ilegalac Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Amateri... klik... ako si blesav pitam se kako ljudi nalaze ovakve stvari, mislim na slike... toy, ubedi me da ti je virus usao u komp i otvorila si ovo...
Machka Naopachka Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 M'jok, ima na b0g-u... mada nisam luda da ih otvaram sve, ali ponekad kliknem. Ima i dosta smesnih, u posebnoj kategoriji..
Ni! Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Amateri... klik... ako si blesav Joj. Oral sa ovim. Fuj. Moram da izbacim tu sliku iz glave.
vudun Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Prizor malog burazera jednog mog ortaka(mali je tada imao 9 a ja i taj ortak po 13 godina) kako taslaci terijera u rchma u podrumu zgrade tog mog ortaka u koji sam ja usao da uzmem basketaru... Znaci prizor koji ostaje urezan u mozak do kraja zivota Au, ovo je najveće zlo na temi!!!
The Joker Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Najtraumaticnije-saznanje da se moja tadasnja bacila u reku(klinicki depresivac,jebi ga)That is the very begining of my insanity... Najlepse-Svirka Lycanthropy u petak,i nacin na koji nas je publika prihvatila.Fala vam svima do jednoga
Josif Visarionovič Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Mojih ruku delo,neposredno pred nevreme
Axeanosilas Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Зашто сте морали да ми вратите слику овог малог што јебе кера... Што сам и погледао ову тему...
Machka Naopachka Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Opet ti. Pa nemoj da citas kad ti ne prija!
SixStepsOnTheMoon Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Edited May 23, 2008 by SixStepsOnTheMoon
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 mrzim zubare i zvuk onih burgija.iako imam sve zdrave zube hvala bogu i na tvu kad cujem ono burgijanje po mozgu najezim se
Axeanosilas Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Joj. Oral sa ovim. Fuj. Moram da izbacim tu sliku iz glave. Ако се ја разумем у анатомију, ово је жеМско, значи - орал са овом... Opet ti. Pa nemoj da citas kad ti ne prija! Не читам, довољно је да бацим поглед на пост... Нећу више залазити на ову тему...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 poenta je da je trpao terijera a ovaj ga nije ujeo.znamo da terijeri kao ni chuck norris ne trpe sranja na svoj racun
enclave Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 mrzim zubare i zvuk onih burgija.iako imam sve zdrave zube hvala bogu i na tvu kad cujem ono burgijanje po mozgu najezim se Prosao sam tone i tone operacija i svakakvih cuda, tako da sam navikao... Samo se treba opustiti.
Josif Visarionovič Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Зашто сте морали да ми вратите слику овог малог што јебе кера... cisto da te podsetim
Jabba the Hutt Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Mojih ruku delo,neposredno pred nevreme Wow! Bas je ql! Не читам, довољно је да бацим поглед на пост... Нећу више залазити на ову тему... icon_smile.gif Jebiga, nije mi bila namera da zagorcavam zivot, ali to sam naprosto morao da ispricam
Killing Floor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Najbolja fora ubedljivo bez konkurencije.
Ni! Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ако се ја разумем у анатомију, ово је жеМско, значи - орал са овом... Ovo (odnosilo se na njen reproduktivni organ) - ovim... A shto se ovog sa zubarom tiche... Pa, recimo da imam jako zdrave zube (zdravi as in bez karijesa), ali krive, pa ni meni posjete zubaru nisu bile drage... No, shto Enclave reche, imala sam vishe operacija "i svakakvih chuda", te sam navikla.
Jabba the Hutt Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Pre nesto vise od sat vremena video sam kako coveka gazi autobus. Jebem ti zivot
Recommended Posts