Valkyrie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ali mi mnogo smrdi na domaći speed. Malo elemenata nemačke škole im ne bi smetalo. I da se napravi nešto iole ozbiljno, ili to ne može u Srbiji? I da li sam pomenula da su smešni? To samo ovde može da uspe - da neko peva "horor, strah, užas", cepa teški thrash metal i da se kidaš od smeha Instumentalno i idejno je ok ali je zamišljeno (i realizovano) kao teška sprdnja... 1 Quote
Blasphemer Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 D.R.I !!!!!!!!!!!!!! kakav crni DRI, ovo je novi pevac Sepulture Speed metal je ziv VARVARSKA HORDA hoda ulicama, zene i deca vriste po kucama Quote
Apeiron Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jedan od jacih kvltova u poslednjih par godina sto sam video. Samo obratite paznju na momenat: "...Gresnici nema vam spasa..." (i kako pri izgovaranju "spasa" spontano pljuje na sve strane ). Odlicna produkcija, spot... sve je ovde na svom mestu. Bishke na basu je sve rekao sa Maiden majicom do pola stomaka Quote
panda69 Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ali mi mnogo smrdi na domaći speed. Malo elemenata nemačke škole im ne bi smetalo. I da se napravi nešto iole ozbiljno, ili to ne može u Srbiji? I da li sam pomenula da su smešni? To samo ovde može da uspe - da neko peva "horor, strah, užas", cepa teški thrash metal i da se kidaš od smeha Instumentalno i idejno je ok ali je zamišljeno (i realizovano) kao teška sprdnja... Mala, thrash/speed metal u Srbiji 2006. je sprdnja samo po sebi Quote
Draža Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Najjace je kada kaze HORDE KARAKONDZULA i ono SPID METAL JE ZIV Quote
Blasphemer Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Najjace je kada kaze HORDE KARAKONDZULA i ono SPID METAL JE ZIV najjace kad pljune ili jos jace kao gistro svira,i onda pusti gitaru da bi nesto mlatarao rukom Edited July 2, 2006 by Blasphemer Quote
Gosn Bandar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Pozdrav Ljubiteljima Extremne Musike!! Ja sam autor mnogih solo projekata kao sto su : PIKNIK -experimentalna zajebancija http://www.myspace.com/piknik HORROR PIKNIK -izvorni speed thrash metal http://www.zexon5.com/Horror_Piknik/HORROR...h_Uzas_Kraj.avi SEPTIC DICH -moderni death grind metal http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=88776690 sve moze da se vidi i cuje....koji voli nek se posluzi!! Edited July 2, 2006 by Gosn Bandar Quote
Valkyrie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Postoji tema o spotu na Thrash podforumu. Quote
Apeiron Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 OK, ovo ovde ce biti glavna tema benda, nevezano za spot. Na thrashu postoji, ali o spotu, pa bi mozda trebalo sastaviti te dve teme, ali mesto im je na domacoj sceni. Dakle, Horor, Strah, Uzas, Kraj - kult Pitanje gazdi koji je otvorio temu - koliko ti materijala jos imas sa Horror Piknik? Da li je ono ziv ili semplovan bubanj? Produkcija je odlicna, i bilo bi super da postoji jos snimljenog materijala, i da se nekako moze doci do istog... Poz! Quote
Gosn Bandar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 AU ljudi ha ha ha pa nisam ni predpostavio da vec odavno postoji ova tema ha ha ha..... Izvinjavam se dragi fanovi moji sto ranije nisam saznao za ovaj forum...inace bih odavno bio s vama!!! Slazem se da predjemo u" Thrash" gde se vec uveliko razglaba o mojim nedelima Quote
Gosn Bandar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Poshtovani prijatelji fanovi moji ljubljeni Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju dajete mi stimulans da nastavim dalje u istom ritmu !!! Ja zeleo da se predstavim sa svojim radovima na ovom forumu ne znajuci da se o svemu vec uveliko govori...Evo me sad sam tu da vam odgovorim na sva pitanja i da vam prosledim svoje radove..... za HORROR PIKNIK je zavrsena samo ta jedna pesma za spot . Postoje jos dve koje nisam zavrsio ali sada cu ih sigurno jer sam ohrabren vasim rechima Moram da pomenem Gospodina Bisketa mog velikog prijatelja koji mi je najvise pomogao u realizaciji spota i bez koga ustvari spota ne bi ni bilo...takodje tu je i Gospodin Stavra-Anathema ziva legenda NS metal scene koji je umnogome obogatio spot samom svojom pojavom......za sada ako imate mogucnosti pochujte josh jedan od mojih solo projekata "SEPTIC DICH" http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=88776690 ...pa se cujemo Edited July 2, 2006 by Gosn Bandar Quote
Гласник смрти Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Само напред! Кад завршиш те две окачи их на нет. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 SEPTIC DICH Ovo je totalno do jaja. Inace ocekujemo jos... HOROR,STRAH,UZAS,KRAJ!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 SEPTIC DICH Ovo je dojaja ali HOROR PIKNIK RULA!!!! Quote
RNA Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 OK, ovo ovde ce biti glavna tema benda, nevezano za spot. Na thrashu postoji, ali o spotu, pa bi mozda trebalo sastaviti te dve teme, ali mesto im je na domacoj sceni. Е, па, не може да има две теме. Или бацај ово на треш или да ја бацам ону тему овде, па да се спајају. Бирајте! Quote
Jabba the Hutt Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Neverovatno A mislio sam da ja imam bolesne ideje... Quote
Apeiron Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Pa jeste, samo kontam da domaci bendovi trebaju na domacu scenu, a i vise ljudi vidi... Quote
MudriPanj Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Бирајте da ostane ovdje - logicnije je Quote
Grobodan Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Horde karakondzula cupaju glave smrtnika. Kvlt! Quote
Gwydion Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Poshtovani prijatelji fanovi moji ljubljeni Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju dajete mi stimulans da nastavim dalje u istom ritmu !!! Ja zeleo da se predstavim sa svojim radovima na ovom forumu ne znajuci da se o svemu vec uveliko govori...Evo me sad sam tu da vam odgovorim na sva pitanja i da vam prosledim svoje radove..... za HORROR PIKNIK je zavrsena samo ta jedna pesma za spot . Postoje jos dve koje nisam zavrsio ali sada cu ih sigurno jer sam ohrabren vasim rechima Moram da pomenem Gospodina Bisketa mog velikog prijatelja koji mi je najvise pomogao u realizaciji spota i bez koga ustvari spota ne bi ni bilo...takodje tu je i Gospodin Stavra-Anathema ziva legenda NS metal scene koji je umnogome obogatio spot samom svojom pojavom......za sada ako imate mogucnosti pochujte josh jedan od mojih solo projekata "SEPTIC DICH" http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=88776690 ...pa se cujemo Ja cekam spot za industrial Novo doba! Quote
Zaki Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Postovanje g. Bandare, kako bih mogao doci do najnonijeg snimka Piknik-a - "Total Shit Project"? Quote
Recommended Posts