Gosn Bandar Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Gledajte aktere Horror Piknika i u horror filmu ! ) Od skoro je na Jutubetu : Quote
Gosn Bandar Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Već si izreklamiran. kako burazeru ? Nije valjda da ste gledali film pre premijere !?!?!? JEBEM TI PIRATERIJU !!!! Quote
Fapril ethereal Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 samo najbrzi metal! hejl Piknik! Quote
Sisus Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 kako burazeru ? Nije valjda da ste gledali film pre premijere !?!?!? JEBEM TI PIRATERIJU !!!! Jbg, rumski klan, šta da ti kažem. Quote
VoivodBG Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Video preko fejsbuka, ok filmcic. Zabavan mi Biske kao neki obican svakodnevni covek, malo me je umorilo sto ga stalno vidjam u belom odelu na koncertima PD. Nego gospodine Majkicu, da li bih mogao da postavim bootleg Piknika sa Exita 2008 na ovoj temi? Nisam ga snimao, niti produkcijski budzio vec sam slucajno pronasao link na internetu. Quote
Gosn Bandar Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Video preko fejsbuka, ok filmcic. Zabavan mi Biske kao neki obican svakodnevni covek, malo me je umorilo sto ga stalno vidjam u belom odelu na koncertima PD. Nego gospodine Majkicu, da li bih mogao da postavim bootleg Piknika sa Exita 2008 na ovoj temi? Nisam ga snimao, niti produkcijski budzio vec sam slucajno pronasao link na internetu. Ne razumem - pojasni !? Quote
VoivodBG Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Ako je na konto cika Bisketa, samo hocu da kazem da mi je drago da ga vidim u drugacijem izdanju, tj. da je malo promenio odelo jer na svakom Pero Defformero koncertu na kojem sam do sada bio, stalno je u njemu nastupao, pa mi se javila neka vrsta zasicenja. Inace lepo mu je legla uloga, i pre sam to rekao da bi trebao da se okusa kao glumac, ima facu, stas i glas. edit: Sto se tice oko ovog mp3 bootleg-a, to je neko verovatno nasnimio zvuk vaseg nastup sa miksete na Exitu 2008, malo ga uredio da ne krci ili sta li vec i postavio ga za besplatan download, pa ne znam kakvi su vasi stavovi oko piraterije, da li bi vam smetalo ako ostavim link da ga i drugi ljudi skinu? Edited December 2, 2009 by VoivodBG Quote
Sale B.C. Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) @ bandar to neko mazno onaj tvoj snimak, odnosno ono što smo gledali kod tebe Edited December 2, 2009 by Guzzilla Quote
Gosn Bandar Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Nema potrebe za teko nesto kad imam odlican oficijalni video snimak te svirke sa zvukom koji sam licno mixao ! Imam ga u DVD formatu i divix 540 mb ! Problem mi je bio da ga nakacim bilo gde posto je dosta velik file a od nedavno kontam da ga iseckam po pesmama pa da ih pichnem na Youtube shto cu i uraditi uskoro ! Ako neko zeli disc, narezacu mu, a sve to deluje bolje nego ovo: to je ustvari to samo sto je ovo loshe izrenderovano tj. mono ! ovih dana cu se potruditi da odradim stvar ! Edited December 2, 2009 by Gosn Bandar Quote
Footog Qpoos Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 nisam u toku,oce biti jos nekih spotova horor piknika? Quote
Sisus Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Bandare, nešto si mi smrš'o, da nisi, ne daj bože, bolestan? Quote
Gosn Bandar Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Bandare, nešto si mi smrš'o, da nisi, ne daj bože, bolestan? cini ti se, bash sam se najo pasulja s kolenicom ! Quote
Sisus Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 cini ti se, bash sam se najo pasulja s kolenicom ! U, pa dobro se ti 'raniš. Quote
Rain delay Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Ali kad kaze na pocetku filma: "'Oces da ti jebem majku sada!" xD xD XD XD Kliberim se vec 12 minuta...... Taj glas, taj covek...... Kralj. Quote
Gosn Bandar Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Postovani prijatelji, ljubitelji svih oblika,vrsta i podvrsta Piknika napokon sam uradio ono sto sam obecao tj. cuveni koncert Piknika sa exit08 sam istranzirao i okacio da visi na Jutubetu ! U pushnici se dimio tri dana i sad promaja treba da ucini svoje da do proleca moze da se konzumira u punom sjaju ! Dodao sam malo belog luka te se nadam da se nece pokvariti ( jbg sta cu kad volim beli luk Sve najbolje vam zelim za predstojece praznike-blagdane uz bogatu trpezu i nasmejane prijatelje, porodicu i METAL .....Uzivajte Debeli Zivotinja Studentkinja Ruzan sam Ko Ker O Da Novo Doba Mis Puz I Ker Mekike i Piroske Krastave Zabe Kosamstasamgdesam Jedem Svinje http://www.youtube.com/watch?v=lK3l1oBar_Y Ispred Dragstora http://www.youtube.com/watch?v=Q5d4G3HGbRc Cirkus http://www.youtube.com/watch?v=D0ZGOFNKXIs Edited December 27, 2009 by Gosn Bandar Quote
Odin502 Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Jel postoji Masovna Sarana , al uzivo ? Quote
Јарослав Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 гдин. Бандаре, да вас приупитам и овде. 'оће ли бити неких издања Хорор Пикника? ја сам скинуо оне две песме са ЈуТјубета, али бре 'оћу да у рукама држим диск! Quote
Ranis Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 postoje josh 2 ili tri nove...ali ih ljubomorno chuva Quote
Јарослав Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 (edited) е, да га јебеш... ЕДИТ: и да: ХОЋЕМО СВИРКУ ХОРОР ПИКНИКА!!!!! Edited January 20, 2010 by Јарослав111 Quote
Ranis Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 sad sam mu upropastio iznenadjenje...al svejedno...dugo se vec chekaju nove stvari...red je da se izdaju Quote
Recommended Posts