Dead Man Walking Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Hej Avaks, kako to da ti sve vidiš, a?
Josif Visarionovič Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ovo ja zovem 'kraj sveta' Blizu Rumunije,prelep kraj
Jabba the Hutt Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Hej Avaks, kako to da ti sve vidiš, a? Nemam pojma, brate, kakvih sam se ja sve sranja pukom slucajnoscu u zivotu nagledao, knjigu da napisem...
ΣΟΚΙ Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 ја често видим падове са мотора... лик без фаце и те муње...х)
mara! Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 preksinoc sam sedela sa drugaricom u nekom napustenom trznom centru... cesto imamo obicaj da se tamo zabodemo ako pricamo nesto sto je relativno poverljivo, pa ne mora bas ceo grad da nas cuje. u jednom trenutku doslo je dvoje ljudi. nisu ni pogledali oko sebe, seli na neki zidic (pored jednog jedinog prolaza, tako da nas dve nismo mogle da prodjemo), poceli da se vataju, i na kraju, posle svakojakih predigra su se i kresnuli. mi smo sve vreme sedele okrenutih ledja njima, i drale se na sav glas da bi oni mozda skontali da ima jos ljudi, pa da se obuzdaju, ali nisu nas culi. kad su zavrsili, mi smo odmah pojurile da izadjemo... tad su nas videli, i u fazonu, nakezili su nam se u facu. trip je taj sto su oboje matori (oko 35 sigurno, nisu neki klinci...) jooooj. trauma iz detinjstva. xD
Dead Man Walking Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 (edited) Jestel uspele šta snimiti? O.o Edited July 26, 2008 by Dead Man Walking
vudun Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Pre nesto vise od sat vremena video sam kako coveka gazi autobus. Jebem ti zivot Uh jeb'o te! Ostade li nešto od čoveka?! Prežive li jadnik? Inače, nagledao sam se svakojakih krvavih scena u svom životu koje će večno biti urezane u sećanju. Često ortak ima običaja da mi kaže: ''Bre Nešo, ti kao da si na frontu odrastao!'' Od kasapljenja jednog drugara ispred zgrade, od strane pomahnitalog matorog narkomana, preko sličnih saobraćajki i još mnogo toga ... neprijatno mi je da prićam.
Jabba the Hutt Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ma idi, ja stojim kod secerane na Adi, crveno na semoforu, cekam da predjem ulicu, a preko puta covek pretrcava, jos nosi pun kurac nekih stvari, kese neke, i samo vidis bam! pokupi ga autobus koji je isao prema gradu, odnese ga barem 3/4 metra ja se samo uvatio za glavu, jos bio naduvan, horor me totalni uhvatio! Izlazi vozac iz busa, place maletne, neki lik zove hitnu, skupljaju se ljudi, ne znam dal' je ostao ziv, moguce, nije toliko brzo isao autobus, ja sam samo otrcao maltene odatle kad sam video da stize hitna... Uzas
Grob Bez Dna Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 ti bio naduvan ili?ako jesi, onda si mozda utripovao da ga je udario.
Jabba the Hutt Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Brate, lik je lezao na asfaltu i nije se pomero, stvari mu bile na sve strane i dosla je jebena hitna, ume trava da natripuje coveka, ali ne toliko
Grob Bez Dna Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 ne koznumiram ta sranja tako da ne znam.nego, ne znam kako nisi shvatio da se zajebavam, al' 'ajd.
Josif Visarionovič Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Nisu to stvari za zajebanciju.Video sam ja kad je auto presao zeni preko noge na NBG i kako je ukocio ostao joj tocak na nozi.Zena vristi ceo blok odzvanja...
Grob Bez Dna Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 naravno da nisu.nego zato sto je bio naduvan, zato sam se zajebavao.
Dead Man Walking Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Danas kad sam se vraćo od po lebac neki klinja isto tako pretrčava preko bulevara na par metara od dvoja kola. Uuu kako bih ga ja izdovaćo da sam mu mama...
White Man Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 (edited) U jebote, pa jel je vozač ovog spasilačkog kamiona uspeo da pobegne na vreme? Gde se ovo desilo? Liči mi na neku Skandinaviju. Edited August 3, 2008 by Whiteman
Machka Naopachka Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Ne, brate, ovo drugo shto chupaju posle kola je isto kamion. Ispalo je da je ovo drugi pokushaj i da drugi kamion tako upada u vodu :) Kapiram da to nije takav kamion... al je ipak smeshno
Defunctus Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 A gdje na posljednjoj slici nestade ona grupica ljudi?
Josif Visarionovič Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Haha i ja bi nestao da kamion krene da leti
Josif Visarionovič Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Iz nekog razloga dobijem napad smeha na sahranama. Svi oni tako stoje i smrchu i stoje i stoje ...aman sahranite coveka sto mora da se pravi cirkus? I ta glupost sa luftiranjem-treba pamtiti coveka kakav je bio pre smrti a ne njegovu ljusku. Isti slucaj.Ne znam zasto ali na sahranama redovno dobijam napade smeha. Pre par godina kad je umro komsija,poceo sam da se smejem kao idiot,da komedija bude jos veca moja baba isto dobila napad smeha pa je pobegla iza kapele.Umalo se nije udavila od smeha... Зашто сте морали да ми вратите слику овог малог што јебе кера... Што сам и погледао ову тему...
Divlji Tigar Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 (edited) Malo GSP nesreca Poslednje tri slike, vozač i suvozac iz Opela na mestu mrtvi (momak i devojka). Edited August 14, 2008 by Divlji Tigar
Josif Visarionovič Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Au batice ova kalibra ga je bas zakucala
TtuEd Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 J3b3m ti... jedan trenutak i ode zivot. Ovako sam mogao da poginem prosle godine. Kamion stajao u levoj traci auto puta... bez ikakve signalizacije... a u desnoj traci kolona. Odrao sam asfalt sa puta da koliko toliko usporim pre nego sto sam ga udario. Da sam u tom trenutku okretao kasetu, palio cigaretu... bilo sta... ne bi me bilo danas. Dobro smo prosli... drugarici naprsla kljucna kost, od pojasa, ironicno.
Josif Visarionovič Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Tako su mom ortaku izleteli neki pijani idioti.Njih petoro u kolima.On kocio ali pravo u drvo.Jedna drugarica pala u nesvest,druga slomila jagodicnu kost. POsle na suocenju u policiji ortak tom liku sto je vozio razbije kristalnu pepeljaru o glavu.Sreca pa mu nisu pisali prijavu za to
Recommended Posts