Gosn Bandar Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Novi Spot !!! Horror Piknik - Masovna Sarana mozete pogledati na majspejs stranici Piknika za sad... link za majspejs Piknik je ispod ove zastrashujuce fotke ! Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Rekao sam - Najaci Thrash/Speed metal posle Hellera!!! Quote
Sisus Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) Do jaja. Edit: daj bre link za download. Edited June 4, 2008 by Sisus Quote
hypnos Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Do jaja. Edit: daj bre link za download. jbt nije los ovaj bend iako vecina pljuju po njemu. meni je simpa Quote
Jabba the Hutt Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Nova pesma je do jaja! Na nivou je "Horor, Strah, Uzas, Kraj"! Cenim da kada bi Horor Piknik napravio album, definitivno bi bio jedno od najprodavanijih metal izdanja u Srbiji ikada Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Sprdnja ili ne, ovo je najaca pesma ovog zanra koja je kod nas u zadnje vreme snimljena...i produkcija je savrsena...a o spotu da ne pricam Quote
RNA Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Али, слике су тотални култ. Овоме да су наденули неко нормално име, без проблема би могло да се угура међу све ове нове ултра олд скул бендове на међународној сцени. Quote
Sisus Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 E, ljudi, daj spojte ove dve teme, glupo je ovako. Quote
Gosn Bandar Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 (edited) Hvala vam na komentarima za spot dobri "zli" ljudi nego? Imal mogucnosti da se objedine ova tema i ista ova tema iz thrash metala na jedno mesto ? Ovako je konfuzno,rasipa se pricha i glupo je! Bilo bi dobro da se sve u vezi Horror Piknika prebaci ovde na domacu metal scenu jer kao prvo mi smo domaci spid metal bend Ajd ako neko zna administratora nek pomogne brate ! Cekaj bre pa ovo je za demo bendove ! Mi nismo demo bend imamo zvanicno izdanja SKCNS-a ! Sta da radim da otvorim novi topic u Domacoj Metal Sceni ili sta? Pitanje za admine! Necu da budem demo bend suvishe sam mator Edited June 6, 2008 by Gosn Bandar Quote
RNA Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Само је требало изразити жељу и рећи где желите да тема бидне. Одмах је пребацивам овди. Quote
Gosn Bandar Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Само је требало изразити жељу и рећи где желите да тема бидне. Одмах је пребацивам овди. E druze nemoj ovde! Daj u domacu metal scenu...nismo demo bend! Quote
Divlji Tigar Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Gosn Bandar moraš od moderatora domaće scene da tražiš da predace temu. Quote
Leather Warlord Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Spot i slike su odlicni! Udri teee!!! "Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemoj te da nam pustate nista, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku." Molim lijepo. Quote
Speed_Dead Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 pogledao sam juce onaj noviji spot sa zombijima..njah kad samvideo prvi video bilo mi zanimljivo...ovaj drugi je-nista vise od kopije prvog i u tehnickom i u muzickom smislu. mada uvek imate moju podrsku ... kec 111 Quote
Apeiron Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Odlican spot, i odlicna pesma I Englez je bas jaka A sto se tice ovih problema sa temom, da li je sredjeno ili treba nesto da spajam? Gde je druga tema? Quote
Gosn Bandar Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Hvala gos'n Moderator ! Sada je ok ! Valjda Horror Piknik zasluzuje da bude u "Domacoj metal sceni" Do sad je bio u Demo bendovima i Trash metalu pa bi valjalo objediniti to bash ovde ! Kada bude sniman novi spot da znam gde treba da ga najavim P.S. Odoh da patim shto necu gledati Slayer u BG !!! Quote
StarbreakeR Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Ma mani slejer, nego kad cete vi neku svirkicu da pravite da tresemo glavama Quote
Apeiron Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Valjda Horror Piknik zasluzuje da bude u "Domacoj metal sceni" Naravno, nije upitno uopste. A ajd samo javi kad spot bude negde za download, ili u vecoj rezoluciji. Mora se posedovati Quote
Gosn Bandar Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 (edited) Ma mani slejer, nego kad cete vi neku svirkicu da pravite da tresemo glavama Ej druze pa valjda kontash da je Horror Piknik virtuelni bend. Muziku osmislim, odsviram i snimim u svom studiju i onda pozovem glumce:) Bishketa(Pero Defformero) i Brleta(Prolece) da tresu glavama, uzajmimo perike i nitne, napravimo scenu u mojoj garazi i sa najjeftinijom kamerom zabelezimo taj otkacheni momenat ! Za ovu priliku isli smo kod drugara u Kamenicu i na njegovoj livadi napravili od letvi i dasaka veshtachko groblje ! Sutradan sve te snimke izmontiram i eto spota ! Bukvalno ceo projekat je osmishljen, snimljen i montiran za tri-chetiri dana i koshtao je nula dinara ako ne rachunam pivo shto smo popili ...a Bishke(Pero Defformero) u zadnje vreme pocho da cuga opasno...ozdero se toliko da mu je ispao bas na beton a kasnije mu ventilator uhvatio i skinuo periku ...eto vam zanimljiva anegdota sa snimanja ! Kontam kada bi se na stage popeo sa tim koznjakom, redenicima i perikom da bih crko za 15 minuta:)... Na festivalu Ritam Evrope u okviru Piknika svirali smo Horror Starh Uzas Kraj i kontam da cemo opet drugom prilikom, samo zao mi da rasteram fine cure koje dolaze na nashe svirke zbog nekih shlagera ) tako da je tu mala dilema ... Dobili smo puno dobrih komentara za spot i sigurno cemo snimati novi...vec mi se po glavi vrzmaju neke sumanute ideje Uskoro cu spot "Masovna Sarana" postaviti negde za download i bice nekih 60mb SPID METAL JE ZIV I ZIVECE ZA VIJEKE VIJEKOVA LICNO CU SE BRINUTI ZA TO Edited June 14, 2008 by Gosn Bandar Quote
StarbreakeR Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 (edited) Ej druze pa valjda kontash da je Horror Piknik virtuelni bend. Muziku osmislim, odsviram i snimim u svom studiju i onda pozovem glumce:) Bishketa(Pero Defformero) i Brleta(Prolece) da tresu glavama, uzajmimo perike i nitne, napravimo scenu u mojoj garazi i sa najjeftinijom kamerom zabelezimo taj otkacheni momenat ! Za ovu priliku isli smo kod drugara u Kamenicu i na njegovoj livadi napravili od letvi i dasaka veshtachko groblje ! Sutradan sve te snimke izmontiram i eto spota ! Bukvalno ceo projekat je osmishljen, snimljen i montiran za tri-chetiri dana i koshtao je nula dinara ako ne rachunam pivo shto smo popili ... Kontam kada bi se na stage popeo sa tim koznjakom, redenicima i perikom da bih crko za 15 minuta:)... Na festivalu Ritam Evrope u okviru Piknika svirali smo Horror Starh Uzas Kraj i kontam da cemo opet drugom prilikom, samo zao mi da rasteram fine cure koje dolaze na nashe svirke zbog nekih shlagera ) tako da je tu mala dilema ... Dobili smo puno dobrih komentara za spot i sigurno cemo snimati novi...vec mi se po glavi vrzmaju neke sumanute ideje Uskoro cu spot "Masovna Sarana" postaviti negde za download i bice nekih 60mb SPID METAL JE ZIV I ZIVECE ZA VIJEKE VIJEKOVA LICNO CU SE BRINUTI ZA TO E druze, neki koji su tako poceli sada rasprodaju stadione Sad ne znam dal je Manowar poceo bas isto tako, al definitivno imaju sve elemente : Komediju, sjajnu muziku i pun stadion publike Zezam se, naravno, ali bi bez sumnje bilo sjajno videti taj horor uzivo... PS, znam za Ritam, bio sam tamo...hteo infrakt da me strefi od iznenadjenja EDIT : Al, car si chovek, majke mi E, da...cekaj jer ovo kucna produkcija...mislim jel Studio Piknik pravi studio, ili zbudzeni Pentium 4 :?: Edited June 14, 2008 by StarbreakeR Quote
Gosn Bandar Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 (edited) Piknik Studio: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=216571334 Edited June 15, 2008 by Gosn Bandar Quote
Recommended Posts