Јарослав Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 хахаха! краљевски, као и увек! одлична песма!!! Quote
dimmu1 Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 ok je pesma ali masovna sarana i horor,strah,uzas,kraj su mi mnogo bolje.. Quote
Divlji Tigar Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) Pesma je odlična. Edited January 28, 2010 by Divlji Tigar Quote
Gosn Bandar Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 PAZI SAD OVO !!! Ja kao dosao ovde sad da predstavim novi spot, kad ovde se vec raspravlja uveliko !!!! Ovaj internet je stvarno prevazisao sva moja kontanja Aj sad, posto sam vec kopirao link moram i da ga pejstujem Novi Horror Piknik - Smrt Dolazi ...zivi bili Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 I ja da imam vremena za gubljenje nakon posla,i ja bik ovako nešto snimo. 1 7 Quote
Apeiron Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Genijalno, kao i uvek! Samo napred!!! Quote
Dushman Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Daj odradite neku svirku! Spot je super! Quote
baka666 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Ocemo aaaaagooonijuuuu!!! Ocemo jos trulezi i raspadanja-zlo na kub!!! Ocemo svirku, da iz katakombi vire zubati zombi!!! Quote
Tower... Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Do jaja je nova, bolja mi je od prve, ali mi je najjača MASOVNA SARANA!!! 1 1 Quote
Dead Man Walking Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Evo kako sam čuo, zajedno sa Awaiting Fear-om, Ashen Epitaph-om, i Putrid Blood-om u Aurisu (Novi Sad) 13.03. će nastupiti i gosn' Bandar kao specijalni gost večeri, i uz podršku Petra, Ranisa i Hardija iz Putrid Blood-a će biti izvedene 3 stvari Horror Piknika! Još jedan razlog da se vidimo tamo!! Quote
Night's Blood Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Evo kako sam čuo, zajedno sa Awaiting Fear-om, Ashen Epitaph-om, i Putrid Blood-om u Aurisu (Novi Sad) 13.03. će nastupiti i gosn' Bandar kao specijalni gost večeri, i uz podršku Petra, Ranisa i Hardija iz Putrid Blood-a će biti izvedene 3 stvari Horror Piknika! Još jedan razlog da se vidimo tamo!! A gde si ti na Goji? Quote
Sisus Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Još jedan razlog da se vidimo tamo!! Videćemo se, da. Osim ako opet ne budeš morao da izvodiš devojku na neko fensi mesto, pošto ona ne sluša metal. Quote
Dead Man Walking Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Haha, ovaj put ću da je vodim. Ovo će da joj bude vatreno krštenje Aj pa da popijemo koje pivo tamo. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 I ja dolazim sa devojkom,bice papucarska svirka hahaha .Vidimo se tamo \m/ Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 što ne napravite dujet sa balaševićem,nešto na temu: ''ne lomite platane''? ionako ste bećarski nastrojeni. 1 5 Quote
Apeiron Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Grešnici, nema vam spasa! Ekskluzivni Horror Piknik intervju na Srpskom Metal Portalu! http://www.serbian-metal.org/index.php/horror-piknik-gresnici-nema-vam-spasa.html Quote
Jimmi Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Odličan je intervju, kako pitanja tako i odgovori. Definitivno nam treba više ljudi koji su ovakvog razmišljanja. Smatram da je velika šteta što se gosn. Bandar ne bavi aktivnije muzikom, jer je čovek vanserijski talenat, ali kako je i sam rekao u intervjuu, čovek mora nekako da plaća račune i da živi, a takva muzika koja je teški underground, to nažalost, ne može da obezbedi. Imao sam priliku da jednom vidim Piknik uživo i nadam se da će se to ponoviti nekad ili bar da se u nekoj budućnosti izbaci novi Piknik, koji i ne mora da se tako zove Quote
bloodchild Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 dEFINITIVNO NAJBOLJI METAL BEND NA OVIM PROSTORIMA.rESPECT 2 2 Quote
Zoidberg Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Ima li gde da se skine mp3 od Masovne Sarane? Da ne svlacim sad sa tubeta pa konvertujem i to... Quote
Dead Man Walking Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Najveća ludnica je bila sinoć kada je zapjevao gosn Bandar Quote
Recommended Posts