Ma nemoj pa da ti pokupish sav kajmak...
NećuDisplejNejm Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 slika koja ce mi ostati... nekako mi je urezana u pamcenje... pocetak bombardovanja,kada su koknuli Pancevo..secam se te noci.bilo je puno mesecine,a nebo je bilo neke bolesne boje...bila sam sa kevom u dvoristu,posto je insistirala da budemo u podrumu...eh ta paranoja...i jebeno roze naradzasto nocno nebo. mislim da to nikad necu zaboraviti..
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 да, дефинитивно би то био почетак бомбардовања... тата, мама и ја смо болесни и пијемо антибиотике.. Прекида се емитовање Есмералде, завија сирена. Мајка почиње да паничи и трпа у путну торбу ћебе, неки кекс, лекове и документа. Тата и ја је гледамо као да је пала са Марса и настављамо започету партију Човече Не Љути Се, огрнути ћебадима. Имала сам само 8 година и то ми је био највећи флеш у животу... Цео тај период..
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 кад су ми ортака ударили секиром у леђа. и још једном кад су изболи друга. и бејзбол палице која ми лети ка глави али није толико језиво хаха више је некако фуј. има још пар.кад је овима из погребног испао сандук кад су убацивали у кола у 8 сати ујутру.и тако. има женски има све
WIZARD OF GORE Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Najgora slika?Promashaj Mijatovica protiv Holandije u Francuskoj devedeset osme(ne mogu sad da se setim bilo chega drugog,ovih dana samo o fudbalu razmishljam). jes bre mamu mu jebem prodo nas tad pička jedna još uvek ne zaboravljam taj blesavi osećaj koji sam imao posle te utakmice - kao da me neko pokrao na sred terazija a svi gledaju i smeju mi se e do kurca kad videh ovaj tvoj post jebem ti lebac
Josif Visarionovič Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) lose udarac motora kada mi je poginuo ortak,pregazili ga pijani idioti u sred bela dana dok je vozio motor posle 2 nedelje,kada sam izasao iz skole i video umrlicu mog druga koji je ziveo 2 kuce od mog dede na selu,isao u istu srednju samnom a bolovao je od leukemije... bombardovanje kada mi je uginuo pas dobre prvi poljubac prva petica u osnovnoj skoli prvo vozenje bicikla bez pomocnih tockica polozen prijemni ispit za fakultet-budzet pomirenje sa bivsom devojkom posle citavih 6 godina i losa definitivno ova slika http://img124.imageshack.us/img124/1590/normalidiot5bt.jpg Edited March 24, 2008 by Steven Seagal
Mustang Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 :puke: daj ne verujem, i to ima ????? Uzas Zasu...
Josif Visarionovič Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 onda ovo http://www.acm.vt.edu/~clint/download/imag..._d00d6f67a0.jpg i ovo http://thebaconstrip.files.wordpress.com/2...atemyfinger.jpg
Recommended Posts